Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013


ΑΡΘΡΟ ΕΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ!


Το Πασαλιμάνι στους …Τούρκους!

ΑΦΕΡΙΜ ΕΦΕΝΤΥ!..αλά τούρκα και πάσης...Ελλάδας!

Το Πασαλιμάνι στους …Τούρκους!
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.ΔΕΛΑΣΤΙΚ*

*Ο κ. Δελαστικ είναι έγκριτος δημοσιογράφος, πλην όμως αριστερός, αλλά σοβαρός! Τουλάχιστον σέβεται εαυτόν!
Εμείς, ως γνωστόν, δεν ανήκουμε σε στρούγκες, αλλά από ένα σημείο και μετά όταν άρχισαν να πέφτουν οι μάσκες. γίναμε πολέμιοι της Αριστεράς  των κουκουλοφόρων κι ανάρθρων του ΣΥΡΙΖΑ. κι όχι μόνον, αφού "χτυπάμε" και κατά παντός κομματικού μαντρίου! Διατί να το κρύψομεν άλλωστε... ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ κι αγρίως μάλιστα!. Και το δείχνουμε ακριβώς για μην έχουν αυταπάτες οι ευγενείς αναγνώστες μας, ότι με τις "θεσεις" μας επιδιώκουμε να τους παραπλανήσουμε ή παραπληροφορήσουμε ( αυτό αποκλείεται παντελώς, διότι το γεγονός η είδηση είναι θρησκεία) ,όπως συμβαίνει χυδαία σε άλλα Μ.Μ.Ε & ελεγχόμενα μπλοκς, λες κι απευθύνονται σε κάφρους... Και να μη λησμονείτε ότι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (Η.Ν.Α) παράγει πάντα, σταθερά ξεχωριστή, ιδιαίτερη επικαιρότητα γι αυτό και η μόνιμη αναμετάδοση της θεματολογίας μας τόσο από το διαδίκτυο, όσο κι από τον έντυπο Τύπο, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!
 Δείτε τι σοβαρά  επισημαίνει, ο αναλυτικός νους του κ. Δελαστικ:

Η ΑΠΗΧΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΜΑΣ...

ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ  ΤΟΥ Η.Ν.Α (Hellasnews-Agency)"Η ΑΦΡΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΧΙΣΕ.."


Καταιγισμός σχολίων...
Οι περισσότερες των απόψεων...ομιλούν για λύση ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ή ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  -
Εκείνο που βγαίνει είναι ότι ο κόσμος προβληματίστηκε κι αυτό είναι θετικότατο. Οι  σχολιασμοί δημοσιευτηκαν χθες  στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, που φιλοξένησε την έρευνά μας, όπως και εκατοντάδες άλλα μπλογκς.
Μια παρατήρηση μόνον σε κάποιον που φαίνεται ότι πειράχτηκε που κάπου αναφερόμενοι για τη Χρυσή την αποκαλλούμε ως "παιδική χαρά". 
Εξηγούμε: Η Χ.Α, μπορεί να αποτελέσει ελπίδα κι όπως τόχουμε γράψει άλλοτε είναι το μόνο κόμμα που μιλάει ελληνικά. Συμπεριφέρεται ωστόσο σαν τα παιδιά σε αλάνα.. Η πολιτική έχει άλλους όρους και τερτίπια... Ας το καταλάβουν ότι με τα νταηλίκια θα χάσουν τη μεγάλη ευκαιρία που τους παρουσιάζεται.. Διαβάστε τα σχόλια και προσθέστε τα δικά σας...

Η έρευνα, Η ΑΦΡΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ, υπάρχει ολόκληρη λίγο πιο κάτω!  
Επίσης σήμερα τρέχει κι ένα άλλο θέμα μας με επίσης καταιγιστική αναγνωσιμότητα. Πρόκειται για το: "ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΥΝΕΤΟΣ Ή ΤΣΙΡΛΙΑΡΗΣ; Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ"-

Ε, ΨΙΤ ΜΗΝ σας περάσει κατά νου πως δα προωθούμε τη Χ.Α..γιατί θα θυμώσουμε...Αυτά τα σχόλια έχουμε αυτά παρουσιάζουμε.. Κάντε τα δικά σας... ΄Αλλωστε εδώ στο Νέο Κόσμο υπάρχουν πολλά αριστερίστικα φρουτάκια, που έχουν και... συνελεύσεις σε καφενέδες... είναι κουκουλοφόρα,  και κάνουν ...αλληλέγγυες εκδηλώσεις ...πουλώντας ευκαιριακά και την χαλβάδικη ιδεογραφία τους.. (καλά αυτούς τους ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΟΥΣ  ΕΝ ΝΕΩ ΚΟΣΜΩ,τους  έχουμε ..για άλλη φορά). Γράψτε τις σκέψεις σας.. What's the problem?- EXETE BHMA! Δικός σας απόλυτα, αλλά και δικό μας ο χώρος...για να τα ψέλνουμε σε ήχον ευθύ κι όχι πλάγιον, όπως είναι το εθιμικόν των γκρίζων αριστεροφόνων )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου