Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

ΒΡΕ ΚΑΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ...ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ! θελουν να γκρεμίσουν τις παραδόσεις αυτου του ΕΘΝΟΥΣ..ΤΑ ΟΡΝΙΘΙΑ ..ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΙ!

Άγιο Φως: διαχωρισμός 


Εκκλησίας-Κράτους


Η συντάκτις του παρακάτω γράφει στην ιστοσελίδα του παρδαλού νιόφαντου πολιτικού ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ! Τα συμπεράσματα δικά σας! Το κοράσιον τι ξέρει και τι καταλαβαίνει;
Προπαγανδίζει ... τηνπλάνη (;) και την πληρωμή των δαπανών μεταφοράς του Αγ. Φωτός από το πουγγί της Εκκλησίας!! Επειδή, λέει ότι έχει λεφτά!

 

 
 

Σκέφτομαι αν στην περίπτωση του Αγίου Φωτός εκείνο που περισσότερο ενοχλεί είναι η πλάνη ή το κόστος της μεταφοράς του. Θεωρώ πως περισσότερο ενοχλεί το δεύτερο και είναι λογικό στη δίνη της κρίσης. Όμως αν το σκεφτούμε περισσότερο ψύχραιμα, η μεταφορά του Αγίου Φωτός θα μπορούσε να σημάνει και την αρχή του διαχωρισμού Εκκλησίας Κράτους. Αν η μεταφορά του Αγίου Φωτός είναι ζήτημα εθνικής συνοχής, τότε ναι, το κόστος της μεταφοράς του θα πρέπει να αναλαμβάνει η Πολιτεία. Αν όμως είναι θέμα θρησκευτικής ταύτισης, τότε το κόστος οφείλει να αναλαμβάνει η Εκκλησία. Αντέχει η Πολιτεία να αποδεσμευτεί από την Εκκλησία;

 Γιατί το ότι η Εκκλησία αντέχει οικονομικά να αναλάβει τη μεταφορά του Φωτός είναι βέβαιο. Αντέχουν οι θεσμοί χωρίς την Εκκλησία και τελικά ποια είναι εκείνη η κυβέρνηση που από τις σκέψεις περί διαχωρισμού Εκκλησίας Κράτους, θα περάσει στην πράξη; Καλή Ανάσταση!

Αυτή είναι η παρδαλή δημοσιογραφία μας! ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ! ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ!

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΤΟ ΦΛΕΡΤ ΜΕ ΤΗ ΜΟΣΧΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΡΩΣΙΑ! ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΗ!

ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

Μεντβέντεφ: Σημαντικός εταίρος με προοπτική η Ελλάδα

Η Ρωσία αντιμετωπίζει την Ελλάδα ως «έναν πολύ σημαντικό εταίρο με προοπτική», δήλωσε ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ, υποδεχόμενος τον Έλληνα ομόλογό του Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Υποδοχών της ρωσικής κυβέρνησης.

Μεντβέντεφ: Σημαντικός εταίρος με προοπτική η Ελλάδα
Ο κ. Μεντβέντεφ απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα εξέφρασε την αισιοδοξία ότι «εκτός από την πολιτική παράμετρο της επίσκεψής σας ελπίζω ότι θα υπάρξουν και άλλα (σ.σ. πρακτικά) αποτελέσματα» και τον κάλεσε να εκθέσει τα ανοιχτά διμερή ζητήματα οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, τα οποία και βρέθηκαν στο επίκεντρο των συνομιλιών των δύο αντιπροσωπειών.

ΡΕ ΡΑΜΑ-ΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΓΟΥΝΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚ-ΑΛΒΑΝΟΥ ΡΑΜΑ, ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΗΠΑ!

Σερβικό διάβημα μετά τις δηλώσεις Ράμα για τη Μεγάλη Αλβανία

Διάβημα διαμαρτυρίας στην αλβανική πρεσβεία στο Βελιγράδι απέστειλε ο υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας Ίβιτσα Ντάτσιτς, για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα, για εθνική ενοποίηση του Κοσσυφοπεδίου και της Αλβανίας.

Σερβικό διάβημα μετά τις δηλώσεις Ράμα για τη Μεγάλη Αλβανία
Στην νότα διαμαρτυρίας αναφέρεται ότι "οι απόψεις του πρωθυπουργού της Αλβανίας είναι απαράδεκτες για τη Σερβία. Αποτελούν μια άλλη προκλητική δήλωση απο ανώτατους εκπροσώπους της αλβανικής πολιτικής, η οποία προκαλεί να επιδεινώσει τις σχέσεις μεταξύ της Σερβίας και της Αλβανίας και απειλεί τη σταθερότητα στην περιοχή".

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ!


ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ 
ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΔΩ!


Κόσμος

Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη
και τεχνολογία

Πολιτική
Άλλες 
κυριότερες

ειδ...


 Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΦΑΝΗΣ 


ΣΑΤΙΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:



«Η ΦΙΛΟΣΤΟΡΓΟΣ ΜΗΤΗΡ»
( η Σταμάτη καλέ)

Μεσάνυχτα σαλτάρισε η δόλια και καημένη,
Στρώνοντας το κρεβάτι της με τη λερή κουβέρτα,
Ως μήτηρ για το τέκνο της που παραπονεμένη,
Στην αγκαλιά της να το ΄δει  μα συνελήφθη σβέλτα!

Η πράξη αυτή που έκανε και είχε τόσο πόνο,
Μα  το μυστήριο το θολό, δεν λύθηκε ακόμα,
Σαν μάνα και ψυχοπαθής αν θα μιλήσει μόνο,
Θα καταλάβουν στη Βουλή, όλοι σε κάθε κόμμα!

Κάποιοι κρίναν τη σκέψη της, είπαν πως είχε δόλο
Και του Δρομοκαϊτειου έγινε λιποτάχτησα,
Δικαιοσύνη καρτερεί απ΄τον ουράνιο θόλο,
Δεν είπε σαν ψυχοπαθής για το παιδί αμμάρτησα!

Στρώνοντας το κρεβάτι της είπε θα το διαθέσει,
Για ένα εικοσάωρο ο Αδωνις να μπεί,
Μεσ΄το Δρομοκαϊτειο μια και δεν βρίσκουν θέση,
Μπάς κι΄αποκτήσει ο ΄Αδωνις κάπια αναλαμπή!

Χ.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου