Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΣΑΜΑΡΑΣ Ο...ΜΕΓΑΣ ...ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ...ΞΕΣΑΜΑΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΔΙΑΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ (Αβραμόπουλο-Μπακογιάννη ), αλλά και τον Βενιζέλο κατά μία έννοια...που γούσταρε Δαμανακη!
Μια ακόμη καληνύχτα
στην πολτική της
καριέρα
Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ
ΔΙΚΟ ΤΟΥ  ΑΝΘΡΩΠΟ  ως...Ελληνα
επίτροπο! ΣΤΗΝ Ε.Ε.
     

Λοιπόν χωρίς πολλά λόγια ο Σαμαράς είναι πονηρός παίκτης. ΄Εβαλε τον εβραιόφιλο ( αν όχι κι εβραιογεννή ... Αβρααμ...γαρ) Αβραμόπουλο στο Επιτροπάτο της Ε.Ε. Κίχ δεν έβγαλε ό λαπάς αυτός πολιτικός φρου-φρου, παρφιουμαριζέ και νεγκλιζέ, που δα εφέρετο ως ο μελλοντικός Αρχηγός της Ν.Δ. Τον απονεύρωσε και τον έστειλε στα σαλόνια των βρυξελλών να κάνει ό,τι έκανε και η ανάλατη διακοσμητική Δαμανάκη ,πλην όμως κι αυτή εβραϊκής προελεύσεως κατά δική της δήλωση!
Παράλληλα έκοψε και τα όνειρα της φιλόδοξης Ντόρας, κάργα Γερμανόφιλης και εβραιόφιλης επίσης! Κι από την άλλη έκοψε τη φόρα εκείνου του λοξού κι επικίνδυνου Βενιζέλου..που ήθελε ο αλητάμπουρας του Βαρδαρίου να ξαναβάλει το υποκείμενο Δαμανάκη ξανά ως Επίτροπο μας !
Δεν χρειάζονται πολλές αναλύσεις. Ο Σαμαράς με μια κίνησε , καθάρισε τους κινδυνους που τον ζώνουν! Απονεύρωσε τους πάντες! Συνάμα δε έκανε το χατήρι στους Εβραοσιωνιστές.. Τοποθέτησε ως επίτροπο έναν δεδηλωμένο δικό τους άνθρωπο, τον Αβραμόπουλο!
΄Ετσι για να καταλάβετε ποιοί κάνουν κουμάντο στο Ελλάντα! Οι εβραϊκές ..Χάβρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου