Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ...ΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΔΑΛΟ! ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑ ...ΣΥΜΦΩΝΟΥ!

ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ...ΤΣΟΥΛΑΕΙ ΕΞΥΠΝΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΠΩΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ...ΤΟΣΟΝ ΕΠΙΣΗΜΗ... ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! 
Απλά έχει συνάψει..."ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ" 

Έκανες Ρε Τσίπρα τέτοια πράξη; Υπέγραψες τέτοιο σύμφωνο...συμβίωσης; Και γιατί; Χρειάζονται τέτοια παρδαλά συμφωνητικά; Σε μια σχέση αγάπης;
Μην σώσει και παντρευτείς με όποιο θρησκευτικό δόγμα... Αλλά να υπογράψεις τέτοιο συμφωνητικό με το γυναικάκι σου υπερβαίνει πάσαν μαλακία!..Αν καταλαβαίνεις βέβαια... τι νογάμε!

Το αναφέρει στην πρωθυπουργική του ιστοσελίδα!!!
Η ατελεύτητη Μαλάκυνση προοδευτικού αριστερισμού!



Βιογραφικό

Ο Αλέξης Τσίπρας γεννήθηκε το 1974. Έχει συνάψει σύμφωνο συμβίωσης με την Μπέττυ Μπαζιάνα και έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολεοδομία και τη Χωροταξία.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!...

ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΜΗ "ΔΙΠΛΩΜΑΙΚΗ ΜΠΗΧΤΗ -ΝΟΤΑ" ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ;

Εικόνα του Αγίου Νικολάου και του Αγίου Σπυρίδωνος δώρισε στον Α.Τσίπρα ο Βλ.Πούτιν

  • Ως γνωστόν η διπλωματική παράδοση απαιτεί την ανταλλαγή δώρων μεταξύ των ηγετών κρατών.Και τι έκανε ο μπαγάσας ο Πούτιν; Δώρησε στον άθεο και αρνητή της Ορθοδοξίας Τσίπρα δυό ορθόδοξες εικόνες! Αποτελεί πρόκληση ναι ή ού;.. Είναι σαν να του λέει, "Μπορεί να κάνεις τον άθεο, αλλά εγώ θα σε σκανδαλίσω με τις αγιογραφίες που σου δίνω!"
  • Το θέμα βέβαια σηκώνει μεγάλη συζήτηση..αλλά ας τα βρουν οι άνθρωποι του Πρωτοκόλλου!  
Εικόνα του Αγίου Νικολάου και του Αγίου Σπυρίδωνος δώρισε στον Α.Τσίπρα ο Βλ.Πούτιν

Μπορεί επισήμως ο Ρώσος πρόεδρος να μην έκανε τις παραχωρήσεις προς την Ελλάδα που ακούγονταν τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο, έδωσε στον Αλέξη Τσίπρα ένα δώρο ιστορικής σημασίας.
Ο Ρώσος πρόεδρος δώρισε στον Ελληνα πρωθυπουργό την εικόνα του Αγίου Νικολάου και του Αγίου Σπυρίδωνος η οποία είχε κλαπεί στα χρόνια της κατοχής από τον αξιωματικό των Ναζί, από μοναστήρι της Σπάρτης.
Ο Μίλερ έμεινε γνωστός στην ιστορία ως χασάπης της Κρήτης επειδή διέταξε την σφαγή στην Βιάννο.

Είχε συλληφθεί από τους Ρώσους που τον παρέδωσαν στις Ρωσικές αρχές και εκτελέστηκε στην Κρήτη το 1947. Η Ρώσικη κυβέρνηση αγόρασε την εικόνα από τους συγγενείς τους με σκοπό να τη δωρίσει στο ελληνικό κράτος.

Τι σας κόφτει Ρε τραχανάδες; Να πιστεύετε στο τίποτα, σας ενοχλεί κανείς;Το 98% των Ελλήνων είναι Ορθόδοξοι...Λέτε ο άθεός σας Τσίπρας να σας κάνει ο κέφι;

ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ! ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!

Παρέμβαση Γ. Βασιλείου για την κατάργηση της αερομεταφοράς που ζητά η ένωση Αθεων (ΒΙΝΤΕΟ)


















Θράσος αποχαμένων κομμουνιστάδων (ως γνωστον η αθεϊα είναι έμβλημα των κομμουνιστών)





Τηλεφωνική παρέμβαση εκπροσώπου Τύπου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στην Ελλάδα κ. Γιώργου Βασιλείου στο ρεπορτάζ του τηλ. σταθμού "Ε" κατα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της 6/4/2015 για το αίτημα που κατέθεσε η Ένωση Αθέων στην Ελληνική Κυβέρνηση για την μή μεταφορά του Αγ. Φωτός με έξοδα του ελληνικού Κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου