Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΕΥΛΟΓΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΤΗΣ ΔΑΔΙΑΣ!

10523976_799462956754316_3330939074663574724_n
ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΑΙΦΝΙΔΙΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΔΑΔΙΑΣ ;

" Εχω μια απορία ως προς τον θάνατο του συμπαθέστατου ποιμένος  π. Αγαθαγγέλου, που με συγκλόνισε κυριολεκτικά.. ΄Ηταν μόνο 28 χρονών... Αρχιμανδρίτης . Διάβασα κάτι στην ιστοσελίδα της μητρόπολης Διδυμοτείχου, εξαιρετικά γριφώδες... Αναφέρει ότι ο Αφαθάγγελος ..πέθανε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Δεν μας λέει τα αίτια ...και δεν καταλαβαίνω γιατί!
Τι πάει να πει ένας καλόγερος στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης;..πέθανε; Πέθανε από το υπερβολικό πάχος του ή από κάποια άλλη αιτία;

Δεν είναι νοσηρά η φαντασία μου, ούτε οι απορίες μου! Απλά μπορεί κάποιος από το περιβάλλον του Μητροπολίτη αξιολογότατου κ. Δαμασκηνού... να μου λύσει την απορία;"

Αυτά μας γράφει ανώνυμος αναγνώστης ..( Τα στοιχεία του τα έχουμε) Εμείς τι να πούμε.; Ο κ. Δαμασκηνός ίσως . ΄Ισως ο ηγούμενος της μονής Δαδιάς  κ. Ελπιδοφόρος, του οποίου δεν είδαμε έστω και κάποια τυπική αντίδραση, δήλωση για τον υπαρχηγό του,  για το χαμό του συναδέλφου του στο Ηγουμενοσυμβούλιο της Μονής Δαδιάς... ( Περίεργο δεν είναι;) 

Περιμένουμε! Και διότι ό Αγαθός  Άγγελος της Δαδιάς  Πιστόλας ήταν αγαπητός.
Θα απαντήσει λέτε κάποιος; Εσείς οι αναγνώστες τι λέτε;  
Καλέ μην πείτε τίποτε... Στην επικράτεια του μονσενιέρ Δαμασκηνού, υπάρχει πλήρης μουγκαμάρα και συσκώτιση... Θα το δείτε...  
Εμείς όμως δεν θα αφήσουμε το θέμα... Το ερευνούμε! Και αναμείνατε τα αποτελέσματα της έρευνας μας!  

ΙΔΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΜΕRICAN WAY OF LIFE...ΜΟΝΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ!

ΟΙ ΚΩΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ -ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ...ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!

Ο ιστός αυτός ,από τους λίγους που έχουν άποψη-θέση προειδοποιεί:  1) Άρχισε λάου λάου να διαχέεται νέος ιός... κι άρα πρέπει να ...εμβολιαστούμε... ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ δηλαδή εκατομμύρια σε τυχοδιωκτικές  φαρμακοβιομηχανίες  των ΗΠΑ ! Σχεδόν ΟΛΑ τα εμβόλια είναι απάτη !  Το λένε έγκριτοι επιστήμονες αλλά και ο γνωστός μας καλόγερος-ερευνητής π.Αντώνιος! 

 Ρωτείστε τον μαλάκα Εβραιοσιωνιστή Αβραμόπουλο, πόσα πληρώσαμε για να  κάνουμε εμβόλιο ( άλλοτε για τις κότες, άλλοτε για τα αρνιά κι άλλοτε για τις αγελάδες!..και έπεται συνέχεια!!! Πολλές συνέχειες αφού είμαστε εκ φύσεως μαλάκια! ) . Οι φαρμακοβιομηχανίες των ΗΠΑ είναι όλες βουτηγμένες στο έγκλημα.. Η σημερινή ( 1.8.14)  δε ειδησεογραφία... λέει ότι η ελληνική  δυνατή φαρμακοβιομηχανία θα εξαφανιστεί... και όλα τα φάρμακά μας... θα είναι ...εισαγωγής! Καταλαβαίνετε μωρέ τι λέμε; Πού μας οδηγούν οι Αμερικανοσιωνιστές 

Χωνέψτε το! 2) Το πλέον αιματοβαμμένο κράτος , από εποχής υπάρξεως τις ανθρωπότητας είναι οι ΗΠΑ.  Σήμερα και πάλι παίζει θέατρο... προσποιούμενο τον ειρηνευτή.. στο θέμα της Γάζας... Ποιός ο Ομπάμα; Αυτός που πουλάει οπλισμό σε κάθε αντάρτικο στην οικουμένη;, σε κάθε σφαγή ανθρώπων; ... Κυρίως σε κάθε  μακελειό σημερινό η αυριανό που σχεδιάζουν τα Γραφεία της Ουάσιγκτων; ΟΙ ΗΠΑ σχεδιάζουν πολέμους - για πωλήσεις όπλων... οι ΗΠΑ εμφανίζονται ως νταβατζήδες ...ειρηνοποιοί! Το ξ΄λερετε...το βιώνετε!

Μα γι αυτό φωνάζουμε ότι το ψωμί που τρώει ο Αμερικάνικος  λαός... είναι αιματοβαμμένο, βρώμικο...Και αισθάνονται τα μαλάκια και ευτυχείς! Καταλάβατε τι λέμε; Η ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΠΑ!

____________________ 

Η προφητεία του Γέροντα Παΐσιου για τον πρωθυπουργό της Ελλάδας…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ! 

( ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ναι τώρα τα κάναμε από κούπες...Γέροντα) 

ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ...ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ!

gerontas-paisios
Ο Γέροντας Παϊσιος για όλα τα θέματα είχε συμβουλές και σοφές απαντήσεις….
Όπως περιγράφει ακόμα ένας πιστός: «Μια φορά συζητούσαμε με ένα φίλο για τους πολιτικούς που μας κυβερνούν και μου είπε:
- Εμένα μου αρέσει αυτός ο πολιτικός, γιατί είναι πονηρός, και θα μπορεί να ”τουμπάρει” τους Τούρκους και να βοηθήσει την Ελλάδα. Για την συνέχεια ...κάντε ΚΛΙΚ στο ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ!

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ «ΦΩΤΙΑ» – «Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ»

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ  ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ 
ΡΩΣΙΑ - ΗΔΗ ΔΕ ΕΧΟΥΝ ΣΑΚΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ 
ΕΛΛΑΔΑ!
ένα-άρθρο-φωτιά-ο-πόλεμος-προ-των-πυλών
 Η προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο… Αυτή η προπαγάνδα που διεξάγεται εναντίον της Ρωσίας δεν έχει προηγούμενο. ΟΙ ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο πρωτοστατούν, με τις κυβερνήσεις και τους υπουργούς τους, αλλά και τη βοήθεια των δυτικών Μέσων Ενημέρωσης, να δίνουν τα ρέστα τους έτσι ώστε να καθοδηγήσουν τον κόσμο σε έναν πόλεμο, τον οποίο γνωρίζουν πως κανείς δεν μπορεί να κερδίσει.




Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις πρέπει πρώτες να ξυπνήσουν τους εαυτούς και να καταλάβουν το σφάλμα τους, αφού η Ευρώπη θα είναι η πρώτη που θα πληγεί από έναν ενδεχόμενο πόλεμο λόγω των αμερικανικών πυραυλικών βάσεων που φιλοξενεί και που υποτίθεται πως εγγυώνται την «ασφάλεια» της. Για τη συνέχεια κάντε ΚΛΙΚ στο ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ:
ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ!



Κόσμος
Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη και τεχνολογία
Πολιτική
Άλλες κυριότερες

ειδ...

293xesz (1)ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ !!

Φαίνεται να ενισχύονται μετά τις 2-3 Αυγούστου οι νότιοι, νοτιοδυτικοί άνεμοι σε όλη την Μεσόγειο και την Ελλάδα και έτσι μετά τις 4-5 Αυγούστου και για ένα χρονικό διάστημα 4-5 περίπου ημερών, να έχουμε κύμα καύσωνα σε όλη την Ελλάδα αλλά και γενικότερα σε όλη την ανατολική, νοτιοανατολική Ευρώπη, με θερμοκρασίες άνω των 40oC !!
Τα στατιστικά στοιχεία μάλιστα, θέλουν αυτό το ισχυρό κύμα καύσωνα, ως ένα από τα ισχυρότερα των τελευταίων ετών στην Ευρώπη και ίσως και στην χώρα μας.
greek-weather.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου