Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΦΙΝΑΛΕ... ΕΙΝΑΙ ΦΕΙΔΙΑ ΚΟΛΟΒΑ!

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
(Σχετικό με το αμέσως επόμενο άρθρο για την Αυστραλιανή πρωθυπουργό)


ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΤΩΡΑ ...ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Α, ρε Συριζαίοι  ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ ΤΟΥΣ ...ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΥΝΑΊΚΕΣ...γιατί τόλμησαν να κάνουν...ενα απλό φλερτ!

Σύριος Λαθρομετανάστης ..κατάφερε να νομιμοποιηθεί και να διατηρεί ένα μικρό μπακάλικο στο Νέο Κόσμο, όπου υπάρχει ισχυρή κοινότητα Συρίων.
Τακτικός ΄Ελληνας πελάτης του προχθές πρωϊ μπήκε στο μαγαζί του  να αγοράσει τσιγάρα κι άρχισε η κουβέντα:
--Δεν υπάρχει δημοκρατία στην Ελλάδα... είπε θλιμμένα ο Σύριος.
Ο Έλληνας τον στραβοκοίταξε και είπε:
--Ω, πα έχουμε κι εξελίξεις ... Και τι ξέρεις εσύ, εσείς οι μουσουλμάνοι από δημοκρατία;
--Καλά δεν έχω δικαίωμα να κρίνω;
--΄Οχι γιατί δεν ξέρεις τι πάει να πει δημοκρατία... Γιατί σε καμιά Αραβική μουσουλμανική χώρα το είδος δεν υπάρχει...Φασισμός και δικτατορία κυριαρχεί παντού στο Ισλάμ... Γι αυτό και μας κουβαλήθηκες εδώ... Και μιλάς εσύ ότι δεν υπάρχει δημοκρατία στη Ελλάδα που τη γέννησε;
--Μα κοιτάξτε είπα τη γνώμη μου...
--Μωρέ να λες τη γνώμη σου γιατί έχουμε ζωντανή δημοκρατία εδώ... Στη χώρα σου όμως ούτε γνώμη μπορείς να έχεις... Ώστε φτάσαμε και σ΄αυτό το σημείο...να λοιδωρείτε και την ελληνική δημοκρατία, εσείς οι Μουσουλμάνοι.. Γιατί κάθεστε εδώ; Σαλτάρετε γρήγορα πίσω στις δημοκρατίες σας...ώστε να μην ακούμε και τα χαζά σας...

(Διαβάστε και  το αμέσως επόμενο άρθρο για την Αυστραλιανή πρωθυπουργό, η οποία με κάτι τέτοια των μεμέτηδων αγανάκτησε και τους λέει να πάνε στα σπιτάκια τους...)
Αει σιχτίρ πια!

ΝΑ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ -προοδευτικοί- ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ




Η λεβέντισα Πρωθυπουργός της Αυστραλίας προς τους Μουσουλμάνους της χώρας: «Εάν ο Θεός μας σας ενοχλεί, τότε σας προτείνω να σκεφτείτε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη"

Δημοσιεύθηκε: 20/06/2014 13:45
 
Η Αυστραλία λέει ΟΧΙ στο Ισλάμ και είναι η δεύτερη φορά που το κάνει!
AN11712945CANBERRA-AustraliΟι μουσουλμάνοι που θέλουν να ζήσουν σύμφωνα με τον Ισλαμικό νόμο της Σαρία, ενημερώθηκαν ότι πρέπει να φύγουν από την Αυστραλία, καθώς η Κυβέρνηση έχει στοχοποιήσει όλους τους εξτρεμιστές στην προσπάθεια της να αντιμετωπίσει τις εν δυνάμει τρομοκρατικές επιθέσεις.
Επί πλέον, η Γκίλαρντ εκνεύρισε μερικούς μουσουλμάνους με την δήλωση της ότι υποστηρίζει πλήρως τις ενέργειες των μυστικών υπηρεσιών στην παρακολούθηση των τζαμιών σε όλη την επικράτεια.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ... ΟΛΟΣ Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΤΗς ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ!

sinagwgi660ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ ΦΟΡΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!! ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ (;) ΦΕΚ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ! Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΒΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!


ΤΟ «ΕΓΚΛΗΜΑ» ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο…"ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"!




ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΙΕΣΤΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥΣ;

έρευνα του ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ

Η ιστορία το έχει "περιέργως" αποσιωπήσει. Βρίσκεται καταχωνιασμένο στα συρτάρια του Εθνικού Τυπογραφείου, χωρίς ο πολύς κόσμος να γνωρίζει βάσει ποίων αποφάσεων το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) τυγχάνει φορολογικής ασυλίας! 




Μπλεγμένος στο αφορολόγητο κόλπο και ο Κουβέλης με τους Εβραίους;;;; Σε ποια τερτίπια βασίστηκε σήμερα ο Φώτης Κουβέλης ώστε να εγγράψει στο ΚΙΣ τα 80 ακίνητα που διαθέτει, με αποτέλεσμα να μην πληρώνει ούτε ένα ευρώ φόρο; Η καταγγελία για τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ έγινε προ εβδομάδος στην «Ελεύθερη Ώρα» και μέχρι σήμερα δεν την έχει διαψεύσει! 
Με ποιο τρόπο παραχωρήθηκε η διαχείριση της περιουσίας των Ισραηλιτών στους ίδιους και αφαιρέθηκε από το Ελληνικό Δημόσιο η δυνατότητα να εισπράττει τον αναλογούντα φόρο; Ποιος σκαρφίστηκε το σχετικό νόμο φορολογικής ασυλίας των Ισραηλιτών; Πέρασε από τη Βουλή και πότε; 
Τα ντοκουμέντα που παρουσιάζουμε προκαλούν ανατριχίλα σε όλα τα επίπεδα. Αρχίζοντας από τον πολιτικό που χάρισε την πλήρη φορολογική ασυλία του ΚΙΣ. Είναι ο αποκληθείς Γέρος της Δημοκρατίας! Ο Γεώργιος Παπανδρέου ήταν ο δημοκράτης Πρωθυπουργός που γνωρίζουμε από την Ιστορία ή μήπως ο ρόλος του σε κάποια σημεία του υπήρξε ιδιαίτερα σκοτεινός και ύποπτος; Πόσο δημοκράτης μπορεί να ήταν ο Πρωθυπουργός της λεγόμενης Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας ο οποίος κατέφυγε σε παραποιήσεις ΦΕΚ με την ανάληψη των καθηκόντων του, μόλις δηλαδή αποχώρησαν τα γερμανικά στρατεύματα από τη χώρα μας τον Οκτώβριο του 1944;

Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ... ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ!

Ένας Ελβετός τραπεζίτης στο τέλος της ζωής του αποκαλύπτει το σχέδιο των ...σατανομασόνων!!!


Αποκαλυπτικό σχέδιο για την οικονομική καταστροφή της Ελλάδος
Η συνέντευξη εδόθη σε Ρώσο δημοσιογράφο στη Μόσχα.

Ε: Μπορείτε να μας πείτε κάτι σχετικά με την ανάμειξη σας στο ελβετικό τραπεζικό σύστημα;
Α: Εργαζόμουν για τις ελβετικές τράπεζες για πολλά χρόνια. Ήμουν εκ των ανώτερων διευθυντών σε μία από τις μεγαλύτερες ελβετικές τράπεζες. Κατά τα χρόνια που εργαζόμουν εκεί, ήμουν αναμεμειγμένος με την απευθείας πληρωμή σε μετρητά σε ένα πρόσωπο το οποίο είχε δολοφονήσει τον πρόεδρο μίας ξένης χώρας. Παραβρέθηκα στη συνάντηση όπου αποφασίστηκε να δοθούν τα χρήματα μετρητά στο δολοφόνο. Αυτό μου προκάλεσε ανυπόφορους πονοκεφάλους και ανησύχησε τη συνείδηση μου. Δεν ήταν η μοναδική υπόθεση αλλά ήταν μία από τις χειρότερες.

OΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ!!!

New York Times: "Χρειαζόμαστε έναν πολύνεκρο παγκόσμιο πόλεμο για να συνέλθει από την ύφεση η παγκόσμια οικονομία"
(και μετά μιλάμε για πολιτισμό)...


"H παγκόσμια οικονομία αναπτύσσεται μόνο με παγκόσμιους πολέμους" υποστηρίζουν σε άρθρο-σοκ οι New York Times,η ναυαρχίδα των Δημοκρατικών που είναι και το κυβερνών κόμμα στις ΗΠΑ αυτή την εποχή, την επαύριο του άρθρου του πρώην ΥΠΟΙΚ επί κυβερνήσεων Ρ.Ρήγκαν, Paul Craig Roberts ο οποίος δήλωσε ότι "Στην Ουάσιγκτον υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί ένα πρώτο πυρηνικό πλήγμα εναντίον της Ρωσίας και να καταφέρουν να γλιτώσουν από τις συνέπειες μιας πιθανής ανταπόδοσης".
Ας δούμε το πραγματικά σοκαριστικό κείμενο του άρθρου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου