Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ... ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟ ΝΕΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ!


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ

Στην Τουρκία ο Πάπας: «Να πολεμήσουμε τον φανατισμό»

Σημαντική τριήμερη επίσκεψη στην Τουρκία και το Oικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι ξεκίνησε σήμερα ο Πάπας Φραγκίσκος, συνεχίζοντας την παράδοση που έχει δημιουργηθεί με την άρση των αναθεμάτων και την έναρξη του θεολογικού διαλόγου Ορθοδόξων και Καθολικών, στη δεκαετία του '60. Στο επίκεντρο της επίσκεψης, που θα πραγματοποιήσει ο Πάπας στην Άγκυρα, ως αρχηγός του κράτους του Βατικανού, θα βρεθούν οι θρησκευτικές ελευθερίες και η βία στην ευρύτερη περιοχή.

Στην Τουρκία ο Πάπας: «Να πολεμήσουμε τον φανατισμό»
Ο πάπας Φραγκίσκος απηύθυνε μια έκκληση να υπάρξει μεγαλύτερη θρησκευτική ανεκτικότητα στη Μέση Ανατολή, λίγες ώρες μετά την έναρξη της επίσκεψής του, η οποία αναμένεται να επικεντρωθεί στις προσπάθειες συμφιλίωσης της καθολικής και της ορθόδοξης εκκλησίας.

ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...

ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΦΡΑΙΜ

Στο εδώλιο 14 για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου

Σε δίκη παραπέμπονται, οριστικά, τα 14 εμπλεκόμενα πρόσωπα στην πολύκροτη υπόθεση του Βατοπεδίου, με το υπ' αριθμ. 1221/2014 βούλευμα του Αρείου Πάγου.

Στο εδώλιο 14 για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου
Αναλυτικότερα, το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου απέρριψε την αναίρεση που είχε ασκήσει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γ. Μποροδήμος κατά του βουλεύματος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων με το οποίο παραπέμπονται σε δίκη τα 14 άτομα.
Ο κ. Μποροδήμος υποστήριζε ότι το επίμαχο παραπεμπτικό βούλευμα έχει αντιφάσεις, ελλείψεις και λογικά σφάλματα. Της αναίρεσης του κ. Μποροδήμου είχε προηγηθεί σχετική αίτηση του ηγούμενου Εφραίμ (κατά κόσμον Βασίλης Κουτσός) του μοναχού Αρσένιου και του δικηγορικού γραφείου Δημήτρη Πελέκη.

OI ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ απο το ΕΘΝΟΣ:

ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ

Taskforce: Πιστωτική γραμμή στήριξης με αντάλλαγμα μεταρρυθμίσεις

Mέσω μιας «πιστωτικής γραμμής με ενισχυμένους όρους» θέλουν οι Ευρωπαίοι να κρατήσουν την Ελλάδα σε μεταρρυθμιστική τροχιά, αναφέρει αποκλειστικό δημοσίευμα της οικονομικής εφημερίδας... [ 12:56 28/11 ]

ΒΕΛΙΔΕΙΟ

Συνάντηση των νέων υποστηρικτών του Γ.Παπανδρέου

Η πρώτη συνάντηση νέων, που προέρχονται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά σήμερα δηλώνουν «πολιτικά άστεγοι», πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, με στόχο τη δημιουργία ενός πανελλαδικού... [ 23:00 28/11 ]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ, ΑΛ. ΚΟΥΓΙΑ

Δεν εμπλέκομαι στην «εταιρεία δολοφόνων» λέει ο πρώην βουλευτής

Αρνείται ο καταζητούμενος πρώην βουλευτής, κατηγορούμενος στην υπόθεση του κυκλώματος που καρπωνόταν κληρονομιές μέσω πλαστών διαθηκών, κάθε εμπλοκή του στην αποκαλούμενη νέα «εταιρεία... [ 17:01 28/11 ]

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

Κεφαλογιάννη: Πολύ καλά τα μηνύματα για τον ελληνικό τουρισμό το 2015

«Είναι πάρα πολύ καλά τα μηνύματα» για τον τουρισμό τη νέα χρονιά, το 2015, διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία... [ 17:06 28/11 ]

Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ:

H ΑΝΤΑΠΟΚΡΊΤΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ  κ. BAΛΕΝΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΗ ΓΡΑΦΕΙ:



ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ .... ΩΡΚΙΣΑΝ ΠΑΠΠΟΥ 80 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ! ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ..ΓΙΑ ΝΑ ...ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ... ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΤΙ ; ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!... ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!

ΟΙ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑ-ΕΛΛΑΔΑΣ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΡΙΑ! ..ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΥΤΡΩΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ! ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!!!
Ο  χειρότερος  εχθρός  σου  είμαι  εγώ  σήμερα  μητέρα  Ελλάδα  (;)

Υπάρχουν στιγμές  ,να σου υπενθυμίζουν  την  κατηγορία σου , την Β’  φυσικά  ,εμ ... αυτό  είμαστε  εμείς  οι Βορειοηπειρώτες  για  την  μητέρα  Ελλάδα  ,πολίτες  Β’  κατηγορίας , Β’ διαλογής..Τι  ...ψέμα  είναι(;).Πάντως  το  ψέμα  δεν  είναι το  φόρτε μου (!)

Είναι  στιγμές , που  σου  ματώνουν την καρδιά  ,την ψυχή, την  ίδια την  ύπαρξη  σου ,για  μένα,  υπήρξαν,  πολλές  τέτοιες  στιγμές - η  πιο  πρόσφατη  ήταν την Τετάρτη  27  Νοεμβρίου  2014 στο  Αργυρόκαστρο.

Ο ΣΚΑΤΕΝΙΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌΣ ΜΑΣ!!! Διαβάστε το παρακαλούμε... Θα καταλάβετε!

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ.. ΤΡΙΧΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
ΑΥΤΟ ΜΟΝΟΝ...ΕΔΩ...ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!..ΕΤΣΙ;

ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ, ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΕΚ ΠΕΡΑΤΩΝ.... ΓΙΑΤΙ ΡΕ ..ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΩΚΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ;
Ως γνωστόν Η Ελλάς κυριαρχείται-κατακλύζεται από δικηγόρους... Κάποια σαϊνια-φούσκες δηλαδή που κουνιούνται σε ολάκερο το έθνος με τις εξυπνάδες τους. Κατέχουν δε στη βουλή πλειοψηφικά την πρώτη θέση ως επαγγελματική ομάδα! Εμείς απλά αναγουλιάζουμε για το φαινόμενο και τον πολιτισμό που εκπέμπουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου