Σάββατο 3 Μαΐου 2014

  • 7ον-Από το Βιβλίο του μοναχού π.Αντωνίου
  • ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΔΑ, ΤΟ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ,ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ,ΤΗΝ ΑΣΠΙΡΙΝΗ ;
    ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ !!

    • ΥΠΆΡΧΕΙ μια διεθνής συνωμοσία. Οι ασθένειες ελέγχονται, εν ονόματι της εμπορευματοποίησης της υγείας….Στην πιάτσα κυκλοφορούν μόνον όσα φάρμακα είναι κερδοφόρα. Γιατί, σε τελική ανάλυση, σνομπάρεται η εναλλακτική Ιατρική, η οποία τολμά να εφαρμόσει νέες μεθόδους θεραπείας οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις οδηγούν σε πολύ θετικά αποτελέσματα;

    Το σχέδιο είναι πολύ καλά οργανωμένο και έχει ως πυρήνα την εμπορευματοποίηση των ασθενειών. Ο ιστός που έχει πλεχτεί γύρω από αυτή επιβιώνει μέσω ουσιών και διαδικασιών που πωλούνται ακριβά για να καταστείλουν μεμονωμένα συμπτώματα, χωρίς να επιφέρουν ίαση.
    Ότι ξεφεύγει από τον παραπάνω κανόνα, και κυρίως ότι μοιάζει να τον απειλεί, καταστέλλεται ή γελοιοποιείται. Στην καλύτερη περίπτωση, γκετοποιείται σε μια κατηγορία που ονομάζεται «εναλλακτική», προκειμένου να ξεχωρίζει από το επίσημο, πέραν πάσης υποψίας, δόγμα και να ελέγχεται ευκολότερα από αυτό. Δεκάδες πρωτοπόροι ιατροί, μεταξύ των οποίων και περίφημος δρ. Μπάρνανρντ, που κενοτομούν σε θεραπευτικές λύσεις, ή απομονώνονται από το σύστημα ή διαγράφονται από τους ιατρικούς συλλόγους.


    ****ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ  
    Η σόδα ως φάρμακο
    Πως να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα με φυσικό τρόπο και να θεραπευτείτε από άπασες μορφές γρίπης , ίσως ακόμα και από τον καρκίνο !!
    Στον σύγχρονο σημερινό κόσμο της ιατρικής η FDA δεν αφήνει τις εταιρείες να πωλούν προϊόντα με ιατρικές ιδιότητες, εκτός εάν έχουν πρώτα δοκιμαστεί με πολύ μεγάλο κόστος ώστε να εγκριθούν ως φάρμακα. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου