Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΜΙΑ ΠΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΜΕ


Ο “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ’ ..ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΘΕΤΑ ΤΙΣ 
ΚΥΡΙΑΚΕΣ ..ΤΟΥ ΚΩΛΟΣΑΜΑΡΑ-ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ!...ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!

Θα λέγαμε ότι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ σούπερ μαρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ αδιαφορεί για το μέτρο των θλιβερών κυβενώντων  να ανοίγουν τα καταστήματα και τις Κυριακές... ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΦΤΑΣΦΡΆΓΙΣΤΟ...ΚΛΕΙΣΤΟ! Ίσως είναι και το μοναδικό! ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ! Η οικογένεια Σκλαβενίτης είναι φανατισμένη ΕΛΛΗΝΙΚΑ,  Υπάρχουν κι άλλα σούπερ μαρκετ που λένε ότι είναι ελληνικά... "Ο Γαλαξίας"... που απέχει λίγα μέτρα από τον Σκλαβενίτη ..άνοιξε την ΚΥΡΙΑΚΗ! που μας πέρασε... Μιλάμε για τον ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ. Τι γίνεται σε άλλες περιοχές... δεν έχουμε πληροφόρηση...Στεκόμαστε μόνον σ΄αυτό!



Η φωτό μας  είναι δυό μέρες πριν αρχίσει να λειτουργεί επίσημα ( Την έχουμε ξαναδημοσιεύσει ...ΕΔΩ)
Πάμε σε μια άλλη λεπτομέρεια που εδώ και 6 μήνες παρακολουθούμε ...στενά...Κι έχουμε ήδη συναρπαστικά συμπεράσμτα. Είναι η κουζίνα του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ . Σερβίρει καθημερινά ολόφρεσκα εδέσματα σε τιμές τέτοιες που τα ...σουβλατζίδικα ..κυριολεκτικά πρέπει να αυτοκτονήσουν..
Παράδειγμα: Για δυό σουβλάκια κεμπάπ ..στον σουβλατζή πληρώνεις 4 ευρώ...αν όχι 8... 
Στην κουζίνα του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ στο ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ... παίρνεις θαυμάσια πιάτα (π.χ. μπιφτέκια με πατάττες φούρνου ,με 3.80!...κολοκυθάκια ή ντολμάδες -γεμιστά, παστίτσιο, μουσακά  -με 4 ευρώ ή και πιο κάτω ακόμα...Θα αφήσω το σπιτίσιο φαγητό και θα πάω στα σουβλάκια;
Και ένα κοτόπουλου σούβλας .. (εξαιρετικά νόστιμο) . το πολύ 5 ευρώ... όταν τα σουβλατζήδικα  το πουλάνε...χαριστικώς 6-8 ευρώ το κιλό!
Καταλαβαίνετε το άνοιγμα της ψαλίδας... Μην αποτολμήσει κανένας να μας διαψεύσει... διότι θα του τρίψουμε τη μούρη...
Σημειώστε ακόμη όλα τα μαγειρεύματα Σκλαβενίτη είναι εύγευστα έως άψογα. και τιμολογικά φθηνέρα από όλα τα σουβλατζίδικα ... ΠΟΥ ΣΥΝΉΘΩΣ ΠΟΥΛΆΝΕ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΈΣ ΚΟΡΔΈΛΛΕΣ .. δεν ξέρουμε αν χρησιμοποιεί συντηρητικά και ποιά. Ισχυρίζεται η επιχείρηση ότι δεν χρησιμοποιεί. Επειδή ξέρουμε τη σοβαρότητ'α της , μπορεί και να είναι έτσι!
Και πάντως το σημείωμα αυτό δεν έχει να κάνει με οποιοδήποτε αλλησφερίσι μας διαφημιστικό με την εταιρία. Γράφουμε αυτά ΄που δημοσιογραφικά διαπιστώσαμε. .. Τώρα αν θέλει η εταιρία να μας στείλει , είς ένδειξη ευχαριστίας , για το σημείωμα... θα δεχθούμε μια μερίδα λαχανοντολμάδες... που μέλιστα εδώ και δυό μήνες τις εξαφάνισε από το μενού της και τις αντικατέστησε με γεμιστά κολοκιθάκια..
Αυτά και ό,τι έχετε καταλάβει!
Αν μας ρωτήσετε που ακριβώς είναι η διεύθυνσης του συγκεκριμένου Σκλαβενίτη δεν θα είμαστε ακριβείς... Είναι κασομούλη και Σαρκοδήμου 12 , δηλαδή πίσω (έτσι το βλέπουμε εμείς από τα γραφεία μας, ή μπροστά από από μικρό γήπεδο της Αμεινοκλέου! Αυτά ...Και ποτέ την Κυριακή... ανοιχτα!.. βλακα, ΚΟΥΖΟΥΛΈ κεφαλονίτη,  ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΕ ...γεροκόμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου