Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014

ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΤΣΟΥΝΑΚΙ ΜΑΣ...που την χανεις...που την βρίσκεις ..ΜΟΝΙΜΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ Η ΜΑΝΔΑΜ..

Όχι δεν είναι κακιά η Δήμητρα... απλά ξεμυάλισε ..με τα κάλλη της έναν πεοκρούστη ...πρωθυπουργό!.. ( στη δημοτική κάνει ...τσουτσουνοπαίκτη) Εν τάξει ανθρώπινα...Αλλά ας μην κλαίμε και τώρα... ΄Ο γέγονε...γεγονε! ...

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Γολγοθάς, προβλήματα υγείας και έξωση...  
Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Γολγοθάς, προβλήματα υγείας και έξωση
Η αξιότιμος Κυρία ΔΗΜΗΤΡΑ αν δεν έχει κονέξια με
δημοσιογράφους
μπορεί ΕΝ ΣΙΩΠΗ, να βρεί την ηρεμία της!

Ποια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου; Διαβάστε τον οικονομικό Γορλγοθά τα προβλήματα υγείας και την έξωση που της έκαναν.
Οφειλές, θέματα υγείας, σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ανάγκασαν την Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου να πουλήσει σημαντικά κειμήλια του Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και το MG κάμπριό της.
Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά στις δυσκολίες που προέκυψαν τα τελευταία χρόνια και έτσι μετά την έξωση που φέρεται να της έγινε βρήκε στέγη στο σπίτι ενός καλού της φίλου.
Σύμφωνα με το Ciao, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου δεν μπορούσε να πληρώσει τα ενοίκια δυο χρόνων επειδή αντιμετώπισε προβλήματα υγείας τόσο της μητέρας της, όσο και δικά της. Χρειαζόταν άμεσα χρήματα και πούλησε αντικείμενα ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας. Πούλησε δυο πίνακες του Ανδρέα Πανανδρέου, αλλά και το αυτοκίνητο αντίκα που κατείχε, μια MG κάμπριο του 1964.
Δείτε στις φωτογραφίες τη Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου που θυμήθηκε το παρελθόν που έχει ζήσει και έφτιαξε ένα άλμπουμ στον προσωπικό της λογαριασμό.

ΡΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ...ΚΙ ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ!

ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.... ΚΙ ΕΜΑΣ!
Πλεόνασμα: ποιοι και πόσα χρήματα θα πάρουν, τι θα γίνει με τους ένστολους
Πλεόνασμα: ποιοι και πόσα χρήματα θα πάρουν, τι θα γίνει με τους ένστολουςΠοιοι και πόσα χρήματα θα πάρουν μετά τη συμφωνία για το πως θα μοιραστεί το πλεόνασμα; Tι θα γίνει με τους ένστολους
Η συμφωνία με την Τρόικα δεν έγινε μόνο για αλλαγές και επιβαρύνσεις σε ασφαλιστικό, μισθούς και απολύσεις αλλά και για το πως θα μοιραστεί το πλεόνασμα.
Μπορεί η τρόικα να έφυγε νύχτα όμως όλα δείχνουν ότι η συμφωνία άνοιξε το δρόμο ώστε το eurogroup ανήμερα της πρωταπριλιάς να δώσει το ok για την εκταμίευση της δόσης-μαμουθ των 10 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα. Από εδώ και πέρα σε πολιτικό επίπεδο η κυβέρνηση ξεκινάει μια οικονομική αντεπίθεση για την αλλαγή του κλίματος με συνεχείς ανακοινώσεις παροχών.
ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ..ΕΩΣ ΝΥΚΤΑ!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗστο τακα-τακα!


Διαλέξτε την πληροφόρηση που χρειάζεστε

Κόσμος
Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη και τεχνολογία
Πολιτική
Άλλες κυριότερες ειδ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΣΑΣ… ΚΑΙ
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!
Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Ο ΒΡΟΜΟΠΟΔΑΡΑΣ… ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
Ενώ στην δήθεν …δημοσιογραφική του πορεία δεν έχει λάβει ούτε μια σοβαρή συνέντευξη (δηλαδή scoop ) ξάφνου η αναιδής αυτή φούσκα …δίνει συνεντεύξεις… Σας το είπαμε κρατάτε το ονοματάκι του τυπάκου αυτού… Επέρχεται πολύ γέλιο!
Kαρντάσιανς, Mπογδάνος: οι πιπεράτες αποκαλύψεις για την ερωμένη του
Kαρντάσιανς, Mπογδάνος: οι πιπεράτες αποκαλύψεις για την ερωμένη του..(Εχέσθη η φορβάς εν τοις αλωνίοις)-ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ΄ΑΛΩΝΙ-
Τι αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στα Καρντάσιανς για τις περίεργες προτιμήσεις που είχε μια πρώην του;
Μπορεί να μην τον έχουμε συνηθίσει να μιλά για την προσωπική του ζωή, όμως απόψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην εκπομπήΚαρντάσιανς, μίλησε για τις… ερωμένες του, όπως ο ίδιος τις αποκάλεσε.
«Μια από τις ερωμένες μου το είχε αυτό το πράγμα. Ήθελε κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης να της διαβάζω. Μπορεί και να της έμεινε ψυχολογικό που δεν το έκανα, εμένα όχι», είπε χαρακτηριστικά ο Μπογδάνος στα Καρντάσιανς.
Τουτέστιν …μας λέει ότι ο βρομοποδαράς … είναι και γκομενιάρης… Τέτοια φούσκα ο χαλβάς …Τέτοιο περιεχόμενο ο νευροσπαστικός!!


Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ ΣΑΤΙΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-ΕΝΑ..ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ

 Έχει ασύλληπτο μυαλό και πρέπει να αναλυθεί ! 
Τέτοιο μυαλό δεν βρέθηκε σ’ όλη την οικουμένη ! 
Όλα τα συμπεράσματα, είναι πια αληθή, 
πως μέσα στο κεφάλι του έχει συνισταμένη ! 

Παγκόσμια να οργανωθεί στον ΟΗΕ ημερίδα, 
που το μυαλό του Άδωνη, όλο θα εξετάσει,
να δει αν στο κρανίο του, έχει διπλή μερίδα, 
να ρίξουν πάνω άλατα, ν’ αργήσει να γεράσει ! 

Και αν αυτό διαπιστωθεί, χωρίς καμία αμφισβήτηση, 
τον Άδωνη να κάνουνε σήμερα πλανητάρχη, 
όπου ο κόσμος ασφαλώς με σιγουριά θα ζήσει 
με πλανητάρχη Άδωνη, σε ύφος ταγματάρχη ! 

Χ.Χ. 

ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟ-FUNNY
(ΠΟΙΗΤΗ ΑΛΜΠΑΝΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου