Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΝΕΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΣΗΜΙΤΗ


Ο ΠΑΠΑΡΟΚΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΡΑΣΟ ΚΑΙ 

ΡΟΚΑΡΕΙ ! - ΕΙΚΟΝΕΣ


Ο παπα-ροκάς πέταξε τα ράσα και ροκάρει

Θυμάστε τον Πάτερ Παντελεήμων που είχε κάνει συγκρότημα με άλλους ιερείς και ήταν γνωστοί ως παπα-ροκάδες;
Τελικά άφησε τα Θεία και ακολούθησε τη μουσική που ήταν το μεγάλο του πάθος. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του showtime-cy ο Γιάννης Παπανικολάου όπως είναι το όνομά του τραγουδάει σε μουσικές σκηνές. Με look γνήσιου ροκά, με μακριά μαλλιά και μπλουζάκια με στάμπες δεν θυμίζει με τίποτα τον ήσυχο Πατέρα Παντελεήμονα..
  • Click to enlarge image 4444444444444428988881.jpg
  • Click to enlarge image 4444444444444428988882.jpg
  • Click to enlarge image 4444444444444428988883.jpg

ΠΗΓΗ: staparaskinia.gr/

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΚΑΘΕΚΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ


ΠΑΤΡΑ: Γραφείο με 500 ευρώ σου βγάζει σύνταξη!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝsuntaxeis1111Απίστευτη κομπίνα έχει στηθεί από νομότυπο γραφείο της Πάτρας, που υπόσχεται συντάξεις-μαϊμού σε συμπολίτες, με την έκδοση των απαιτούμενων ιατρικών πιστοποιητικών και την χορήγηση της απαραίτητης πιστοποίησης αναπηρίας από τις αρμόδιες Υγειονομικές Επιτροπές των ΚΕΠΑ. Και όλα αυτά, φυσικά με το αζημίωτο...Άνθρωπος του «Κ», επισκέφθηκε για τις ανάγκες του ρεπορτάζ το συγκεκριμένο γραφείο, το οποίο βρίσκεται σε πολυκατοικία κεντρικού σημείου της πόλης και έχει ως προκάλυμμα υποθέσεις συνταξιοδοτικού χαρακτήρα για όλα τα ταμεία.
Βέβαια, προκειμένου να γίνει δεκτός γι αυτού του είδους την παράνομη συμφωνία, εξασφαλίσαμε την συνοδεία προσώπου κοινής εμπιστοσύνης, που έχει ήδη εξυπηρετηθεί στο πρόσφατο παρελθόν και έτσι, αφού έγιναν οι ανάλογες «συστάσεις», τα στόματα άνοιξαν...
500 ευρώ η ταρίφα

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ.. ..ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΚΟΤΑΡΙΕΣ,ΜΑΤΙΑ ΣΠΛΗΝΑΝΤΕΡΑ...κ.λ.π

Μια νέα πτυχή της κρίσης! ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΡΓΑΝΑ


ΦΡΙΚΗ...Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ 

ΣΕ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗ ΧΩΡΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ 

ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ 

ΠΛΑΝΗΤΗ ....!!!!


Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗ ΧΩΡΑ
ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟ
ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ....!!!!

ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ , ΘΑ '' ΓΙΝΕΙΣ ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ '' .....ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ
ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ''ΕΚΛΕΚΤΟΙ '' ΣΥΝ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ
ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 250.000 ΕΥΡΩ ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ..!!!
Ε.... ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ?
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ .... ΠΟΥ ΘΑ
ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ ΔΑΝΕΙΚΑ ? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ?

ΝΕΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΗΜΙΤΗ

Ο  ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΠΡΑΚΤΩΡ εξακολουθεί το λαμόγιο να μας τα παίρνει... και ως θύμα  τρομοκρατίας! Δεν ξέρουμε αυτά τα δίποδα  πως μας προέκυψαν. Τι θα τα κάνεις ρε αλήτη; Θα τα φας; Μα σκατό δεν παράγεις μόνο;


Ο Σημίτης αποζημιώθηκε με 25.000 ευρώ ως θύμα τρομοκρατίας


Αποζημιώσεις ύψους 25.000 ευρώ για επιθέσεις στο γραφείο του φέρεται να εισέπραξε ο Κώστας Σημίτης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News, ο πρώην Πρωθυπουργός έλαβε από το δημόσιο περισσότερα από 20.000 ευρώ ως θύμα τρομοκρατίας για...
Περισσότερα...
ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ Η FINANCIAL TIMES ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ 

Το μαύρο τελευταίο εξώφυλλο των γερμανικών Financial Times

Μετά από 12 χρόνια η γερμανική έκδοση των Financial Times είπε οριστικό αντίο στους αναγνώστες της. Σήμερα κυκλοφόρησε το τελευταίο τεύχος, έχοντας ένα μαύρο πρωτοσέλιδο και τίτλο «F NAL TIMES Deutchland»!
Μάλιστα στο οπισθόφυλλο της εφημερίδας οι συντάκτες έχουν φωτογραφηθεί σαν να είναι έτοιμοι να κάνουν χαρακίρι. Με ειρωνική διάθεση μάλιστα οι διευθυντές της εφημερίδας ζητού… «ταπεινά συγγνώμη» στους μετόχους που πέταξαν στα σκουπίδια τόσα εκατομμύρια.

ΜΑΚΑΡΙ Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ...ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΈΝΕΤΕ

Φαίνεται ότι ο καβαλλιέρι... έχει κότσια και θα επιχειρήσει να τρίψει τη μούρη των δανειστών και της Μέρκελ


ΥΠΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Ο ΜΟΝΤΙ...ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ 

ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ...
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι κατά τη συνομιλία του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Τζόρτζιο Ναπολιτάνο, έκανε γνωστή την πρόθεση του...
να παραιτηθεί αμέσως μετά την έγκριση του κρατικού προυπολογισμού για το 2013 από το Κοινοβούλιο, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιταλικής προεδρίας.
Ο Μόντι υπογράμμισε ότι οι δηλώσεις του γραμματέα της κεντροδεξιάς Αντζελίνο Αλφάνο αποτελούν ουσιαστικά ''μια δήλωση απόλυτης δυσπιστίας προς την κυβέρνηση και την πολιτική της γραμμή'', μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.
Ο προυπολογισμός αναμένεται να εγκριθεί ως το τέλος του έτους.

ΟΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ... ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ...



ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ 

Τουρκοκυπραική πρόταση – κωμωδία προς την Κυπριακή Δημοκρατία με τις ευλογίες της Άγκυρας βέβαια από τον υπουργό εξωτερικών του υποτιθέμενου κράτους της β. Κύπρου.
Όπως δήλωσε ο Hüseyin Özgürgün η β. Κύπρος επιθυμεί να βοηθήσει  οικονομικά την Κυπριακή Δημοκρατία στην οικονομική καταστροφή που αντιμετωπίζει  με αντάλλαγμα βέβαια την αναγνώρισή της από τη Λευκωσία.
«Τους έχουμε βοηθήσει στο παρελθόν και ενδέχεται να εξετάσουμε και το ενδεχόμενο να τους βοηθήσουμε. Παρόλα αυτά πως μπορούμε να βοηθήσουμε κάποιον  ο οποίος συνεχίζει να δηλώνει πως ότι οι Τούρκοι είναι η μειοψηφία ο εισβολέας; Πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχει δημοκρατία και μια αρχή εδώ και να πουν ότι θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας», είπε ο  Özgürgün.
Ο τουρκοκύπριος αξιωματούχος κατηγόρησε επίσης την Κυπριακή Δημοκρατία για «φανατισμό» ο οποίος την οδήγησε στην οικονομική καταστροφή ενώ συμπλήρωσε ότι ελληνοκύπριοι αγνοούν  τα οφέλη που θα προέλθουν από μια συμφωνία μεταξύ των δύο κοινοτήτων.
Από ότι φαίνεται αυτός που ζορίζεται δεν είναι η Κυπριακή Δημοκρατία αλλά το τουρκοκυπριακό μόρφωμα καθώς όπως ομολόγησε εμμέσως πλην και ο ίδιος ο Özgürgün.το κύριο πρόβλημά των τουρκοκυπρίων είναι ότι δεν τους αναγνωρίζει η Λευκωσία .
Καλό θα ήταν βέβαια και η κυπριακή κυβέρνηση να φροντίσει να απαλλάξει τον Özgürgün από τους όποιους «φόβους» του λέγοντάς του να μην ανησυχεί καθώς η κυπριακή οικονομία θα ξεπεράσει την κρίση.

ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ

Είναι τόσο ξετσίπωτοι οι κυβερνώντες , τόσο σατανικοί, που απορεί κανείς ποιανού εντολές εκτελούν.. Εδώ  ξεθεμελιώνουν τη χαμηλή και μεσαία τάξη, την ώρα που αυτές όφειλαν να θωρακίσουν... Γιατί η βλακώδης τακτική να ρημάζουν φορολογικά συνταξιούχους κι εργαζομένους; Καλά τόσο ναλμπάντηδες οικονομικά είναι;Η επιβολή χαρατσιών , είναι εύκολη υπόθεση... Εχουν τίποτε άλλο, πιο αποτελεσματικό να μας πουν;..' Η μήπως ισχύει ..το όνομα και πράμα.. ως προς τον Στουρνάρα; Εις τι διαφέρει από τους προηγηθέντες  φωστήρες υπουργούς οικονομικών;



Το "πολιτικό κόλπο" στήθηκε ήδη. Δεν αναγνωρίζουμε φτώχεια. "Βαφτίζουμε" τα εισοδήματα των φτωχών «χαμηλή τάξη» και τα φορολογούμε από το πρώτο ευρώ. Επειδή όμως δεν γεμίζουν τον κορβανά "βαφτίζουμε" την μεσαία τάξη πλουτοκράτες και τούς "σφάζουμε". Γιατί από εκεί και επάνω είμαστε ανίκανοι να πιάσουμε την φοροδιαφυγή.

ΝΕΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ

Η κωλοαμερικάνα και κερατωμένη Κλίντον, συνεχίζει το πρόστυχο ρόλο του νταβατζη του πλανήτη... 'Ακου θα πεί αν η Ρωσσία μπορεί να συνάψει συνεργασίες με άλλα κράτη! Ρε η ξεφτίλα είναι γενικότερη. Το δε ψωμί που τρώνε οι Αμερικάνοι είναι ματωμένο... Ας το καταλάβουμε!...Έχουμε να κάνουμε με γκαγκστερς!




Ο επικεφαλής της επιτροπής της Δούμας για τις υποθέσεις της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών Λεονίντ Σλούτσκι, τόνισε ότι οι δηλώσεις της Αμερικανίδας υπουργού Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον για την πρόθεση της Ουάσιγκτον να αντιταχθεί στις ενοποιητικές διαδικασίες στο μετασοβιετικό χώρο, μπορούν να προκαλέσουν μόνο λύπη.
Η Κλίντον δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αντιταχθούν στις διαδικασίες ενοποίησης στο μετασοβιετικό χώρο, τις οποίες αποτίμησε ως προσπάθεια αναβίωσης της ΕΣΣΔ, έγραψε η εφημερίδα Financial Times.
Η ευρασιατική ενοποίηση κερδίζει έδαφος στο μετασοβιετικό χώρο και η Ευρασιατική Ένωση έχει όλες τις πιθανότητες να καταστεί ένας από τους σημαντικούς παγκόσμιους παίκτες, κάτι, το οποίο προφανώς και δεν επιθυμούν να επιτρέψουν στην Ουάσιγκτον, είπε ο ίδιος.
 defencenet.gr

ΕΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ;

Κλεφταράδες, ανήθικοι, ,ξεδιάντροποι προκαλούν τον χειμαζόμενο εξ αιτίας τους ελληνικό λαό!


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ. ΣΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΦΟΙΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΩΝ.

.
voyli-olomeleia
Στα μεγαλύτερα και πιο ακριβά πανεπιστήμια του κόσμου σπουδάζουν οι γόνοι των εθνοπατέρων, την ώρα που τα "άλλα" παιδιά πεινάνε και κρυώνουν στα σχολεία.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά, η κόρη του Αντώνη Σαμαρά σπουδάζει πολιτικός μηχανικός στο Λονδίνο, στο City Univercity London,η κόρη του Ευάγγελου Βενιζέλου στο Georgetown University των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ τα παιδιά του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, σπουδάζουν κι αυτά στο εξωτερικό. Ο γιος του Ανδρέας στο Boston University και στη συνέχεια μεταπτυχιακά στη Νορβηγία. Η κόρη του Μαργαρίτα βρίσκεται στο Λονδίνο και σπουδάζει βιολογία στο Imperial College London.
Kαι οι δύο κόρες του Κώστα Σημίτη σπούδασαν στο Λονδίνο, ενώ τα δύο παιδιά της Ντόρας Μπακογιάννη σπούδασαν στην Αμερική και την Γαλλία. Μόρφωση εκτός συνόρων και για τα δίδυμα παιδιά της Μαρίας Δαμανάκη σε γνωστά πανεπιστήμια της Αγγλίας, ενώ στην ίδια χώρα σπούδασαν και τα τρία παιδιά του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρου Δήμα.

9 σχόλια:

  1. Superb blog! Do you have any suggestions for aspiring writers?

    I'm planning to start my own website soon but I'm
    a little lost on everything. Would you propose starting with a free platform
    like Wordpress or go for a paid option? There are so many choices out
    there that I'm completely confused .. Any suggestions? Thank you!

    my weblog :: how to get your ex back

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. hey there and thank you for your info – I have certainly picked up something new from
    right here. I did however expertise a few technical issues using this website,
    as I experienced to reload the web site many times previous to I could get it to load correctly.
    I had been wondering if your web host is OK?
    Not that I'm complaining, but slow loading instances times will often affect your placement in google and can damage your high quality score if ads and marketing with Adwords. Well I am adding this RSS to my email and could look out for much more of your respective intriguing content. Ensure that you update this again very soon.

    Also visit my site ... www.youtube.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Wow, superb weblog format! How long have you been running a blog for?
    you make running a blog look easy. The whole look of your site
    is fantastic, as neatly as the content!

    Feel free to surf to my web site ... how to get your ex back fast

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Greetings from Ohio! I'm bored at work so I decided to browse your blog on my iphone during lunch break. I really like the information you present here and can't wait to take a look
    when I get home. I'm surprised at how quick your blog loaded on my phone .. I'm not even using WIFI, just 3G .
    . Anyhow, very good blog!

    my web-site airbnb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Link exchange is nothing else however it is simply placing the other person's web site link on your page at proper place and other person will also do same in support of you.

    Also visit my blog: how to get a guy to like you

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Hello, for all time i used to check website posts here in the early hours in
    the daylight, for the reason that i love to learn more and more.


    my page ... airbnb taxes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. What's Taking place i'm new to this, I stumbled
    upon this I've found It absolutely helpful and it has helped me out loads. I am hoping to contribute & assist other customers like its aided me. Good job.

    Also visit my web blog; airbnb coupon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Superb blog you have here but I was curious about if you knew of any community forums that cover the same topics talked about in this
    article? I'd really love to be a part of online community where I can get opinions from other experienced people that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Many thanks!

    Also visit my web blog ... shaagird.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Your means of explaining the whole thing in this article is really pleasant, all be able to effortlessly understand it, Thanks a
    lot.

    Feel free to visit my web-site - travelmob

    ΑπάντησηΔιαγραφή