Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΤΙ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΠΙΣΤΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΊΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΌΣΜΟ;
Θεοπίστη λέγεται..και βαθέως κομματική είναι... προσφέρουσα...δάφνες και λίβανα στον ανέκδοτο δήμαρχο ...Αθηναίων ...ΚΑΜΙΝΗ!.. Μια υπαλληλίσκος δηλαδή, χωρίς αξίες κι αρχές, χωρίς ενδιαφέρον ...το παραμικρό για την πολιτεία του Νέου Κόσμου.....ΤΗ ΜΑΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!
Συνεχίζει αναιδώς..να μας στέλνει "ειδήσεις" χαϊδευτικές της δράσης του καραγκιόζη δημάρχου ΑΘΗΝΑΊΩΝ... ΚΑΜΙΝΗ...

Κυρά Θεοπίστη Σακελλαρίου, δεν πας μωρέ, να πουλάς κουλούρια στην Ομόνοια, αντί να κάνεις ...Δημόσιες σχέσεις -υποτίθεται- για τον χαλβά Καμίνη... που σε ταϊζει;.. Πού όμως το τάϊσμα σου το πληρώνουμε εμείς;!!! Είσαι κι εσύ ένα μικρό ΛΑΜΟΓΙΟ...να ή ΟΧΙ;
Κάπως έτσι ο Ν. Κόσμος ...με τα καμώματά σου... κι άλλων ηλιθίων παρατρεχάμενων,παραμένει Δουργούτιον...ευκλαιές! ( ΓΙΑΤΙ ΜΩΡΕ ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ ΣΥΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ;
Κόψε το βήχα να πουλάς...τάχα μου ...Δημόσιες σχέσεις... προς τον Καμίνη. Δεν σκαμπάζεις  ΓΡΙ από δημόσιες σχέσεις! Ο δε προστάτης  σου Καμίνης ...σου, είναι για τα πανηγύρια!

Κυρία Σακελλαρίου.. Θεοπίστη, του κερατά! Τα έχουμε ξαναπεί...αλλά τέλος πάντων, το μόνο που μας αρέσει από σας είναι το...  Θεοπίστη..  Που όμως απιστείς προς Θεόν και άλλες ελληνικές  πίστες!

Αριστερό δεκανίκι της πλάκας! Αλήθεια, θα μας δώσετε καμιά συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης για το 2ο Διαμερισμα για να απολαύσουμε τις μαλακίες σου για τον Ν.Κόσμο;

Την εν λόγω  μανδάμ Θεοπίστη...την περιθάλψαμε με συμπάθεια... Πλην όμως το κοράσιον... επί δύο έτη τώρα... δεν έχει κάνει την παραμικρή κατάθεση υπερ του Ν. Κόσμου! Λέει κάποια μαλακοειδή...χαϊδευτικά του μαλάκα δημαρχού των λαθρομεταναστών ... ΚΑΜΙΝΗ! αλλά καμιά ΚΑΤΑΘΕΣΗ! υπέρ του Δουργουτίου!-Ν.Κόσμου!

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ...ΘΕΟΠΙΣΤΗ... Δείτε κι αυτό:

Σύντομο Βιογραφικό

Είμαι επιστήμων πληροφορικής, πτυχιούχος της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας (ΕΑΠ) και απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΤΕΙ). Παράλληλα είμαι κάτοχος του Master of Advanced Studies in Telematics Management (Danube University of Krems, Austria).
Εργάζομαι ως πληροφορικός στο δημόσιο τομέα από το 1997 όπου και δραστηριοποιήθηκα στα κοινά, έχω ασκήσει εκπαιδευτικό έργο από το 1998 σε θέματα του αντικειμένου μου, ενώ παράλληλα δραστηριοποιούμαι με το blogging, με κύριο ενδιαφέρον τα ζητήματα κοινωνικής πραγματικότητας.
Με τον σύντροφό μου Σταύρο μεγαλώσαμε στο Παγκράτι, περπατήσαμε στις γειτονιές μας και σήμερα ζούμε στο Μετς. ( Αει στο διάολο!.. Τόσο σοβαρά τα λες! ..Χίπισσα του Κερατά!.. )
..ΟΥ..ναι θα συνεχίσεις να περπατάς... σε στράτες ... όπως αυτή του αρχιμαλάκα ΚΑΜΙΝΗ, που πασχίζεις να τον περάσεις .. και στο Ν.Κόσμο!
Τέτοιο γκρίζο πλάσμα είναι μανδαμ ..Θεοπίστη! ..Κι αθεόφοβη!
Και μη ξαναεπικοινωνείς με την ιστοσελίδα αυτή... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου