Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗΣ! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ

Ίσως ένας από τους μεγαλύτερους μύθους που αναπαράγεται στη Δύση και σίγουρα στις ΗΠΑ είναι η σχέση μεταξύ της αυξημένης χοληστερίνης και των καρδιαγγειακών νοσημάτων. Δυστυχώς, παρά τις δεκάδες μελέτες δεν έχει αποδειχθεί ότι η χοληστερίνη προκαλεί στην πραγματικότητα τέτοια καρδιαγγειακά προβλήματα. Αντίθετα, η χοληστερίνη είναι αρκετά σημαντική για την υγεία και προσπαθώντας με τεχνητά μέσα να την μειώσουμε μπορεί να έχει καταστρεπτικά αποτελέσματα ιδιαίτερα όσο μεγαλώνουμε.
Η βιομηχανία τροφίμων έχει λανσάρει τα τελευταία χρόνια μία σειρά προϊόντων με χαμηλά έως καθόλου λιπαρά από γάλα, τυρί κτλ. Οι επεξεργασμένες τροφές διαφημίζονται κατά κόρον για το χαμηλό έως καθόλου περιεχόμενό τους σε

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

 ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΕΛΑΔΑΣ !!!

Απίστευτος διάλογος στο γερμανικό περιοδικόStern – Αξίζει να διαβάσετε την εκπληκτική απάντηση στην επιστολή του Γερμανού συντάκτη!
Η παρακάτω ανοιχτή επιστολή του Walτer Wuellenweber, προς τους Έλληνες πολίτες… με τίτλο «Αγαπητοί μας Έλληνες», δημοσιεύεται σε πρόσφατο τεύχος του γερμανικού εβδομαδιαίου περιοδικού, Stern, για να λάβει την εκπληκτική απάντηση του Έλληνα.
Γράφει ο Όμηρος Αλεξάνδρου

Ο υπέρτιτλος του άρθρου Walτer Wuellenweber αναφέρει:
«Μετά τις τράπεζες, θα πρέπει τώρα οι Γερμανοί να σώσουν και την Ελλάδα. 
Πρώτα έκαναν αλχημείες οι Έλληνες στο ευρώ και τώρα, αντί να κάνουν οικονομίες, απεργούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου