Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΠΙΜΕΝΕΙ...ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ


ΜΕΤΑ ΚΙΜΟΥΛΗ ..ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΣΤΗ ΦΑΚΑ:


ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Η ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ…









Το ΣΔΟΕ αυτή τη στιγμή ψάχνει για τη σπουδαία,χωρίς άλλο τραγουδίστρια ΓΛΥΚΕΡΙΑ, της οποίας τα φορολογικά στοιχεία ..δεν συμπίπτουν με το εύρος των εργασιών της, που είναι οι μεγαλύτερες από κάιθε άλλον καλλιτέχνη-τραγουδιστή.
“Θεωρείται ως η μεγαλύτερη μπίζνες-γούμαν στα τελευταία χρόνια, η οποία στα τελευταία τουλάχιστον 10 χρόνια κινείται αθόρυβα αν και διαπράττει τις σοβαρότερες και πολυπληθέστερες εμφανίσεις. σε όλο τον κόσμο-βλέπε ομογένεια.΄Ισως είναι η μόνη τραγουδίστρια στην Ελλάδα, που δεν μένει χωρίς ούτε μέρα χωρίς δουλειά”, μας είπε άνθρωπος του ΣΔΟΕ.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, Η Γλυκερία μαζί με τον σύζυγό της,μουσικοσυνθέτη Φωτιάδη, τ. υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο στην Αγ. Παρασκευή, Αττικής, έχουν στήσει μια δυνατή επιχείρηση, με αναρίθμητα έσοδα, που έχουν όμως φορτώσει …σε off shore ΕΤΑΙΡΊΑ, ΜΕ ΤΟ ΌΝΟΜΑ “ΕRΟΣ musik” στην Κύπρο! 
Κι αυτό ακριβώς ψάχνουν οι άνθρωποι του Οικονομικού εγκλήματος… Θεωρούν πως έχουν πέσει πάνω σε… λαυράκι.
Εκείνο δε που κάνει μεγάλη εντύπωση είναι ότι κατά διεξαγόμενη έρευνα-η ίδια η Γλυκερία μάλλον δεν το έχει υπόψη της…είναι ότι έπεσαν σε δυό άλλες περιπτώσεις μέσα στο σύμπλεγμα των άμεσων συνεργατών της:
Εμφανίζονται δύο κρίσιμα άτομα … 
1) Έχει στο σιωπηλό επιτελείο της η  Γλυκερία, μία κυρία, εμφανιζόμενη με την ιδιότητα του δημοσιογράφου εκ Δράμας η οποία , σύμφωνα με τα στοιχεία καταζητείται από το δημόσιο για οφειλές πέραν των 200.000 ευρώ!!      ..
Η κυρία , κατά τις πληροφορίες μας κυκλοφορεί με πολυτελές τζίπ, στα πολυτελή προάστεια της Αθήνας, ενοικιάζει μαιζονέτες, αλλά ..απλά δεν πληρώνει…Και τραβάνε τα μαλλιά τους οι νοικάρηδες! Οι άνθρωποι της ΣΔΟΕ συνεξετάζουν την περίπτωση. Η εν λόγω εκ Δράμας …δήθεν δημοσιογράφος, είναι υπάλληλος του γραφείου της κ.Γλυκερίας!
΄Αλλος υπάλληλος, που επισημανθηκε είναι ο κ.Μάκης Ρουσομάνης, ο οποίος παίζει ρόλο απτροσδιόριστο στις σιωπηλες business… της έξυπνης Τραγουδίστριας! Θα λέγαμε ότι είναι αεροκοπαναντζής ,διότι δεν έχει , σύμφωνα με τα στοιχεία ..επαγγελματική συγκεκριμένη ταυτότητα!
Εμφανίζεται ως FUN της Γλυκερίας –συλλέκτης καλών τραγουδιών”, αλλά κόλλησε στη Γλυκερία, της οποίας όμως κι αύτός, όπως η δημοσιογραφίνα που αναφέραμε,( Ξέρουμε το ονοματάκι της , αλλά κρατάμε και κάποια μπόσικα)..μέχρι της σύλληψής της…
Αυτός ο τυπάκος Ρουσομάνης.. έφτιαξε και ιστοσελίδα για τη Γλυκερία ..δήθεν από θαυμασμό, αλλά ..ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ από τη Γλυκερία με μαύρο παρά.-μισθό! Για τις πολύτιμες υπηρεσίες του! Σε εταιρία off shore…ΦΆΝΤΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ελλάδα!
 Μην ξεχνάτε.. ότι η γλυκεία…Γλυκερία δεν διαθέτει προσωπική ιστοσελίδα…Τέτοια ιστοσελίδα … την κρατάει για πάρτη της ο… ανεπάγγελτος Μίστερ Ρουσουμάνης … εκ Θεσσαλονίκης, Όστις …λύνει και δένει στα της Γλυκερίας…

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΛΥΚΕΡΙΑ-ΦΩΤΙΑΔΗ… Βάλανε τον κύριο αυτόν να τους προβάλλει χωρίς οι ίδιοι να φαίνονται ότι είναι πίσω από αυτόν! Μιλάμε για προχωρημένες καταστάσεις.. 

Τώρα όμως με τη ΣΔΟΕ… τα πράγματα δρομολογούνται …αλλαχού! 
Μάλλον εξ όσων φαίνεται… Θα πάνε ΟΛΟΙ για δέσιμο! Κι αυτά τα περίεργα συμπλέγματα διερευνούν οι άνθρωποι του ΣΔΟΕ ,ώστε  αν προκύψουν ισχυρά στοιχεία να τους μπουζουριάσουν ΟΛΟΥΣ ..μια και καλή! Με ένα σμπάρο 4 τριγώνια! 

25 σχόλια:

  1. Στο τέλος θα αναλάβει ο ... Θεοχάρης τα καλλιτεχνικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο τέλος θα αναλάβει ο ... Θεοχάρης τα καλλιτεχνικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τις διασταυρώνουμε πρωτου τις γράψουμε τις μαλακείες!! ε ρε μηνύσεις που έρχονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικα ειμαστε αξιοι της καταντιας μας!Διασυρουμε ανθρωπους αβιαστα κοιταζοντας μονο το προσωπικο μας ωφελος! Αυτοι οι οποιοι γραφουν τετοια λιβελογραφηματα θα επρεπε να εχουν το θαρρος να τα υπογραφουν!! Και ας προσεχουν αυτοι οι ηληθιοι, διοτι στην ζωη οτι δινεις παιρνεις , μη βρεθουν αντιστοιχα αδικα στην ιδια θεση του κατηγορουμενου.Αλλα προφανως ειναι απο καθε αποψη ΜΙΚΡΟΙ για να το ξερουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε ρε κάτι μηνύσεις που θα πέσουν...
    Μιλάτε χωρίς σεβασμό για μια ΚΥΡΙΑ που μας έχει δείξει το ήθος της,την τιμιότητα της,την αξία της,την ανθρωπιά της αλλά και που μας έχει προσφέρει τόσα πολλά στο ελληνικό τραγούδι.Ίσως η σημαντικότερη λαϊκή τραγουδίστρια που έχει σήμερα η Ελλάδα.
    Αυτός που έγραψε αυτό το δελτίο μάλλον έχει απωθημένα που τόσα χρόνια η ΚΥΡΙΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ και ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ δεν έχουν δώσει δικαιώματα και δεν έχουν λάβει μέρος σε τέτοιου είδους παιχνιδάκια...Θα σας απογοητεύσω αλλά είναι άνθρωποι σοβαροί και με αξίες!Πράγματα που εσείς δεν τα έχετε!!!
    Ευχαριστούμε Τον Θεό που μέχρι και σήμερα υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν ξεπουλούν την ψυχή τους,τις αξίες τους και την ζωή τους στον βωμό του χρήματος!
    ΚΥΡΙΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ και ΚΥΡΙΕ ΦΩΤΙΑΔΗ σας ευχαριστούμε που είστε αληθινοί!!
    Όσο για τον ΚΥΡΙΟ Ρουσομάνη θα έπρεπε να τον ευχαριστείτε για την επίσημη ιστοσελίδα της ΚΥΡΙΑΣ Γλυκερίας!Προφανώς ο θαυμασμός,η αγάπη και η εκτίμηση για κάποιον καλλιτέχνη σας είναι άγνωστα...Πρέπει να μάθετε πως υπάρχουν ακόμα ΑΝΘΡΩΠΟΙ κι ΑΞΙΕΣ!!Σπάνιο μεν αλλά τι να κάνουμε???Ξέρετε πως με την αγάπη γίνονται τα πιο όμορφα πράγματα??Γνωρίζετε τι είναι η αγάπη?Η αρχή και το τέλος...
    Δεν είναι όλα ΧΡΗΜΑ!!!Για την δημοσιογράφο να μας πείτε το όνομα για να σας πούμε την αποψή μας.Άν έχει όνομα...
    Καλά ξεμπερδέματα με τις μηνύσεις αλλά λίγο χλωμό μου φαίνεται πως θα τα καταφέρεται..Ο Θεός βλέπει και οτι έδωσες θα πάρεις φίλε μου......



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντροπή που πιάνεται στο στόμα σας την Γλυκερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην Γλυκερία αξίζει μόνο "ΣΕΒΑΣΜΟΣ"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατεβαστε αυτο το άθλιο κείμενο με τα ψέμματα και της βλακείες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μα καλά είστε σοβαροι;; τι ανηθηκότητες και κιτρινισμοί είναι αυτοί;; Ντοπή...Ελπίζω σύντομα να αποσύρετε όλες αυτές τις κακεντρεχείς κατηγορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα παρακαλούσα να κατέβει αμέσως αυτό το κατάπτυστο κείμενο που έχει σαν αποκλειστικό σκοπό του τον διασυρμό μιας από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες της Ελλάδας όπως είναι η Γλυκερία. Το λιβελογράφημα αυτό, γιατί περί τούτου πρόκειται, δεν ανταποκρίνεται διόλου στην πραγματικότητα και προσβάλει βάναυσα την προσωπικότητα της τραγουδίστριας που με τη στάση της όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει δώσει το πραγματικό δικαίωμα.
    Πολύ καλή η χρήση του διαδικτύου και η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών αλλά οφείλουμε να διασταυρώνουμε τις όποιες πληροφορίες μας προτού προβούμε σε δημοσίευσή τους. Στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι φανερό ότι οι ψευδείς και ανυπόστατες κατηγορίες προέρχονται από κάποιον κακοήθη που προφανώς θέλει να βλάψει τη Γλυκερία, τον σύζυγό της Στέλιο Φωτιάδη και τον φίλο της Μάκη Ρουσομάνη.
    Δεν δημοσιεύουμε όμως όποια ανώνυμη πληροφορία έχουμε...αυτό δυστυχώς δεν είναι δημοσιογραφία... Γιατί αν είχατε προβεί σε ένα πιο προσεκτικό έλεγχο θα μπορούσατε να διαπιστώσετε ότι δεν υφίσταται off shore ΕΤΑΙΡΊΑ της Γλυκερίας και του συζύγου της ούτε στην Ελλάδα, ούτε στη Κύπρο, ούτε και πουθενά.
    Η Γλυκερία δεν συνεργάζεται με καμία δημοσιογράφο, δεν έχει κανένα γραφείο, πόσω μάλλον υπαλλήλους....
    Ο δε κ.Μάκης Ρουσομάνης έχει επάγγελμα, είναι μια εξαίρετη προσωπικότητα και συμβαίνει να αγαπά με πάθος τη Γλυκερία! Στο όνομα αυτής της αγάπης εδώ και πάρα πολλά χρόνια ακολουθεί πιστά τη Γλυκερία, είναι συλλέκτης του αρχείου της και μάλιστα διαχειρίζεται και ένα site με αντικείμενο το έργο της σπουδαίας τραγουδίστριας. Στο site αυτό η Γλυκερία δεν έχει καμία ανάμειξη και το διαχειρίζεται αποκλειστικά και μόνο ο ίδιος. Το μόνο που έχει λάβει από τη Γλυκερία όλα αυτά τα χρόνια είναι αγάπη, και μόνο... Γιατί θα πρέπει οι πράξεις που απορρέουν από αληθινά και ακριβά συναισθήματα να αποτιμώνται πάντα σε χρήμα;
    Φαίνεται όμως πως κάποιοι, εκμεταλλευόμενοι την ελεύθερη και αδιασταύρωτη διακίνηση θέσεων και απόψεων στο διαδίκτυο και παρακινούμενοι απο προσωπική εμπάθεια και φθόνο, εισαγάγουν ψευδείς και ανυπόστατες ειδήσεις,που στη συνέχεια θα αναπαραχθούν άκριτα από τα εκατοντάδες ανώνυμα blogs σαν και το δικό σας. Ένα από τα θύματα της ανωτέρω σύγχρονης τακτικής φαίνεται πως είναι σήμερα η Γλυκερία...
    Αν έχετε την παραμικρή ευθυξία και θέλετε να ονομάζεστε έγκυρο και αξιόπιστο blog παρακαλώ προβείτε προβείτε άμεσα στην αφαίρεση και διαγραφή της εν λόγω ανάρτησης.

    Ο φίλος της Γλυκερίας, του Στέλιου Φωτιάδη και του Μάκη Ρουσομάνη
    Μητσόπουλος Θωμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν είστε άξιοι να πιανεται στο στόμα σας την Γλυκερία. Θα έπρεπε να ντρεπεστε. Είστε ανηθικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό που ξέρω είναι πως η συγκεκριμένη τραγουδίστρια είναι Κυρία, έχει δουλέψει πάρα πολύ σκληρά και ποτέ δεν έδωσε δικαίωμα.Όπως και ο συζυγός της.
    Πιστεύετε πως με αυτές τις μικρότητες και τις σαχλαμάρες θα έχει μεγαλύτερη απήχηση το blog σας?Διαγράψτε αυτή την ανάρτηση για την Γλυκερία.Όσο και να προσπαθείτε η Γλυκερία θα συνεχίσει να μας διδάσκει ήθος,αξίες και μουσική!
    Δείξτε σεβασμό!!
    Αν θέλετε να βρείτε λαμογιές και ανηθικότητες τραβάτε στη Βουλή!Θα βαρεθείτε να γράφετε....
    Ντροπή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτον κύριε κουκουλοφόρε... διαβάστε όλα τα σχόλια εδώ και θα καταλάβαιτε πως είναι αντίγραφα ...σε καρμπόν!Κάτι πρέπει να συμβαίνει σε τέτοια συγχορδία... Και σαφώς το ζεύγος ΓΛΥΚΕΡΙΑ-ΦΩΤΙΑΔΗ, είναι σοβαρό και δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα ...Δηλαδή κατά την αντίληψή σας κι όλων των τάχα ...αγανακτισμένων-στρατευμένων σχολιαστών εδώ στο χώρο αυτό-η είδηση πως μεταξύ πολΛών άλλων καλλιτεχνών διερευνάται και το όνομα της Γλυκερίας .. είναι ανοσιούργημα; ΄Ετσι για να ξέρουμε κι εμείς σε ποιό πλανήτη ζούμε!..Μικρότητες και σαχλαμάρες γράψαμε;
      Το blog μας δεν έχει χρειαν θέασης... Είναι πρωταγωνιστής στην επικαιρότητα... Ανήκει στους γνωστους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, αυτούς που έκαναν το ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ και πολλά άλλα που βιώνετε.
      Έτσι όμως όπως το σέρνετε το θέμα με την Γλυκερία, μπορεί και να την κάνουμε σημαία, διότι κάποιος εξ ημών των αθλίως ανωνύμων, ισχυρίζεται πως είναι και η μεγαλύτερη προσωπικότητα στην Ελλάδα..
      Αν κάνουμε ένσταση ως προς αυτή τη λεπτομέρεια θα μας βρίσετε; Θα είμαστε σαχλαμάρες;ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Συνιστούμε να βγάλετε τη μάσκα της ανωνυμίας και να μιλάτε επώνυμα... αλιώτικα θα σας παίρνει ο διάολος, όπως έχει πάρει και όλα τα μπλογκς ..που το έπαιζαν ...μαγκάκια ανωνυμίας.. πριν απο 6-7 χρόνια.Απλά μάθετε να είστε υπεύθυνοι για τις σκέψεις σας...Με την ανωνυμία σας προσβάλλετε και την Γλυκερία, που αξίζει από μέρους σας καλύτερης μεταχείρησης, διότι έχει δώσει δείγματα σοβαρότητας! Καταλαβαινόμαστε;

      Διαγραφή
  13. Απαράδεκτο κείμενο.Προστυχο για μια τραγουδίστρια σαν την Γλυκερια και για τον Σύζυγο της.
    Κατεβάσετε αμέσως την αηδία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αίσχος.Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για αυτές τις σαχλαμαρες που γράφεται.Κατεβαστε το δημοσίευμα.Ντροπη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. παρακαλώ συμμορφωθείτε και κατεβάστε το κατάπτυστο κείμενο...θωμάς Μητσόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λίγη τσίπα ρε παιδιά υπάρχει??Τι συκοφαντίες είναι αυτές?Και συγνώμη το όνομα της δημοσιογράφου γιατί δεν το λέτε??Εδώ κατηγορείται ανοιχτά την Γλυκερία,τον άντρα της,έναν Ρουσομάνη και κολλήσατε σε μια δημοσιογράφο?Τι ....... είναι αυτές?Διαγράψτε αυτό το συκοφαντικό κείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ, λυπούμαστε δεν θα σας κάνουμε τη χάρη εκτός κι αν μας αποδείξετε σε ποιο σημείο και σε τι κατηγορούμε τα άτομα που εμπεριέχονται στο ρεπορτάζ...Πού είδατε να κολλάμε σε μια κυρία δημοσιογράφο, αυτήν τη κυρία που κυνηγάνε οι φορατζήδες για υπέρογκα χρέη; Και που τους βγήκε απρόσμενα στην έρευνα του ΣΔΟΕ, μέσα στα "γραφεία"-φάντασμα της Γλυκερίας... Δεν θα είχαμε κανένα λόγο να δημοσιοποιήσουμε το ονοματάκι της, που άλλωστε φιγουράρει σε όλες τις ιστοσελίδες, αλλά από "συναδελφική" αλληλεγγύη την ειδοποιούμε εμμέσως να λάβει τα μέτρα της..Είναι σημαδεμένη!

      Διαγραφή
  18. Κύριε Τολη Σπάρτα ντροπή σας.Τετοια ρεπορτάζ γεμάτο ψέμματα και κακίες,δε σας κανουν σωστό δημοσιογράφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ φίλε, μάλλον θα έχεις χάσει κάποια επεισόδια, τι είναι αυτό το όνομα που κοπανάς;Και σίγουρα θα είσαι Σαλονικιός.. Ποιά είναι όμως τα ψέματα;Αν μπορείς να μας τα επισημάνεις θα σε χρωστούσαμε χάρη!

      Διαγραφή
  19. Διασυρεται αβίαστα ανθρώπους.ντροπη στον Σπεντζο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιατι ακόμη μενει το άρθρο και δεν έχει κατέβει ?τι περιμένετε τελικα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ, ως κουκουλοφόρος-ανώνυμος έχεις πλάκα.Πειμένεις να κατεβάσουμε το ρεπορτάζ... Κούνια που σε κούναγια.. Αν μπορείς-που δεν μπορείς- πες μας ποια είναι τα προσβλητικά κατά της Τραγουδίστριας, η οποία κι εμάς μας αρέσει..

      Διαγραφή
  21. Χαχα...τελικά έχετε πολύ πλάκα "δημοσιογραφίσκοι της δεκάρας"...σας έκατσε θεματάκι με τις μαλακίες που βγάλατε από τον εγκέφαλό σας, είδατε ότι τσίμπησε το υπερπληθές κοινό της τραγουδίστριας που σας κράζει και είπατε να το εκμεταλλευτείτε!!!! επειδή όμως είστε ένα blog του κώλου, όπως και τα περισσότερα φυσικά που σας αντιγράφουν η "πρόσκαιρη" δημοτικότητά σας σταματάει εδώ....γιατί αποδείχτηκε πανηγυρικά ότι είναι ασύστολα ψεύδη όλα όσα σκαρφιστήκατε..πως αποδείχτηκε; δεν θέλει και πολλά γράμματα, έξυπνοι άνθρωποι είστε, καταλαβαίνετε νομίζω...άντε γιατί αρκετά ασχοληθήκαμε με την πάρτη σας....ένας ακόμη κουκουλοφόρος-θαυμαστής της Γλυκερίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή