Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΠΑΝΟΡΑΜΑ EΠΙΣΤΟΛΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ


ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΠΟΥ ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ:

Πάρτε μια γεύση από τις εκατοντάδες επιστολές καταναλωτών & παραγωγών που λαμβάνουμε. ..Σε πολλές από αυτές θα βρείτε και χρήσιμη ενημέρωση. Αξίζει να προσέξετε τις τιμές που μας προτείνου οι παραγωγοί. Θα καταλάβαιτε πολλά.΄Ιδου:


ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΧΑΡΤΙΚΑ....(ευπρόσδεκτα λέμε εμείς).
Αγαπητοί κύριοι/κυρίες,
ονομάζομαι Αναστάσιος Μπαλάφτσαλης και διατηρώ μία οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής χάρτου (χαρτιά υγείας και χαρτιά κουζίνας) στη Θεσσαλονίκη. Έμαθα για την κίνησή σας με την παροχή προϊόντων πρώτης ανάγκης σε χαμηλές τιμές απευθείας από τον παραγωγό στον καταναλωτή και θα ήθελα να μάθω εάν αυτό αφορά αποκλειστικά στα τρόφιμα ή υπάρχει και ενδιαφέρον στα χαρτικά. Σε περίπτωση που υπάρχει χώρος για μία τέτοια κίνηση το κόστος των προϊόντων αυτών πιστεύω πως θα μπορούσε να μειωθεί από 35 μέχρι και 45% σε σχέση με των σούπερ μάρκετ περιλαμβάνοντας και το μεταφορικό.
Θα χαρώ πολύ να μπορέσω να βοηθήσω σε αυτή την προσπάθεια μείωσης του κόστους ζωής μας, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να κρατηθούμε σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης και να ατενίσουμε στο μέλλον επιτέλους με αισιοδοξία.
__________________________________
Καλημέρα σας, ενδιαφέρομαι να συμμετάσχω στο πρόγραμμα που προωθείτε για την καταπολέμηση της ακρίβειας. 
    Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι να αγοράσω κρητικό λάδι.         Παρακαλώ όπως με ενημερώσετε σχετικώς για την τιμή και την ποσότητα, προκειμένου να υποβάλλω και συγκεκριμένη προσφορά.
    Με τιμή,
Χανιαλίδης Σπύρος
__________________

είμαι παραγωγός έξτρα παρθένου αγουρέλαιο  (δεκτός κάθε έλεγχος) 
και το προσφέρω στην τιμή του παραγωγού .

φιλικά
Γεράσιμος Κ
-------------------------------------------
Καλημέρα σας, 

συγχαρητήρια για την κίνηση και την πρωτοβουλία που πήρατε να δημιουργήσετε ένα τέτοιο δίκτυο αλληλοπροσφοράς μεταξύ των συνανθρώπων μας. Θα ήθελα να σας πω ότι ενδιαφέρομαι για αγορά οσπρίων 5 κιλά φακές. Επίσης να σας ενημερώσω ότι έχουμε δική μας  παραγωγή (ο πατέρας μου Στεφανουδάκης Νικόλαος) σε κρασί, ρακή, λάδι. Τα προϊόντα μας παράγονται σε μικρό παραδοσιακό χωριό του Ρεθύμνου Κρήτης και έχουν άριστη ποιότητα καθώς ο πατέρας μου δεν είναι κάποιος μεγαλο- αγρότης και ό,τι παράγει το παράγει με τις ίδιες μεθόδους που είχε και ο παππούς μου. Οι τιμές είναι πάρα πολύ χαμηλές και θα μπορώ να σας πω ακριβώς αν θα ξέρω τη ζητούμενη ποσότητα. Μπορείτε φυσικά εάν ενδιαφέρεστε να σας δώσω το τηλ και να έρθετε σε απευθείας επαφή μαζί του.  Είναι αγνά κρητικά προϊόντα. 

Σας ευχαριστώ,

Στεφανουδάκη Χριστίνα


Μόλις διάβασα ένα άρθρο στο Βήμα για το παζάρι που σκέφτεστε να οργανώσετε στον Ν.Κόσμο.
Συγχαρητηρια για την δράση σας και παρακαλώ μόλις έχετε κάτι έτοιμο να μου στείλετε ένα ενημερωτικό email
 
γιατί φοβάμαι μήπως θάψουν την είδηση τα ΜΜΕ και δεν ενημερωθούμε έγκαιρα!
Ευχαριστώ και συγχαρητήρια και πάλι!
Διονύσης
------------------------------------------------------------------

καλημέρα σας,

στην προσπάθεια σας για φθηνά αγροτικά προϊόντα θα ήθελα να σας ενημέρωσω ότι έχω προς πώληση λεμόνια έναντι λογικής τιμής 27/30λεπτά  το κιλό. Είναι βιολογικά, χωρίς ράντισμα κ.λπ. Το κτήμα βρίσκεται στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας και η πρόσβαση είναι Ιδανική. Είναι "πάνω" στην παλαιά Εθνική οδό Κορίνθου Πατρών. Αν έχετε ενδιαφέρον γι αυτά τα προϊόντα, παρακακλώ επικοιωνήστε μαζί μου.

Βασίλης Πανταζής
-----------------------------------------


πολυ καλη σκεψη,χωρις μεσαζοντες,ελληνηκα προιοντα,ξεκινηστε ετσι.Περιμενω ενημερωση.ιωαννης κοκκοβας ,δημητσανας 25 ,
--------------------------------------------------

KALISPERA ENDIAFEROMAI GIA NA AGORASO PROIONTA EITE AUTA EINAI PATATES EITE OTIDIPOTE ALLOIPARXEI.SE MEGALES POSOTITES .DIAVASA SIMERA GIA AUTIN TIN XARMOSINI EIDISI K PRAGMATIKA THA MAS VOITHISEI POLI.ITHELA NA MATHO PLIROFORIES POU AKRIVOS STON NEO KOSMO THA PREPEI NA ERTHO K PIA MERA?XERO OTI EINAI KATHE KIRIAKI.ITHELA NA TO EPIVEVAIOSO EINAI ONTOS KATHE KIRIAKI?K GIA POSO XRONIKO DIASTIMA THA EINAI EKEI?K APO TI ORES?EUXARISTO POLI PERIMENO APANTISI SAS .    AGGELIKI IOANNOY

Καλησπέρα ο πατέρας μου είναι ελαιοπαραγωγός και θα με ενδιέφερε η συμμετοχή στην πρωτοβουλία σας. Διαθέτουμε ελαιόλαδο φετινής εσοδείας. Τόπος παραγωγής η Κορινθία.
----------------------------------------------


ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ.

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΪΟΝ;


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ
--------------------------------------------------------


Ειμαστε ενας αγροτικος συνεταιρισμος στην Αρτα και αυτη τη στιγμη εχουμε ακτινιδια τα οποια μπορουμε να προσφερουμε στους συμπολιτες μας
σε πολυ καλυτερες τιμες ανα κατηγορια (μεγεθος) απο την αγορα ........
τι πρεπει να κανουμε ??????????      πως γινεται ???????????
με ποιον μπορουμε να μιλησουμε??????????????
περιμενουμε απαντηση σας το συντομοτερο.
Μιχας Αποστολος
----------------------------------------

Θέλω να σας συγχαρώ για την υπέροχη πρωτοβουλία και να ευχηθώ ταχύτατη επέκταση, ώστε να ανακουφισθεί ο κοσμάκις που υποφέρει. Που βρίσκεστε τις Κυριακές στο Ν. Κόσμο; Μπορεί κανείς να προμηθευτεί και
λάδι και σε τι τιμή; Ευχαριστώ 
--------------------------------------

Καλησπέρα σας,

Συνέχεια της πρωτοβουλίας που έχετε αναπτύξει για αγορές χωρίς μεσάζοντες, ενδιαφέρομαι να αγοράσω  5 κιλά πατάτες .
Μπορείτε σας παρακαλώ  να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τιμή τους ( στο περίπου) καθώς και  τον τρόπο παραλαβής τους (ημέρα, ώρες) ?
Είμαι κάτοικος Ν.Σμύρνης και ονομάζομαι Ζάκας Ευάγγελος .

Ευχαριστώ 

Kυριες και κυριοι.!
Λεγομαι Κωστας Καββέτσος κατοικώ στο Καμάρι Κορινθίας είμαι παραγωγός ελαιολάδου και ενδιαφέρομαι να το προοθήσω στους κατοικους 
της περιοχής σας μεσω του δικτιου σας σε ντενεκέδες 17 , 5  λιτρων . Λαδι φετινο αγνο παρθένο ψιλοελιάς απο εμένα και απο άλλους παραγωγούς της περιοχής. Το τηλ ειναι ......Ευχαριστώ !


Καλημέρα σας!!! καταρχην συγχαρητηρια για την πρωτοβουλια.

Θα ηθελα να μου δωσετε μερικες βασικες πληροφοριες για το πως θα μπορουσα και εγω εθελοντικα να οργανωσω μια τετοια κινηση στο δημο Σαρωνικου.  Ακουσα οτι το ιδιο κανουν και στην Κατερινη ξεκινωντας απο τις πατατες.  Ετσι πρεπει να κινηθουμε πλεον για να τρωμε και πιο σωστα και πιο ποιοτικα προιοντα Ελληνικα και πανω απο ολα σε λογικες τιμες.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας.

Φιλικα

Μιρελλα Πολιδου

Καλησπέρα, επειδή στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά λειτουργούν λαϊκές συνελεύσεις και άλλες συλλογικότητες, θα μπορούσαμε να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή. 
Στον Κορυδαλλό π.χ. υπάρχουν χώροι που θα μπορούσε να στηθεί.
Για να το οργανώσουμε πως θα πρέπει να κινηθούμε?
Θα πρέπει να φτιάξουμε ανάλογο μπλογκ?
Θα πρέπει απλά να διαδώσουμε στην περιοχή ότι σε κάποια συγκεκριμένη  ημερομηνία θα έρθετε , οπότε να τους λέμε τον τρόπο παραγγελιών?..
Χρειάζεται ιδιαίτερη άδεια από φορείς τις περιοχής, για παράδειγμα υπάρχει χώρος ανοικτός και για πάρκινγ, απέναντι απο τις φυλακές ανάμεσα στα σχολεία (εμείς το ξέρουμε ως περιοχή 88στρεμματα)... 
Αυτό για μεγάλο υπαίθριο γεγονός.. υπάρχουν όμως και αυτοδιαχειριζόμενοι χώροι ..στέκια κλπ  για κάτι μονιμότερο... π.χ. μια φορά την εβδομάδα φαντάζομαι... θα μπορούσε και εκεί?
Αν θέλετε κατατοπίστε λίγο και θα το βάλω άμεσα στις γενικές συνελεύσεις μας...
Καλή δύναμη 

Παντελής Πασπαλας 

Γειά σας και συγχαρητήρια για τις κινητοποίσεις σας!Τον τελευταίο καιρό γίνεται έντονος (αλλα και αρνητικός) λόγος για το ότι το κράτος έδωσε άδεια στα super market να πωλούν γάλατα πρώτης βρεφικής ηλικίας!Είμαι μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών,οπότε και καταλαβαίνετε τι σκασμό λεφτά έχω δώσει γι’αυτα τα γάλατα!Εχθές αγόρασα γάλα ΝΑΝ 1 της Nestle από το super market Σκλαβενίτη.Δεν πίστευα στα μάτια μου!Το πλήρωσα 9.90 ευρώ όταν στα φαρμακεία μου ζήταγαν από 11.70 έως 12.40 και έχω ακούσει και χειρότερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και σκέφτομαι: Αν ο Σκλαβενίτης από τα 9,90 βάζει και στην τσέπη του τότε................................. πόσο μ.....κα με έπιαναν οι φαρμακοποιοί (και όχι μόνο εμένα) και πόσα έχουν βγάλει οι άτιμοι εις βάρος μας και μάλιστα από ένα τόσο απαραίτητο αγαθό όπως το γάλα, οταν δε μπορεί να θηλάσει μια μαμά;Και σε πόσα ακόμα προϊόντα αισχροκερδούν αυτοί;                                                                                                                                                                                                                                                     Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!!!!!!!!


Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας στο mail που σας είχα στείλει!
Θέλω να σας ενημερώσω ότι δε μπορώ να φέρω ελαιόλαδο την Κυριακή 4 Μαρτίου, για τον απλό λόγο έλλειψης χρόνου προετοιμασίας. Αργά είδα το mail σας και αργά μου το στείλατε. Δεν προλαβαίνουμε σε μια μέρα να αγοράσουμε 200 μπουκάλια και να τα γεμίσουμε ώστε να βρισκόμαστε εκεί την επόμενη μέρα. Είμαστε μια οικογένεια μόνο και ο χώρος αποθήκευσης ελαιολάδου δεν προσφέρεται για ταχεία συσκευασία. Ειδοποιήστε μας 3 μέρες νωρίτερα για τυχόν μελλοντική παραγγελία σας.
Ως προς τα 2 θέματα που ζητήσατε τη βοήθειά μας:
1) Περί της τιμής - ανταγωνιστικότητας έγραψα την άποψή μου στο blog σας σαν σχόλια στο θέμα "ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΛΑΔΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ", δε χρειάζεται να την επαναλάβω.
2) Ως προς το θέμα των αποδείξεων φυσικά και δε θέλουμε να σας επιβαρύνουμε με τιμολόγια και αποδείξεις λιανικής. Ρώτησα το λογιστή μας και μου είπε ότι σαν παραγωγοί δε χρειάζεται να κόβουμε αποδείξεις, εφόσον δεν πουλάμε σε λαϊκές αγορές τα προιόντα μας. Σε περίπτωση που πουλούσαμε σε επιχείρηση δεν είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε "τιμολόγιο πώλησης αγαθών", αφού η επιχείρηση οφείλει να έχει "τιμολόγιο αγοράς αγαθών" για τη συναλλαγή μας. Αρκεί να έχουμε τα απαραίτητα δικαιολογητικά μαζί μας (ταυτότητα, αποδεικτικά ΑΦΜ, βεβαίωση από την τοπική ένωση ελαιοπαραγωγών και ότι άλλο επιθυμείτε) που να αποδεικνύουν την ιδιότητά μας. Αν γνωρίζετε κάτι παραπάνω, παρακαλώ διαφωτίστε μας. Δεν έχουμε φορολογικά βιβλία ούτε ταμειακές μηχανές. Και οι παραγωγοί στο "κίνημα της πατάτας" δε νομίζω να κόβανε αποδείξεις στον κόσμο, εκτός αν φέρανε τις πατάτες σαν συνεταιρισμός. Εμείς είμαστε και συναλλασσόμαστε σαν ιδιώτες αγρότες-παραγωγοί κι όχι σαν κάποιος άλλος φορέας.
Ευχαριστώ πολύ, ελπίζω να τα ξαναπούμε και καλή επιτυχία στο μεγάλο ΠΑΖΑΡΙ σας!
Ηλίας Καλοδήμος


Αγαπητοί μας φίλοι,

Η τιμή που προσφέρουμε για απευθείας πώληση στα νοικοκυριά, είναι τιμή κόστους παραγωγής για ένα κρασί
 ποικιλιακό, πιστοποιημένο βιολογικό, μεΠροστατευόμενη Γεωγραφική Ενδειξη, κρασί παλαίωσης και προπάντων Ελληνικό. Είναι τουλάχιστον 50% φθηνότερα απο οποιοδήποτε άλλο ενφιαλωμένο κρασί με τα ίδια στοιχεία, και η προσφορά μας γίνεται για τους παρακάτω λόγους:
1.{ΠΡΟΒΟΛΗ} Για να μας γνωρίσουν άνθρωποι που μέχρι σήμερα έχουν μια δικαιολογημένη εν μέρη καχυποψία για τα ενφιαλωμένα κρασιά, και να μπούν κι αυτοί στο club αυτών που επιλέγουν μικρούς Ελληνες παραγωγούς,χωρίς να πληρώνουν μία περιουσία για να πιουν ένα καλό κρασί, λες κι αυτό απαγορεύεται για τα χαμηλά εισοδήματα.
2.{ΠΟΙΟΤΗΤΑ} Για να κάνουν μια συγκριτική δοκιμή ενός βιολογικού κρασιού, με το κρασί που έπιναν μέχρι τώρα και να πιστούν οτι τα οικολογικά προιόντα ''αξίζουν τον κόπο''.
3.{ΑΞΙΑ} Γιατί σήμερα με τα ίδια χρήματα που δίνεις για ένα χύμα άγνωστης προέλευσης, πίνεις κρασί με ετικέτα και κάθε φορά που θα το αναζητήσεις θα είναι το ίδιο καλό κι όχι στην.. τύχη.

Είμαστε κι εμείς καταναλωτές και θέλουμε τον πόλεμο κατά της ακρίβεις να πετυχαίνει, αλλά όχι με φτηνιάρικα προιόντα και προπάντων να μην μετατρέψουμε την αγορά σε ανατολίτικο παζάρι, δίνοντας τροφή σε κάθε λογής καραδοκούντες κομματικούς εργολάβους-προστάτες της ανθρώπινης ανέχειας.
Σήμερα πολλές οικογένειες αντιμετωπίζουν αναπάντεχη οικονομική δυσκολία, αλλά δεν θα ήθελαν να μετέχουν κιόλας σε ένα στριμοξείδι, τύπου συσιτίου, για να κάνουν μια καθημερινή τους αγορά σε μια καλύτερη τιμή.(και τα θρηνούντα κανάλια πάνω απο το κεφάλι τους).

Γιαυτό κι αποφασίσαμε να κάνουμε με δικά μας έξοδα κατ οίκον διανομή κάποια μέρα σε μία λίστα ενδιαφερομένων (εδώ μόνο χρειάζεται η δική σας συνδρομή) επι αντικαταβολή στην τιμή προσφοράς μας. Ετσι κι αλιώς το μεγάλο παζάρι δεν το προλαβαίνουμε
 αν είναι αυτή την Κυριακή 4-3-2012. ( Η μιλάμε για την άλλη Κυριακή 11-3-2012? Διευκρινήστε το παρακαλώ)
Δείτε το σαν ιδέα και πάντα στη διάθεσή σας.
Καλή επιτυχία.
-------------------------------------------


καλησπέρα..
καλή δουλειά κάνετε παιδιά. 
ενδιαφέρομαι και εγώ να παραγγείλω αλλά και να μυήσω φίλους και γνωστούς. ότι μου στέλνεται θα το κοινοποιώ σε όλους. ευχαριστώ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΟΥΛΑΚΗΣ
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Δυστυχία σου Ελλάς!!! με τα τέκνα που γεννάς.
Ω Ελλάς, ηρώων χώρα τι Γαϊδάρους βγάζεις τώρα!!!
(Γ.Σουρής).       
---------------------------------------------------

Καλησπέρα, είμαι από την Βοιωτία και είμαι παραγωγός Κρεμμυδιών και Πατάτας.

Μπορείτε να υποστηρίξετε την πώληση των αγροτικών προϊόντων μας ???

Μπορούμε να βρούμε και ποσότητες και μέσο μεταφοράς εμεις οι ίδιοι ώστε ο λαός να αγοράσει τα προϊόντα μας σε χαμηλές τιμές παραγωγού.

Ευχαριστώ
!

Έίμαι παραγωγός από τα Χανιά της Κρήτης και προσφέρω προς πώληση 
-ελαιολάδο (έξτρα παρθένο) υπάρχει και μικρή ποσότητα βιολογικού , και 
-πορτοκάλια ποικιλίας μέρλιν (ομφαλοφόρα) εξαιρετικής ποιότητας.
Αν σας ενδιαφέρει είμαι στην διάθεσή σας για συνεργασία.
Μαρία Κουβαριτάκη
--------------------------------------------------

ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ. ΜΕ ΠΟΠ ΚΑΙ ISO.ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΙΡΜΕΣ, ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟ, ΚΑΤΕΥΘΥΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΟΤΡΙΒΙ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΜΙΞΕΙΣ.
ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.
ΤΟ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ 3€ ΤΟ ΛΙΤΡΟ ΣΕ ΟΤΙ ΣΥΚΕΥΑΣΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ.
ΣΕ 17ΛΙΤΡΟΥΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ , ΣΕ 5ΛΙΤΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.


Καλησπέρα.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι διαθέτουμε φακές δικής μας παραγωγής όπως επίσης φασόλια και ρεβίθια.
Σe περίπτωση που θα σας ενδιέφερε μαζική πώληση σε τιμές παραγωγού παρακαλώ ενημερώστε μας.
Ευχαριστώ
Μαρία Χ. Κοντογιάννη
---------------------------------------------------------------

"ΦΤΙΑΞΕ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΙΝΗΜΑ!...": 

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη καθοδήγηση. Είναι ό,τι πιο χρήσιμο, ανθρώπινο και ουσιαστικό κατάφερε να κάνει κάποιος από τον καιρό που μας πούλησαν. Μείνετε ακομμάτιστοι κι ακαπέλωτοι!
Προσωπικά θα ξεκινήσω την προσπάθεια από τα κουδούνια της πολυκατοικίας μου, αλλά θέλω να προτείνω και κάτι ακόμα.
Έχω ένα blog, όπου ανεβάζω συνταγές για σπιτικά απορρυπαντικά και καλλυντικά. Αν υπάρχει κάτι από το οποίο θησαυρίζουν τα σούπερ μάρκετ και οι πολυεθνικοί καρχαρίες, είναι αυτά τα προϊόντα. Δεν ξέρω πως θα μπορούσε να σας φανεί χρήσιμο αυτό το blog, δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να κάνω για να μάθω στον κόσμο πως να απεξαρτηθεί από τα σαμπουάν και τα απορρυπαντικά πλυντηρίων που κοστίζουν πανάκριβα ενώ είναι και βλαβερά.
Θα μπορούσατε να βάλετε ένα σύνδεσμο στο δικό σας, αλλά πέρα από αυτό θα μπορούσαμε να οργανώσουμε κάποια μαθήματα όπου θα δείχνουμε στον κόσμο πως να τα φτιάξει όλα αυτά χρησιμοποιόντας πάμφθηνες πρώτες ύλες από το μπακάλικο.
Επισημαίνω πως δεν ψάχνω για αναγνώστες. Δεν έχω σκοπό να βάλω διαφημίσεις Adsense στο blog, ακόμα κι αν πατήσει τους 5000 αναγνώστες. Αυτό το επισημαίνω για να σας βεβαιώσω πως δεν πρόκειται για spam. Θέλω να βοηθήσω, αλλά δεν ξέρω πως αλλιώς να το κάνω.
 

------------------------------------

Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την πρωτοβουλία σας και να εκδηλώσω το ενδιαφέρον μου  για τα προϊόντα, κρασί και κοτόπουλα
tassos.kostaras

Γεια σας,
είμαι κι εγώ όχι ο άμεσα παραγωγός λαδιού, η αδερφή του. Θα προτιμούσα κι εγώ κι ο αδερφός μου να πουλήθει το ελαιόλαδο απευθείας στο καταναλωτή χωρίς μεσάζοντα.  Θα ήθελα μια ενημέρωση από μέρους σας σχετικά με το πώς συνεργάζεστε με τους παραγωγούς, πώς μπορεί να γίνει η διακίνηση του προιόντος.
Ευχαριστώ
Με εκτίμηση
Κωστάκη Δήμητρα
----------------------------------------------------
Καλημέρα σας

Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας να έρθουμε σε άμεση επαφή οι παραγωγοί με τους καταναλωτές παρακάμπτοντας τους μεσάζοντες που μας εκμεταλλεύονται όλους μας.

Καλλιεργούμε βιολογικά τα αμπέλια μας στην Πλατανιώτισσα Καλαβρύτων και οινοποιούμε και εμφιαλώνουμε το κρασί μας με τον παραδοσιακό τρόπο χωρίς επεξεργασίες και χημικά.

Θα θέλαμε να κάνουμε μια προσφορά για τους καταναλωτές της περιοχής σας σε τιμές κάτω από τις τιμές χονδρικής, για να σπάσουμε επιτέλους αυτή την αλυσίδα που μας καταδυναστεύει χρόνια τώρα!

Το κρασί είναι Cabernet sauvignon ερυθρό παλαιωμένο σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια αρίστης ποιότητας βιολογικό πιστοποιημένο από την ΒΙΟΕΛΛΑΣ.

Εμφιαλωμένο σε φιάλες των 750 ml και σε συσκευασίες σε χαρτοκιβώτιο των 6 φιαλών.

Τιμή 3,60 η φιάλη Χ 6 φιάλες = 21,60 ευρώ το χαρτοκιβώτιο

Για να βγάλουμε τα έξοδα μεταφοράς από το οινοποιείο μας στον Νέο Κόσμο προϋπόθεση είναι οι παραγγελίες να είναι πάνω από 20 χαρτοκιβώτια.

Ευχαριστούμε και αναμένουμε

Για το οινοποιείο MAXAIRAS WINES

Γιώργος Σκαρτσίλας συνιδιοκτήτης

-------------
καλημέρα σας,

στην προσπάθεια σας για φθηνά αγροτικά προϊόντα θα ήθελα να σας ενημέρωσω ότι έχω προς πώληση λεμόνια έναντι λογικής τιμής 27/30λεπτά  το κιλό. Είναι βιολογικά, χωρίς ράντισμα κ.λπ. Το κτήμα βρίσκεται στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας και η πρόσβαση είναι Ιδανική. Είναι "πάνω" στην παλαιά Εθνική οδό Κορίνθου Πατρών. Αν έχετε ενδιαφέρον γι αυτά τα προϊόντα, παρακακλώ επικοιωνήστε μαζί μου.
----------------------------------------

Ονομαζομαι Λευτερης Φλωρος και εχω στη διαθεση μου 18 τονους  χοντρης βρωσιμης ελιας  ποικιλιας Αμφισσης 100%.Η προσφορα που σας δινω ειναι 2,10 (τιμη  συζητήσιμη) ευρω το κιλο.Σας παραθετω καποιες παραπομπες για να ενημερωθείτε για την ποιοτητα της ελιας απο τον παλαιοτερο ελαιωνα στην Ελλαδα ,με την ποιοτικα και γευστικα καλυτερη βρωσιμη ελια στην Ελλαδα.   http://www.amfissa.gov.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=70&Itemid=123  http://iteanet.blogspot.com/2011/09/blog-post_7810.html#axzz1nOiwK2r3 http://ilida.gr/varieties.htm .Ενδεικτικα οι τιμες στα ραφια ειναι 5 ευρω  το κιλο . http://www.killdeal.gr/detailsPage.aspx?id=26453 .Εαν ενδιαφερετε καποιος μπορει να επικοινωνει μαζι μου.Επισης διατιθεται και  εξτρα παρθενο λαδι 4 ευρω το κιλο Σε διαφορες ποσοτητες.Εαν ενδιαφετεται καποιος μπορειτε να επικοινωνησετε μαζι μου στο 6972160574.Εαν θελετε πειτε μου μια διευθυνση για να σας στειλω λαδι για το δοκιμασετε χωρις καμια επιβαρυνση .Το λαδι που διαθετουμε ειναι ποιο αρωματικο και πιο εντονα γευτικο σε σχεση με τα υπολοιπα ελαιολαδα,εαν θελετε μπορειτε να το διαπιστωσετε και εσεις.Ευχαριστω!

-------------------------------

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ------Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΠΑΡΤΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩς ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΕΛΙΑΣ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩς ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΩ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ-ΕΛΙΕΣ ΠΡΟς ΠΩΛΗΣΗ
ΕΜΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥς ΕΜΠΟΡΟΥς ΚΑΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΕς ΤΙΜΕς ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥς ΠΑΡΑΓΩΓΗς ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΑς ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΤΗΧΩς ΟΜΩς ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΤΗς ΑΝΑΤΟΛΙΚΗς ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΖΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΥΤΟ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ "ΧΑΡΙΖΟΥΝ " ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ
ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΝΝΟΩ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΠΑΡΤΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗς ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗς ΟΞΥΤΗΤΑΣ ΜΕΧΡΙ 0.5 ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΙΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΜΦΙΣΣΗς ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΥΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ
ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥς ΤΗς ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΩΣ Η ΕΝΩΣΗ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΥΠΟΚΥΠΤΟΝΤΑΣ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΩΝ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΣΤ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕ ΝΟΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΔΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5ΛΙΤ ΣΥΣΚΕΑΣΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΟΜΩς ΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΠΑΙΞΑΝΕ ΣΤΑ ΜΜΕ ΑΛΛΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΓΩ ΚΑΙ 3-4 ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΩΝ 5 ΛΙΤ=18
ΚΑΙ 16 ΛΙΤ ΔΟΧΕΙΟ= 58 (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΔΟΧΕΙΩΝ)
ΕΛΙΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ 3
/ ΚΙΛΟ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ/ΘΥΜΑΡΙ/ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ/ΒΑΣΙΛΙΚΟ/ΚΑΝΕΛΑ ΓΑΡΥΦΑΛΟ 3.5
ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ 0.5 ΛΙΤ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ (ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΕΜΕΙΣ)
ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΔΙ ΘΑ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΝΩ ΩΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΜΑΣ
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΑΙΛ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
.......
ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ
ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
-----------------------------------------
Καλησπέρα. Είμαι ελαιοπαραγωγός απ'την Βόρεια κυνουρία Αρκαδίας καί έχω 2 τόνους φετινό εξτρά παρθένο ελαιόλαδο οξύτητας 0.33 με χημική ανάλυση από εργαστήρια. Έκανα απόπειρα για να το εξάγω αλλά πρέπει να έχω εταιρεία για να τα καταφέρω. Αν μπορώ να συμμετάσχω καί να μάθω πληροφορίες θα είναι μια καλή λύση για εμάς. Υπάρχουν καί άλλοι ενδιαφερόμενοι απ'την περιοχή που θέλουν να μάθουν πληροφορίες. Περιμένω ενημέρωσή σας είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά στο......
  Καλα... Γιώργος
----------------------------------------------------

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ SUPERMARKET. ENΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΣΠΡΙΑ (5 ΚΙΛΑ ΦΑΣΟΛΙΑ, ΦΑΚΕΣ, ΡΕΒΥΘΙΑ, ΓΙΓΑΝΤΕΣ). ΑΝ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ-ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΑΣ.
Κα ΚΛΕΙΩ

-------------------------------------------

ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΜΙΧΑΛΗΣ,
ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΜΟΝΙΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
43 ΧΡΟΝΙΑ
ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΤΟ ΔΟΥΡΓΟΥΤΙ ,ΜΕΝΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΚΑΙ ΙΚΑ.
ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΛΑΪΚΗ.
ΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ-ΠΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “ΠΗΓΑΣΟΣ” ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΘΩ.
1.ΕΧΩ ΓΝΩΣΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΚΕΣ ,ΦΟΡΥΜ,ΚΤΛ
(ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΑΪΤ)
ΔΙΚΤΥΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK ,TWITTERΚΤΛ,
ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ BLOGERS.
2.ΑΚΟΜΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΓΟ ΑΝΕΡΓΗ ΚΑΙ ΕΧΩ 2 ΠΑΙΔΙΑ.
ΑΝΑΖΗΤΩ ΣΩΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ
ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΟΠΩς ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.
3.ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΙΑΤΟ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ(ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗ 300 ΕΥΡΩ)
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ(ΑΝΕΡΓΗ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ)
4.ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΧΗΡΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ “ΚΩΣΤΗΣ” ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΩΤΗΣ ΥΛΗΣ(ΦΡΑΟΥΛΕΣ).
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ,ΠΩΣ ,ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ,ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ (ΑΥΡΙΟ; )
ΠΑΖΑΡΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΤΛ.
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΜΙΧΑΛΗΣ
-------------------------------------------
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΣ
ΕΙΝΑΙ
ΠΑΤΑΤΕΣ(5),ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΕΣ(ΟΧΙ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΚΑΣΤΑΝΟ)(2-3 ΚΙΛΑ)
ΝΤΟΜΑΤΕΣ(4) ΜΙΚΡΕΣ ΓΛΥΚΙΕΣ ΓΙΑ ΣΑΛΑΤΑ
ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ(1)
ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ (1)ΒΑΤΙΚΙΩΤΙΚΑ
ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ ΟΧΙ ΤΑΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ(2).
ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΣΕ ΚΙΛΑ.
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΜΙΧΑΛΗΣ
ΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΟΒΑΡΌ... ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΠΝΆ (θα το ερευνήσουμε...φίλε)
Ονομάζομαι Αθανάσιος Νταουλτζής και σας συγχαίρω για την πρωτοβουλία σας ,είμαι κάτοικος αμαρουσίου αττικής και ζω σε κλοιό αρκίβειας έτσι όπως μας καταντήσανε...
Θέλω 10 κιλά όσπρια φασόλια φακές .Το μαιλ μου είναι
 athannta@gmail.com .Να παριμένω κάποια επιβεβαίωση μέσω μαιλ η θα κάνετε κάποια γενική ανακοίνωση φαντάζομαι γίνεται χαμός απο μαιλ προς εσας  αυτή τη στιγμή.Δεσμεύομαι να διαδώσω την προσπάθεια αυτή σε όσο κόσμο γνωρίζω.Ευχαριστώ ,κινήσεις σαν αυτές δέιχνουν ότι υπάρχουν άνθρωποι σε αυτό το τόπο που θα αντισταθούν με κάθε μέσο στην εξαθλίωση που μας ετοιμάζουνε

Καπνίζουμε πανελλαδικώς  τουρκικα κινεζικα και δεν ξερω εγω τι προελέυσεως καπνά...Τα διάσημα ελληνικά καπνά χαθήκανε και οι ελληνικές καπνοβιομηχανίες γίνανε μαγαζάκια πολυεθνικών...Αναρτήστε ένα θεματάκι σχετικά με αυτό το ζήτημα,υπάρχει τρόπος να γίνει μαζική αγορά ελληνικών καπνών αν και όπου καλλιεργουνται πλεόν ανά την ελλάδα? 
Θα μου πεις ανθρωποι δεν έχουν να φάνε τα καπνά κοιτας...και δίκιο θα  έχεις.
Είναι πάντος ένα τεράστιο κόστος που βαραίνει κατά βάση τα φτώχα κοινωνικά στρώματα.
   Σε μελλοντική φάση αν κρίνεται απαράιτητο θίχτε το το θέμα αν μπορείται.Ευχαριστώ
--------------------------------------------------
Καλημέρα σας, κατ' αρχην συγχαρητηρια για την προσπάθεια που κάνετε
πραγματικά μονο με τέτοιους τροπους θα καταφέρουμε να επιβιώσουμε εδω που εχουν φτάσει
τα πράγματα.
Έχω μια τριμελή οικογένεια και θα με ενδιέφερε να προμηθεύομαι απο εσας οτιδήποτε μπορώ να αγοράσω απο τη λαική
(πατάτες, κρεμμυδια, πορτοκάλια, λεμονια) φυσικά σε συμφερουσες τιμές και σε ποσότητα μεχρι 5 κιλά (ισως για πατάτες μεχρι 10κιλα,
ως γνωστών η πατατα πάντα ταιζε τους φτωχούς), βεβαίως αν εχετε να προσφέρετε και οτιδήποτε άλλο οπως αυγά ή κοτόπουλα,
πολυ ευχαρίστως. Αν ξεκινήσει να εφαρμόζεται αυτό το παζαρι να ειστε σίγουροι οτι θα εξαπλωθει ταχύτατα (εγω μόνο εχω ενημερώσει
αλλες 4 οικογένειες και περιμένουμε να δουμε πως θα πάει και παλι συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία).

 Περιμένουμε με ενδιαφέρον να μας ενημερώσετε για την όποια εξελιξη!
ΣΑΚΑΡΗ ΦΙΛΙΩ
-------------------------------------------------
Καλησπέρα,
Αρχικά θα ήθελα να σας συγχαρω για την κίνησή σας.
Εγώ είμαι κάτοικος και δημότης άλλης περιοχής (εκτός Νέου Κόσμου),
ωστόσο επειδή ο Δήμος μας δεν έχει κάποια τέτοια κίνηση, θα μπορούσα να μετέχω
κι εγώ στην κίνησή σας. Δηλαδή θα μπορούσαν να καταθέσουν και εκτός από κάτοικοι της
περιοχής σας παραγγελίες σε εσάς;
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Εγγλέζου Αγγελική (....hotmail.com)

Είμαι Εκπαιδευτικός απο την Κόρνθο και πατέρας 4 παιδιών!

Για να στηρίξω συμβολικά την προσπάθεια σας σημειώστε με σας παρακαλώ στους ενδιαφερόμενος για όσπρια και κοτόπουλα

Οι Πολύτεκνες οικογένειες έχουμε συνήθη πρακτική και ανάγκη τις μεγάλες συσκευασίες

Ενημερώστε με για την διαδικασία παραλαβής και την εξειδίκευση της παραγγελίας μου πχ είδος απο όσπρια κτλ
-------------------------------------------------------

Φαίνεται πολύ καλή η προσπάθεια σας αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει καλά.
Θα σας πω εγώ ότι θέλω 30 κιλά πατάτες, 5 κιλά κρεμμύδια και 10 κιλά κοτόπουλο για παράδειγμα και μετά θα με ενημερώσετε πόσα από αυτά βρήκατε και σε τι τιμή;

Συγχαρητηρια για την πρωτοβουλια σας.

Επιθυμω να αγορασω
20 κιλα πατατες
5 κιλα απο ολα τα οσπρια
10 κιλα κοτοπουλα
Λαχανικα εποχης
φρουτα εποχης
1 τενεκε λαδι
 

Για οτι αλλο αγαθο υπαρχει διαθεσιμο παρακαλω ενημερωσατε.

Με εκτιμηση
 

Γιωργος Χαλαρης
-----------------------------------------------


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΗΚΑΜΕ. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΡΟΤΙΘΕΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΤΕ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ. Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΤΥΛ ΛΑΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΠΑΖΑΡΙΟΥ, ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΧΩΡΟ, ΤΙ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟSUPERMARKET, ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΣΔΟΕ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΜΗ ΚΟΨΙΜΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ. 
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΑΣ

ΜΠΡΑΒΟ!ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΡΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ! ...a@yahoo.gr


Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας για μείωση των τιμών των προϊόντων μέσο της εξάλειψης των μεσαζόντων. Δεν θα σας κουράσω με πολλά λόγια φαντάζομαι ότι θα ακούτε συγχαρητήρια από πολλούς.
Ενδιαφέρομαι για προμήθεια κυρίως σε
Πατάτες      10 κιλά
Ντομάτες    5 κιλά
Λάδι             1 ντενεκές
Τυρί φέτα  1 ντενεκές μικρός 5 κιλά
Τυριά διάφορα
Κοτόπουλα
Κρέας
Απορρυπαντικά

-------------------------------------------
Καλημέρα

Κατ αρχας θερμά συγχαρητήρια για την θεάρεστη πρωτοβουλια σας

Ενδιαφερομ για 5 κιλά όσπρια
 
10  λιτ λάδι

Τι αλλα αγαθά υπάρχουν?
Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια!
Εντυπωσιάστηκα πραγματικά παιδιά με τις ενέργειες σασ,και μιας και μου είναι δύσκολο να συμμετέχω στις διαπραγματεύσεις σας ,θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ενδιαφέρομαι για"
1 τενεκέ λάδι
5 κιλά φακές
κοτόπουλα(δεν ξέρω ποσότητα)
πατάτεσ(αν υπαρχουν)

---------------------------------------------------
Καλησπέρα σας, είναι εύκολο να μου στείλετε μια λίστα από τα προϊόντα σας και τις τιμές;;; Είμαι από Θεσσαλονίκη και θα ήθελα να αγοράσω μια ποικιλία από τα προϊόντα που διαθέτετε. Θα έρθω εγώ ο ίδιος να τα παραλάβω!!! Αναμένω νέα σας!!!!!

Συγχαρητήρια για την αξιέπαινη αυτή εθελοντική σας κίνηση.
Θα ήθελα να παραγγείλω 100 κιλά πατάτες.
Πείτε μου παρακαλώ πότε μπορώ να τις πάρω και από που.
Το email μου είναι .....@gmail.com


Καποιος απο τους φιλους μου, μου ειπε για Κυριακατικη αγορα παραγωγων χωρις μεσαζοντες στον Νεο Κοσμο και πηγα σημερα Κυριακη και δεν βρηκα τιποτε. Μπορειτε να μου πείτε που γίνετε αυτη η αγορα;;
Εγω μενω στο κεντρο της Αθηνας αλλα μπορω να παω οπου δηποτε.
Χαιρετε Αρτεμις
-----------------------------------

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΖΑΝΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΤΑΤΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 1000 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. 

ΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ SUPER MARKET ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙΛΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ  3 ΚΙΛΑ ΦΑΚΕΣ-3 ΚΙΛΑ ΦΑΣΟΛΙΑ-5 ΚΙΛΑ ΛΑΔΙ-10 ΚΙΛΑ ΠΑΤΑΤΕΣ-3 ΚΙΛΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ-3 ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
------------------------------------------

καλησπέρα σας. πρώτα απ' όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εθελοντική εργασία που κάνετε και φυσικά όλοι θα είμαστε μαζί σας για να στατήσει πλέον αυτή η ακρίβεια που μας έχει ριμάξει.
θα ήθελα να παραγγείλω 2 κοτόπουλα.
ονομάζομαι Χατζηπαναγιώτου Μαρία και το e-mail μου...
-----------------------------------
Hi,
I have been reading about your commendable work in the Greek newspapers recently.  Keep going and start changing the “mindset” of our fellow Greeks.  I have come upon this article describing how a community came together and started installing solar panels on their roofs and wanted to share it with you.  Here it is  http://post-gazette.com/pg/12057/1212514-28.stm

By the way, immigrant communities in the US use similar programs to train and finance small businesses. 

Good luck with your good work

Thanks,
Costas Simoglou
Marietta, Ga 30062
USA.

Γεια σας λεγομαι Απόστολος Παλασόπουλος και σας στέλνω το μήνυμά μου απο τα σελιανίτικα ενα χωριο 5 χλμ μακριά από το αίγιο και 35 από την πάτρα.

θέλω να σας συγχαρώ για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνετε.Εμείς είμαστε μια κατεξοχην περιοχή παραγωγής λαδιού και θα ηθελα να κανω και εγω μια προσφορα για παροχή 30 τενεκδων λαδιού(510
 

κιλά) παραγωγης μας χωρητικοτητας 17 κιλων ο καθενας προς 50 ευρω ο ένας. Αν επιθυμειτε μπορώ νασας στείλω και δείγμα για δοκιμή.
----------------------------------------
Kατά αρχήν θα ήθελα να σας δώσω συγχαρητήρια για τις ενέργειες σας ,πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα σε αυτή τη χώρα ,το θέμα των μεσαζόντων και των εμπόρων έχει φτάσει στο απροχώρητο . Επιτέλους πρέπει να αλληλοστηριχτούμε προς όφελος όλων .Οι έμποροι λυμαίνονται τους αγρότες και στη συνέχεια οι πολυεθνικές τους καταναλωτές. Συγχαρητήρια ξανά και ξανά. Σας στέλνω αυτό το μήνυμα με αφορμή τα όσα γίνονται αυτή τη στιγμή στη Λακωνία με το λάδι και τις ελιές, προέρχομαι από αγροτική οικογένεια ,δεν είμαι αγρότης μένω στην Αθήνα ,η οικογένεια μου συνεχίζει να μάχεται για την επιβίωση στην αγροτική ΓΗ , φέτος πουλήθηκαν Ελιές καλαμών από 0,50 εως 1 EUR και οι έμποροι έκαναν τους δύσκολους ,στα SUPER MARKET οι ελιές καλαμών που δεν έχουν καμία σχέση με την ποιότητα αυτή ,που δεν ξέρω καν αν είναι φετινές που πολύ αμφιβάλω, είχαν πάνω από 5 euro και δεν ήταν καν συσκευασμένες ,το ίδιο με το λάδι που το αγοράζει ο έμπορος τώρα που μιλάμε 2 eur μην σας πω πόσο πουλάνε στα SUPER MARKET και καμία σχέση με το παρθένο ελαιόλαδο φετινής παραγωγής  .Με αφορμή όλα αυτά και συγνώμη αν σας κούρασα ,έχω κάνει κουβέντα με τους ανθρώπους στο χωρίο μου και με την οικογένεια μου , ΚΟΚΚΙΝΑ ΛΟΥΡΙΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 14 χλμ από το ΓΥΘΕΙΟ και είναι διατεθειμένη να λάβουν μέρος και αυτή από την μεριά των παραγωγών αν υπάρξει η δυνατότητα με κάθε έλεγχο των προϊόντων τους που είναι οι ελιές και το λάδι. Δεν ξέρω αν σας ενδιαφέρουν όλα αυτά που σας είπα αλλά δεν ήξερα που να απευθυνθώ αλλού.
Ευχαριστώ, στη διάθεση σας  
Κουτσοπετρας κων/νος

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΥΝ/ΣΜΟΣ ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩΛΗΣΟΥΜΕ  ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ (ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ-ΚΑΡΠΟΦΟΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ,ΑΠΟ ΕΛΑΙΟΠΕΡΙΒΟΛΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΨΗΛΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΠΟΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΓΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΛΥΚΟΔΗΜΟΣ ) ,ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
ΠΟΙΚΙΛΙΑ: ΚΟΡΩΝΕΙΚΗ
ΟΞΥΤΗΤΑ : max 0,7-1,00 (ΠΑΡΘΕΝΟ)
ΕΣΟΔΕΙΑΣ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: ΣΕ 3ΛΙΤΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΔΟΧΕΙΑ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ :ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (Η ΤΙΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΑΝΑ 3ΛΙΤΡΟ ΔΟΧΕΙΟ: €  9,70 (ΟΛΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ,ΔΗΛΑΔΗ ΦΠΑ,ΕΞΟΔΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ,ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ).-
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΟΜΕΝΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ : 960 ΛΙΤΡΑ (ΔΗΛΑΔΗ 2 ΠΑΛΕΤΤΕΣ  ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΕ 80 ΔΕΜΑΤΑ ΤΩΝ 4  3ΛΙΤΡΩΝ ΔΟΧΕΙΩΝ/ΔΕΜΑ)
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ  (ΤΗΛ.275929, ΚΙΝ.61)
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΣΟΔΕΙΑΣ 2011-2012 ΕΧΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ (ΣΕ ΤΙΜΗ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ),ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΑΣ κ. ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΗΣ, ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ (ΤΗΛ. ....

2 σχόλια:

  1. Υπάρχει κάποιο νέο σχετικά με την προμήθεια πατατών & λοιπά καθώς δεν έχω λάβει ακόμη κάποια ειδοποίηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενδιαφέρομαι για ελαιολαδο οξύτητα Εως 06 σε πεντακιλα υ Τρίκιλα συνεργάζομαι με Ρωσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή