Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΤΥΧΕΡΑΚΗΔΕΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!..- ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ!.


TO NEΟ “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ’ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΜΟΙΡΑΖΕ ΔΩΡΟ-ΕΠΙΤΑΓΕΣ 50 Ε



Η φωτό μας  είναι δυό μέρες πριν αρχίσει να λειτουργεί επίσημα ( Την έχουμε ξαναδημοσιεύσει ...ΕΔΩ)

Πριν καν συμπληρώσει μηνά το νέο κομψό (σκέτη μπουτίκ είναι) το νέο υποκατάστημα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στο νέο κόσμο , επί της Σαρκοδίνου 12, ακριβώς αντίκρυ από το γηπεδάκι και δυό βήματα από τις ράγες του τραμ της Κασομούλη
Το νέο δημιούργημα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ήδη συγκεντρώνει μεγάλη επισκεψιμότητα των κατοίκων της περιοχής, πέραν των αρχικώς προβλέψεων της δημοφιλούς εταιρίας…Κι έτσι άρχισε να μοιράζει δωροεπιταγές των 50 ευρω!
Η πλάκα είναι ότι μία τέτοια επιταγή την κέρδισε συνεργάτης της ιστοσελίδας, αυτής…φανατικός πελάτης του Σκλαβενίτη, όπου κι αν τον βρίσκει … Χαράς ευαγγέλια.Την εξαργύρωσε αμέσως.. με ουϊσκυ και μερικά πιάτα από την άψογη ολόφρεσκη εύγευστη κουζίνα του.( κοτόπουλο σούβλας, λαχανοντολμάδες, και μουσακά) κ.λ.π. 


ΕΞΥΠΝΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ,
ΠΑΣΤΡΑ ΠΑΝΤΟΥ,...ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ
Είπαμε πως είναι μπουτίκ!

--Και τι γίνεται αν τα φαγητά μείνουν…τα κρατάτε για την επομένη;

--Καλέ τι λέτε… Τα μοιραζόμαστε εμείς οι υπάλληλοι… ΄Ολα τα πιάτα μας είναι της ημέρας.. Είναι βασική πολιτική της εταιρίας: Τίποτε μπαγιάτικο, είπε η χαριτωμένη υπάλληλος!
Εκείνο που κάνει εντύπωση με τον καινούργιο Σκλαβενίτη του Νέου Κόσμου, εκτός από τις ανταγωνιστικές τιμές του είναι η άρτια οργάνωση των εκθεμάτων του:Έχει ξεχωριστό ψαράδικο, λαχανοπωλείο, κρεοπωλείο, πλούσια κάβα και φυσικά εκτός από τη κουζίνα του και τυράδικο, που φαίνεται ότι πολλοί το προτιμάνε, αν κρίνει κανείς από τον συνωστισμό που παρατηρείται στις προθήκες του.Ως προς την ποιότητα, είναι γνωστόν ότι ο Σκλαβενίτης είναι εκλεκτικός.
Μάναντζερ του Νέου Σκλαβεντίτη, στο Νέο Κόσμο είναι το παλαιό στέλεχος της εταιρίας κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΥΡΗΣ..
Και μια ακόμη λεπτομέρεια άξια προσοχής: Τό υπόλοιπο προσωπικό προέρχεται από την μάρκετ ΔΟΥΚΑΣ, που έκλεισε. Το απορρόφησε ΟΛΟ ο Σκλαβεντίτης! Σημαντικό! 


**Δεν ξέρουμε αν πρέπει να πούμε για τα 50 ευρώ Δωροεπιταγής,(που μας έλαχε, χάρις στη θεία Ειμαρμένη) ) στην Υγεία του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ή στη δική μας ΤΥΧΗ.. Το καλύτερο είναι να πούμε ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!...
Και υπ 'οψιν ...ότι το ρεπορτάζ αυτό, είναι πολλαπλάσιας αξίας της Δωροεπιταγής...

Αλλά έτσι είμαστε εμείς...Λαμβάνουμε ένα και το ξεπληρώνουμε πολλαπλασίως... έτσι ώστε να μην έχουμε και κόμπλεξ ότι..κάποιοι μας κάνουν  χάρη! 

Ο Σκλαβενίτης ξεκινά επέκταση στην επαρχία



Στους 9 μήνες του 2013 η διοίκηση της Σκλαβενίτης ΑΕΕ πρόσθεσε 10 νέα καταστήματα στο δίκτυό της - σήμερα διαθέτει 96 καταστήματα, ενώ ως το τέλος του 2013 η εταιρεία θα διαθέτει 101 καταστήματα.. Κι αυτά Μόνον στην Αττική... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου