Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΙ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΤΖΙΧΑΤΖΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ...ΑΦΕΡΙΜ ρε καλαμπουρ Μωχαμετηδες! ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ!

ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΔΕΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ!

Η σιωπή των ενόχων, ή μήπως την χρήσιμων ηλιθίων; 
Αντίθετα, ο νόμιμος Μουφτής Κομοτηνής καταδικάζει ως τρομοκράτες τους δολοφόνους 

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 

Βέβαια, η περίπτωση δεν είναι μοναδική. Οι ψευτομουφτήδες της Θράκης (οι οποίοι σε καθημερινή βάση θα έπρεπε να συλλαμβάνονται για αντιποίηση αρχής και οι οποίοι ηγούνται ενός δικτύου παράνομων ιμάμηδων και χοτζάδων) φαίνεται πως δεν έχουν λόγια για να καταδικάσουν την δολοφονική επίθεση των ισλαμιστών που έγινε στο Παρίσι, αφήνοντας πίσω τους 12 νεκρούς και πολλούς τραυματίες, αρκετοί εκ των οποίων είναι σε κρίσιμη κατάσταση…

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ : ΟΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (18-45 ετών) ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!

Το στοιχείο ανέφερε προχθές στο ART channel ο πρέσβης επί τιμή Γιώργος Γεωργίου: οι επισήμως καταγεγραμμένοι μετανάστες που έχουν εισβάλλει στη χώρα μας, και συγκεκριμένα αυτοί που είναι ανάμεσα στις ηλικίες 18-45 ετών...μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν 1.845.000 !!! Οι αντίστοιχοι Έλληνες στην ίδια κατηγορία ηλικιών (από 18-45 ετών) ήταν 1.500.000!!! Ο κ. Γεωργίου διευκρίνισε μάλιστα ότι με τον ρυθμό που γεννούν οι λαθρομετανάστες και με την αντίστοιχη υπογεννητικότητα που παρουσιάζουν οι Έλληνες, η ψαλίδα αυτή έχει ήδη μεγαλώσει προς όφελος των αλλοδαπών! Αυτό σημαίνει ότι οι Έλληνες πολίτες, στις ηλικίες 18-45 ετών, στην πιο παραγωγική δηλ. περίοδο της ζωής τους, είναι ήδη μειονότητα στον τόπο τους! 
Οι λαθρομετανάστες θα εξαφανίσουν το ελληνικό έθνος, μιας και σύμφωνα με όσα θα κάνουν εφεξής οι κυβερνώντες, δίνοντας την ελληνική ιθαγένεια στους αλλοδαπούς, είναι βέβαιον ότι το ελληνικό έθνος θα χαθεί σε ελάχιστες δεκαετίες!

Βρε με τις σπείρες λαμόγιων που λυμαίνονται τον τόπο χρονίως... δεν πρόκειται να βγούμε σε ξέφωτο ...εκτός κι αν μπουζουριάσουμε ΟΛΟΥΣ τους γειτονές μας ...που τα τρώγανε μαζί με το ΠΑΝΑΘΛΙΟ ΠΑΣΟΚ!

Κι όμως περάσαμε δυο ανοιξιάτικες μερες χθες και προχθες!

SOS! ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΜΥ ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ! ΧΑΛΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ. ΔΕΙΤΕ!

Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 12 Ιανουαρίου 2015, με βροχές, καταιγίδες, χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες.

ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ..ΝΑ ΠΕΡΦΕΡΕΙ ΚΑΡΦΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΕΣ ΛΙΤΑΝΕΊΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ "ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ" ΚΑΙ ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΣ ...προς ενίσχυση δα της πίστης μας!

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΡΦΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Έχουν περάσει πολλοί αιώνες από τότε που συνέβη το συγκλονιστικό γεγονός της σταύρωσης του Ιησού Χριστού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου