Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

ΚΑΙ...ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΝΟΙΚΙΑΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ...

ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ... ΕΥΚΡΑΤΟΣ 


ΖΩΝΗ...ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΤΑΧΝΙΑΣ 


ΠΕΡΙΠΩΣΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ 


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... 


Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΔΩ  ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ!


Δείτε από τα πιο ΦΡΕΣΚΑ περιεχόμενα της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΣΕΠΗΣ.



Είπαμε πως η γειτονιά ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ είναι εξαιρετικά περίεργος περιοχή. Χωρίς ταυτότητα ,χωρίς προσωπικότητα, χωρίς κάτι τις να έχει προς προβολή… ΄Ολα είναι σκόρπια, ανάκατα…ΦΙΡΔΗΝ ΜΙΓΔΗΝ. Οι κάτοικοι ζουν μέσα στο μωσαϊκό της Αθήνας , άφωνοι κι άπρακτοι.
Έχει ζωντάνια η περιοχή όμως.. Μα μια ζωντάνια που συνθλίβεται μέσα στην καταθλιπτική  ανωνυμία.
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΣΕΠΗΣ , έχει κυριολεκτικά πάθει πλάκα με τα ραπόρτα της που φέρνουν οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της.. Το ανθρώπινο στοιχείο μοιάζει με περίεργη χαλκομανία, που αγνοεί & βασικά στοιχεία της τρέχουσας ζωής.. Ζει την περίπτωση του αδιάφορα. 

Βασικά δεν μετέχει σε ΟΥΔΕΝ, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων..Κάποια κουνήματα κάνουν κάποιες κινήσεις αριστεριστικών κατά φαντασία οργανώσεων, κινημάτων -κουνημάτων... αλλά κι αυτά τα πλαστικά δεν φτουρούν, αφού ..προς άγραν πελατείας ...συγκεντρώνονται σε καφενέδες... Αλλά τώρα ...μπροστά στην γενική αδιαφορία έχουν εξαφανιστεί... Ειδικά τώρα που το κουκουλοφόρο ΣΥΡΙΖΑ καβάλησε το γκουβέρνο! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΨΑΡΕΨΟΥΝ ΑΛΛΑ θύματα. Θύμα είναι ολάκερη η Ελλάδα! Αν κι εμείς σταθερά επιμένουμε στην υποστήριξη του όντως καθαρού Αλέξη Τσίπρα... ΄ Ισως είναι ο τελευταίος πρωθυπουργός ... πριν την λαίλαπα που επέρχεται! Χρειάζεται πανεθνική υποστήριξη ο Τσίπρας, αλλά όχι οι ορδές των κοκουλοφόρων του κόμματος-Μωσαϊκό, που διευθύνει! 
Το ότι προ ημών, η περιοχή δεν είχε ποτέ στην ιστορία της , δική της τοπική εφημερίδα είναι ένα πολύ σημαδιακό στοιχείο για μελέτη από κοινωνιολόγους  κι άλλους επιστήμονες, στην κατανόηση αυτού του πρωτοφανούς απρόσωπου Νέου Κόσμου..
Τα πράγματα ήσαν πιο αισθαντικά ,ανθρώπινα από εποχής του κακορίζικου, πλην ενδόξου  ΔΟΡΓΟΥΤΙΟΥ…Τότε η περιοχή είχε ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ..όχι όμως σήμερα!
Θα θυμήσουμε στους αδαείς- γεμάτη η περιοχή- πως  αν οι κοινωνίες, ΤΑ ΕΘΝΗ πρόκοψαν, αναδείχτηκαν, τούτο είναι αποκλειστικό έργο των εφημερίδων και δημοσιογράφων, των μπουρλοτιέριδων των ψυχών ( Ρήγας Φεραίος..κ.α. ων ουκ έστι αριθμός) κι όχι των στρατιωτικών ή πολιτικών ή …επαναστατών!
Αυτό να μπεί καλά στο νιονιό ΟΛΩΝ… Και διότι πάντες οι σύγχρονοι κι οι όποιες απόψεις τους, είναι σπορά των εφημερίδων… Είμαστε ΟΛΟΙ μας φτιάξιμο εφημερίδων!
Τέλος πάντων η αμάθεια στο Ν.Κόσμο περισσεύει… Θα τα πούμε μια άλλη φορά… γι αυτό το φαινόμενο…Προς το παρόν θα ανεβάζουμε και κάποιες άλλες  ΦΡΕΣΚΕΣ σελίδες  της έντυπης ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΣΕΠΗΣ… ευχόμενοι ανάβλεψη…τουλάχιστον προβληματισμό! ΄Ετσι μπας και η περιοχή αποδράσει από την χρόνια καταχνιά της!
ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ 
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΩΝ ανοικίαστων:
Έχει γίνει προσπάθεια από κάποιους προς την κατεύθυνση των ανοικίαστων καταστημάτων. Στην πλειοψηφία οι ιδιοκτήτες τους είναι ανένδοτοι ως προς τα ενοίκια που ζητάνε.Ζητάνε βασικά τρελά ποσά... σε μια ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ!.. Δεν κάνουν πίσω... έστω κι αν τα έχουν ξενοίκιαστα πάνω από τρία χρόνια!
Τους προτάθηκε κάτι λογικό, όπως ξέρουμε:1) Δώστε μας ένα περιθώριο να μη σαν πληρώνουμε νοίκι για τους πρώτους 3 μήνες... 2) Αν θέλετε μπείτε συνεταίρος στην προσπάθειά μας κι οπότε το κτίσμα σας θα σας φέρνει ένα σημαντικό έσοδο... ίσως και μεγαλύτερο από το νοίκι που ζητάτε!
ΟΧΙ... τα σαϊνια του Νέου Κόσμου είπαν ΟΧΙ! Επιμένουν να βλέπουν ανενεργά τα φαντάσματα της ιδιοκτησίας τους με το ευφυές επιχείρημα: " Ας περιμένουμε κάποιος βλάξ θα βγεί και θα ενοικιάσουμε το μαγαζί..." 
Αλλά επειδή οι βλάκες, είναι πλέον σπάνιον είδος.. το μαγαζάκι παραμένει ...κλειστο χρονίως! Ποιός είναι συνεπώς Ο ΜΕΓΑΣ ΒΛΑΞ;
Πάντως αν έχεις ανοίκιαστο μαγαζί  στο Νέο Κόσμο, να ξέρεις ότι υπάρχει ομάδα επιχειρηματιών, που θα μπορούσατε να συνεργαστείτε, με τους δυό τρόπους που λέμε πιο πάνω . Το τηλέφωνό της είναι: 2112126900.. (κ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ) ... Κουβεντιάστε το και βλέπετε... Αντί να βλέπετε  το κτίσμα σας αραχνιασμένο!
Αυτά...και ότι καταλαβαίνετε..Ευτυχείτε...ή και περαστικά σας.. Εξ άλλου ο ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ... ΕΝ ΤΑΦΩ.. εδώ κι ατέλειωτα χρόνια! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου