Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ Κ.Κ.Ε


Η ΕΠΙΣΗΜΗ ...ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ Κ.Κ.Ε. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ! (Το κίνημα της Πατάτας)
Προκαλεί θυμηδίες αλλά κι οργή η ανακοίνωση του Κ.Κ.Ε... για το «ανήθικον» του χαρακτήρα του «κινήματος της πατάτας», από μέρους του Κομμουνιστικού κόμματος της Ελλάδας, δηλαδή αυτού  του τεθνεόντος αδόξως κομμουνισμού, μεν, αλλά οι ενταύθα εναπομείναντες απογονοί του συνεχίζουν να υπάρχουν παρδαλώς  κι δολίως  ασχημονούντες.
Η ανακοίνωση είναι γεμάτη επιεικώς από ανοησίες και φαντασιώσεις. Εμπλέκει σκοτεινες συνωμοσίες των Μ.Μ.Ε. και μαυρογοριτών, ενώ είναι γνωστόν ‘ότι:
Το κίνημα είναι γένημα και θρέμα δικό μας, των Εθελοντών Αλληλεγγύης , στο Νέο κόσμο και στην Κατερίνη. Εξοργισμένοι από την απέραντη ανικανότητα των πολιτικών της σημερινής σκηνής, που μεγαλόστομα φλυαρούν, χωρίς τίποτε το θετικό και πρακτικό να έχουν προσφέρει στον λαό που υποφέρει.

Αυτοί συνεχίζουν τον άθλιο χαβά τους. Η πρωτοβουλία μας μέσα σε μια εβδομάδα ξεσήκωσε όλους τους ΄Ελληνες και τους ένωσε στον  ένα και μόνο στόχο: στην πάταξη της ακρίβειας. Πού ήταν και είναι το Κ.Κ.Ε και τα άλλα κόμματα ώστε να απαλύνουν τον χειμαζόμενο ΄Ελληνα; Ενώ με τα στιγνα μέτρα τον απομυζούν συνεχώς, δεν έλαβαν το παραμικρό μέτρο, κατ΄αναλογία τουλάχιστον, να μετριασθεί η ακρίβεια στα ράφια, όπου οι τιμές όχι μόνον παραμένουν αγέρωχες αλλά κι ολοένα καλπάζουν προς τα ύψη!
Με δύο απλές κινήσεις, οι τιμές σε βασικά αγαθά θα είχαν πέσει αμέσως , όπως άλλωστε έπεσε ..η πατάτα με την παρέμβασή μας σε συνεργασία με τους παραγωγούς...που σταθερα εκμεταλλεύονται τα διάφορα κυκλώματα.
Δεν είναι αυτός ο ρόλος μας. Ανήκει σε πολιτικούς, που όμως η παντελής ανικανότητά τους , όπως κάθε ημέρα αποδεικνύεται, μας έφερε στο το χείλος. Δεν είναι οι κυβερνώντες που φέρουν τη πρώτη ευθύνη είναι συνυπεύθυνο και το Κ.Κ.Ε, που ταϊζεται παχυλώς από τον ελληνικό λαό... για να μην κάνει  ΤΙΠΟΤΕ, να βγάζει βραχνές φωνές, τάχα μου, για την προάσπιση των λαϊκών συμφερόντων...
Και μόλις είδε μια πραγματική λαϊκή πρωτοβουλία , τη δική μας, αποπειράτε να την σπιλώσει! Με αυτό το πλευρό να κοιμούνται οι επαγγελματίες της πολιτικής! Γιατί τέτοια απρόσμενη φαιδρή έκκρηξη εκ μέρους του βρυκολακιασμένου αυτού πολιτικού σχήματος;
Υπάρχει εξήγηση. Μόλις εκδηλώθηκε η κινησή μας, έσπευσαν αμέσως να μας προσεγγίσουν πράκτορες του Κ.Κ.Ε, αλλά τους απομακρύναμε-έχουν εξαφανιστεί ήδη- με τούτο: «Ευπρόσδεκτοι οι πάντες στον αγώνα της πάταξης της ακρίβειας. Κανέναν κομματικό χρωματισμό δεν θα επιτρέψουμε.» -Είναι δημοσιευμένα αυτά! Δεν έχουμε καμιά σχέση με τα κόμματα και πολέμαμε την χρόνια κι εγκληματική αφροσύνη τους...Ο Έλληνας πλέον κατάλαβε... Τα πολιτικά σχήματα έχουν ψωφίσει ανεπιστρεπτί, κατά τον ίδιο τρόπο που πρωτοψώφισε κι ο κομμουνισμός, που τόσον πόνο έσπειρε κυρίως προς τους αγαθούς οπαδούς του.
Τερματίσατε όλοι σας...πακέτο και οι 300 σαλτιμπάγκοι της σημερινής βουλής! Κι αντί να το βάλλετε στα πόδια, μερικοί από σας οραματίζονται νέα κάθοδον στις επερχόμενες εκλογές. Θα σας ψηφίσει εκ νέου ο λαός για τα συγκεκειμένα εκλήματά σας; Τον θεωρείτε, όπως χθές, τόσο ηλίθιο; !
Ως προς τα μέσα Μ.Μ.Ε που με βλακώδη παλαιοπολιτική αντίληψη επικαλείται το Κ.Κ.Ε λέμε απλά: Το κίνημά της πατάτας σαρώνει σε όλα τα μέσα ενημέρωσης από τη πρώτη στιγμή... ΟΙ ρεπόρτερς κινήθηκαν αυστηρώς από δημοσιογραφική περιέργεια, ως ώφειλαν,  στηριζόμενοι στις δικές μας αρχικές ανακοινώσεις... Πού βλέπετε μωρέ όρνεα την κομπίνα, τη σκοπιμότητα και το ανήθικον;... ΄Εχετε δει σάμπως κανέναν από μας στα κανάλια-εκτός από κάποιες μικροεξαιρέσεις από Κατερίνη μεριά; ΄Ισως μας ακούσατε φωνητικά .. αλλά τη φάτσα μας δεν τη  προωθήσαμε στα τελεβίζια. Πολιουρκούμεθα αλλά λέμε: ΟΧΙ, κάθετα σε οποιαδήποτε  πρόσκληση, θλιβόμενοι που απαγοητεύουμε τους ρεπόρτερς, αυτούς που υβρίζεται πλαγιοσκοπικά, μέσα στην εγκεφαλική αναταραχή σας! Διότι αυτό που κάνουμε θα θέλατε πολύ να το κάνετε εσείς.. δι ίδιον και ιδιοτελές κομματικόν όφελος!
Είχατε πολλές ευκαιρίες να βοηθήσετε τον λαό... Και δεν το κάνατε , διότι τίποτε δεν κάνατε..Ούτε εσείς, ούτε τα άλλα κόμματα!
Τώρα πλέον είναι αργά Το κίνημα της πατάτας είναι τσουνάμι. Θα ανατρέψει κι εσάς και τα όσα από σας... επεβλήθηκαν στην αγορά! (Θυμηθείτε πως θάψατε ..καπελώσατε τις αγνες εξεγέρσεις των αγανακτισμένων των  πλατειών...Συντάγματος... κ.λ.π)
Περιμένετε τις επόμενες κινήσεις μας. Πάρτε και κανένα μαντηλάκι... γιατί θατρίβετε τα μάτια σας...΄Ένα είναι βέβαιο! Το απόστημα της ακρίβειας  και η δική σας πιστοποιημένη εγκληματική ανεπάρκεια... θα σπάσουν!. Θα το σπάσουν οι Εθελοντές Αλληλεγγύης με όλους τους ΄Ελληνες μαζί... Και να μη σας διαφεύγει πως:δεν είμαστε πολιτικοί, δεν θέλουμε να ανήκουμε στο συνάφι σας, όπως το διαμόρφωσε ο τυχοδιωκτισμός σας και η μωροφιλοδοξία, η κενοδοξία σας...


 Καταλαβαινόμαστε Κουκουέδες ,αριστερόφρονοι , δεξιόφρονοι κι άλλα τσιμπράγγαλα που πουλάτε σε τιμή ευκαιρίας Ελλάδα και σωτηρία στον ΄Ελληνα;
Για να μην βασανίζεστε.. για όσα θα επακολουθήσουν . καταφεύγετε στην ιστοσελίδα : http:// neoskosmos-athens.blogspot.com.... τουλάχιστον για να μην πιάνεστε στον ύπνο ...
Kαι όποιος εξ υμων βούλεται να συντρέξει στο κίνημα της...πατάτας.. ευπροόσδεκτος αρκεί να μην κρατάει κομματικά σημαιάκια, σόβρακα ή... κουκούλες! 


Και η παρότρυνση: Κάνε κι εσύ στη γειτονιά σου εκδήλωση φθηνων ελληνικών αγροτικών προϊόντων... ( Θα σας συμπαρασταθούμε ..τεχνικά).Δεν γνοιαζόμαστε για την πατέντα... για το ονόρε κι άλλα φαιδρά που απασχολούν την κενότητα των πολιτικών, αλλά για την εξαφάνιση την ακρίβειας που αποτελεί πανελλαδικό αίτημα ΑΓΡΙΟ...ΑΓΡΙΟΤΕΡΟ ες αύριον!!
Α, ναι, κάποιος παρλαπίπας του Κ.Κ.Ε είπε πως η ακρίβεια δεν χτυπιέται με κινήματα... τύπου πατάτας! Κι αυτό το έχουμε προλαλήσει επίσης και... εγκαίρως... . 
Αλλά δεν μας έκανε καμιά πρόταση το Κ.Κ.Ε , ποτέ στον σχεδόν άγονο αιώνα της υπάρξης του πως  πολεμιέται η ακρίβεια!! Μα μπιτ...για μπιτ Τιποτε!.. .. Όταν το βρούνε  εκεί στον Περισσό... θα.. περισεύσουν οι παράδες στην τσέπη μας ... Διότι η πατάτα θα έχει ολοκληρώσει το έργο της.!
Ταύτα... Και να μην ξανακούσουμε άλλες ανοησίες από κανέναν πολιτικάντη επαγγελματία...
ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ     


Υπάρχει κι  ανεπίσημη ανακοίνωση των Εθενλοντών, που αναρτήθηκε το πρωϊ. Εδώ. Διακρίνεται για τη σκληράδα της, κυρίως διότι απευθύνεται προς γυναίκα , την κ. Παπαρήγα.. Και δεν είναι καθόλου κομψόν να λες σε μια κυρία ΣΚΑΣΜΟΣ.. Δεν απαρνούμεθα ωστόσο, τίποτε από το πιο κάτω κείμενο.. Πλην όμως αισθανόμαστε την ανάγκη να ασπασθούμε την δεξιάν.. (τώρα αν επιθυμεί την αριστεράν της  χείρα δεν έχουμε αντίρρηση...)  Θα ασπασθούμε τον άνθρωπο-γυναίκα ερρίτιμο κ. Παπαρήγα.. Δεν ευθυνόμαστε εμείς διότι ηγείται ενός αυθάδους σχήματος... Τι να κάνουμε κυρία μας... Τα έχει αυτά ο επαγγελματισμός, ο πολιτικός!       

6 σχόλια:

  1. Ἀδέλφια,μήν ἐξοργίζετε τό "κόμμα τοῦ λαοῦ",γιατί...ἔτσι καί πάρη φόρα...

    http://olympiada.files.wordpress.com/2012/03/20120303-102003.jpg

    Καλημέρα ἀπό τήν Κορινθία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θαθελα να διαβασετε εδω:

    http://taxalia.blogspot.com/2012/03/blog-post_7191.html

    και να εχω μια απαντηση σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Great post. I was checking continuously this blog and
    I am impressed! Extremely useful information particularly the last part :) I care for such
    info a lot. I was seeking this particular information
    for a long time. Thank you and good luck.

    Feel free to surf to my webpage :: honda s2000 for sale rentals

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. I think this is one of the most significant info for me. And i am satisfied studying
    your article. However want to observation on some basic things, The
    website taste is wonderful, the articles is actually great :
    D. Excellent activity, cheers

    my web-site ... garbage disposal disposer insinkerator installation

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Heya! I'm at work surfing around your blog from my new apple iphone! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Carry on the superb work!

    Also visit my website: gym ball workouts

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Cool blog! Is your theme custom made or did you
    download it from somewhere? A design like yours with a few simple tweeks would really make my
    blog shine. Please let me know where you got your theme.
    Thank you

    Feel free to surf to my homepage: oregon scientific heart rate monitor

    ΑπάντησηΔιαγραφή