Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΝΑΙ ...ΜΕΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ... ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ!


ΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙ... ΜΕ ΤΟΥΣ 

ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ .. ΤΥΠΟΥ ΡΑΜΑ...( αυτός ο 

χωριάτης το παίζει και Πρωθυπουργός!!!)
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ...ΡΑΜΑ ΑΓΚΑΛΙΆΖΕΙ ΤΟΝ... ΙΣΧΝΟ ΔΗΜΑ!... ΑΥΤΟΣ Ο ΡΑΜΑ... ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ...ΡΑΜΑΤΑ... ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΠΑΙΣ! Κοιταξτε πως αγκαλιάζει τον λιλιπούτειο...(ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ..Παγκόσμιο  ΓΙΓΑΝΤΑ) ...Πασόκο Πύρρο ΔΗΜΑ!
Αλήθεια εκείνος ο Ιακώβου ...ο προπονητής του... που διάολο ...Εξαφανίστηκε; Γιατί λέτε; 





Ο Πύρρος δεν τα πάει καλά με τους εγχώριους “φασίστες” – Με τους Αλβανούς φασίστες όμως “κώλος και βρακί”!
Στις ημέρες μας παρακολουθούμε να παίζονται ένθεν κι εκείθεν, πολλά και διάφορα γεωστρατηγικά παιχνίδια που θέτουν σε κίνδυνο την Παγκόσμια ειρήνη.Βλέπουμε αλλόφρονες ηγέτες να υποστηρίζουν τους τζιχαντιστές που επιδιώκουν να ισλαμοποιήσουν την Ευρώπη και εμπόδιο στην ολοκλήρωση του σχεδίου τους δεν θα είναι ούτε εκατόμβες νεκρών, που θα προκύψουν ως αποτέλεσμα των φρικαλέων σχεδίων τους. Βλέπουμε, την καθημερινώς αυξανόμενη παράνοια του “Σουλτάνου” Ερντογάν που προσπαθεί αφ΄ ενός μεν να δημιουργήσει δεδομένο με την προσάρτηση των κατεχομένων της Κύπρου στην Τουρκία και αφ΄ ετέρου να δυναμιτίζει την ευρύτερη περιοχή της κυπριακής ΑΟΖ,
στέλνοντας στην περιοχή το ερευνητικό σκάφος Barbaros. Και μετά την συμφωνία του Καΐρου για την οριοθέτηση ΑΟΖ, μεταξύ Ελλάδος-Κύπρου και Αιγύπτου, να δηλώνει με περίσσια θρασύτητα: “Δεν πρόκειται να κάνω πίσω στο θέμα του φυσικού αερίου στην Κύπρο”.

ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ..."ΠΑΘΩΝ"...ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟ!.΄Η αν θέλετε και κωλόγερο...Δεν έχει σημασία και δν πειράζει!...Προς ΘΕΟΥ!

ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΡΕΣΤΑ... 
ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ- ΚΙ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ ΒΕΒΑΙΑ!
ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΌΣΟ ΤΡΩΝΕ!
ΣΟΒΑΡΕΥΘΕΙΤΕ ... φιλοι μου!

ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΣ...ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ> http://monidadias-news.blogspot.gr/p/2.html

ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ... Κι ο Θεός να σας φωτίζει!
Δεν λέω χαζομάρες... ΜΑΛΑΚΙΕΣ κατά τη δική σας κοσμική διαλεκτική. ΟΧΙ.. Απλά πασχίζω να σας πω πως τα βοτανάκια, περιφρονημένα από την αστεία λογική μας και την σκόπιμη των ΕΜΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ 
( Γιατροί,-φαρμακοποιοί κ.λ.π....πράκτορες)... της σήμερον...ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥΝ... Και διότι τα φάρμακα . ΟΛΑ πηγαζουν από τα βότανα!... Καλά λέω εγώ... Αφού η ΜΑΝΑ ΦΥΣΗ ...μου έχει δώσει τα βότανα... τι χρείαν εχω... τα σκευάσματα των Φαρμακοβιομηχάνων; ΡΩΤΑΩ!!!
*** Οχι δεν περιμένω απάντηση απο σενα... Διότι είσαι κλασσικός ΜΑΛΑΚΑΣ-ΒΛΑΞ... Και ...σόρυ. αν θαρρείς  πως  σε προσβάλλω!
ΡΕ ΑΧΑΜΝΕ... ΨΑΞΤΟ  ΤΟ ΘΕΜΑ!  Με το νιονιό που κουβαλάς... τι να ψάξεις ΡΕ; Βασικά φίλαράκο είσαι..ΕΤΑΙΡΙΑ... περιορισμένης ευθύνης.

Τα έχω πει: ΄Οσο πιο γρήγορα απομακρυνθείτε από τα …φαρμακεία της γειτονιάς σας…( που έχουν υπερπολλαπλασιαστεί, κι όχι τυχαία…) τόσο το καλύτερο!..
ΝΑΙ ΞΕΡΩ ...ότι σαμποτάρω τον φαρμοκοποιό...εμποράκο... 
Αν αυτός μπλέχτηκε και κατέληξε σε ...μπακάλη φαρμάκων... δικό του πρόβλημα. Ο Φαρμακοποιός -επειδή ποιεί φάρμακα- είναι ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει στην υγεία του λαού! ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ... Σήμερα, υποτιμώντες, την οντότητά τους, την έχουν ανοήτως... εκχωρήσει στο ρόλο μπακάλη... 
Λέμε : Ο Δ=Φαρμακοποιός ...ποιεί ..ΦΑΡΜΑΚΑ... ΞΕΡΕΙ!

Αν θέλετε να καταλάβετε τι σας συμβαίνει, δεν έχετε παρά να σκύψετε πάνω στα βότανα… που αποτελούν άλλωστε το 90%… ΟΛΩΝ των  τυποποιημένων φαρμάκων … σκευασμάτων κι άλλων μαγκανιών. Το βιομηχανοποιημένο φάρμακο.. –αυτό που παίρνεις εσύ… παρέχει πλούτο ασύστολο στους Φαρμακοβιομηχάνους… και τα κρατικά συνεταιράκια τους.

ENA ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ-ΑΠΟΓΥΜΝΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ

Ο μικρός Μανώλης από τη Βόρειο Ήπειρο εκπαιδεύει τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέα Λοβέρδο...

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗ ΧΕΙΜΑΡΑ... ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ , ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΟΙ ΦΑΙΔΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ...ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ
ΑΙΩΝΑ... ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΩΛΙΆ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ-ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ... ΚΙ ΑΝΤΕΧΟΥΝ! Αν ξέρατε μέσα σε τι φόβο ζουν οι Βορειοηπειρώτες ...θα  κλαίγατε γιατί εσείς ...παριστάνετε τον ελεύθερο! Καλά ο Λοβερδος, αλλά εκείνος ο χοντρόπετσος  Ελληναρας  Βενιζέλος;
Λάβαμε δυο επιστολές από τη Βόρειο ΄Ηπειρο... που απογυμνώνουν τις αθλιότητες των ανθελλήνων πολιτικών σε βάρος των Βορειοηπειρωτών...που τους έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού ... Η μία είναι αυτή που ακολουθεί, γραμμένη από ένα παιδάκι του Δημοτικού... Η άλλη θα ακολουθήσει προσεχώς... Διαβάστε και ντραπείτε! Πρέπει όλοι μας να ντρεπόμαστε για τη στάση μας προς τον μαχόμενο Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου...

***Η πατρίδα μου, η Β.Ήπειρος, έχει πουληθεί γιατί οι πολιτικοί και οι μεγάλες δυνάμεις την πούλησαν ! Το γνωρίζετε κ. Λοβέρδο (;) 
***Η αλήθεια είναι ότι είμαστε πρόβατα ανάμεσα σε κοπάδι με λύκους ! 
Το ξέρετε (;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου