Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ..ΕΩΣ ΝΥΚΤΑ!


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο τακα-τακα!

Διαλέξτε την πληροφόρηση που χρειάζεστε

Κόσμος
Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη και τεχνολογία
Πολιτική
Άλλες κυριότερες ειδ...




ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΣΑΣ… ΚΑΙ
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!






ΟΙ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Κοσμάς Αιτωλός: η συγκλονιστική πρόβλεψη για την Ουκρανία


Πώς είχε προβλέψει ο Άγιος Κοσμάς οΑιτωλός τον πόλεμο στην Ουκρανία;
Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είναι γνωστός για τις προφητείες του, ωστόσο, πολλές από αυτές παραμένουν ανέκδοτες.
Πολλές είναι εκείνες οι προβλέψεις του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, οι οποίες έχουν εκπληρωθεί στο ακέραιο.
Μία από τις προφητείες του Κοσμά του Αιτωλού, που δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη και μετρά 250 χρόνια, έλεγε «Οταν ακούσετε ότι ο πόλεμος πιάστηκε από κάτω, τότε κοντά θα είναι. Αν ο πόλεμος πιαστεί από κάτω, λίγα θα πάθετε· αν πιαστεί από πάνω, θα καταστραφείτε».
Η προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού φαίνεται να σχετίζεται με την περίπτωση της Ουκρανίας, καθώς το ενδεχόμενο ενός εμφυλίου πολέμου στην Ουκρανία, με σκοπό την εισβολή της Αμερικής στη Ρωσία, φέρνει προ των πυλών έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο αλλά και την άμεση εκπλήρωση της πρόβλεψής του.
Πηγή: http://www.fimes.gr/2014/03/kosmas-aitolos-oukrania/#ixzz2voTeYs5R

Δήμος Βερύκιος: άγρια ​​επίθεση σε Κωστόπουλο, Λιάγκα και Ακρίτα για ομοφυλοφιλία
Δήμος Βερύκιος , ενοχλημένος από τα σχόλια των τελευταίων ημερών για τα όσα ανέφερε στη ραδιοφωνική του εκπομπή και κυρίως εκείνα, ΠΟΥ αφορούν ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ Κωστόπουλο , ΤΟΝ Γιώργο Λιάγκα ΚΑΙ ΤΗΝ Έλενα Ακρίτα , έλαβε θέση μάχης.
Όπως ανήρτησε Ο Δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος ΣΤΟΝ Προσωπικό ΤΟΥ ΣΤΟ facebook λογαριασμό «Επαναλαμβάνω για τελευταία φορά, mea culpa, τελεία και παύλα! Χρησιμοποιούν τον όρο ομοφοβικός χωρίς να ξέρουν τι σημαίνει. Ε, λοιπόν, όπως μου έλεγε ανώτατος δικαστής φίλος της πρωινής παρέας, τα όσα ειπώθηκαν και όπως ειπώθηκαν-νομικά τουλάχιστον-δεν συνιστούν ομοφοβία. Απεναντίας η καταιγίδα των επικρίσεων και του διαδικτυακού λιθοβολισμού εναντίον μας είναι καραμπινάτη ομοφοβία. Η δεύτερη φράση-κλειδί που χρησιμοποιείται από τους επικριτές, από τους ενορχηστρωτές της επίθεσης είναι εμετός.Και αίφνης άρχισαν να κάνουν εμετό οι πάντες ... ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η. Έλενα Ακρίτα , μέχρι και η Ζωίτσα .. η Ζωή Λάσκαρη, Ο Γιώργος Λιάγκας ΚΑΙ Ο Πέτρος Κωστόπουλος . Τα αναγουλιάσματα ... ναι, καλά ακούτε, μετά την Έλενα Ακρίτα και η Ζωή Λάσκαρη κάνει εμετό. Τι να πει κανείς? Τι να σχολιάσει »?
Ωστόσο, Ο Δήμος Βρεύκιος , συνέχισε λέγοντας «Κατανοώ την Ελενίτσα και την Ζωίτσα, ΑΛΛΑ ΝΑ αναγουλιάζουν Ο Λιάγκας ΚΑΙ Ο Κωστόπουλος? Να αναγουλιάζει ο Λιάγκας που πριν λίγες ημέρες είχε πιάσει τον έρμο τον Φώτη και τι έλεγε γι'αυτόν? Αλήθεια, ήταν αντρίκια και μπεσαλίδικη η συμπεριφορά του Λιάγκα απέναντι στο Mega που το άφησε στα κρύα του λουτρού? Που άφησε έναν ολόκληρο σταθμό σύξυλο για να πάει στο ανταγωνιστικό κανάλι? Ήταν αντρίκια, ε? ΑΛΛΑ ΝΑ αναγουλιάζει ΚΑΙ Ο Πέτρος Κωστόπουλος ? Που δύο ολόκληρες γενιές τις είχε μπλοκάρει σεξουαλικά με τα σεξιστικά άρθρα των περιοδικών του? »


Πηγή: http://www.fimes.gr/2014/03/dimos-verykios-kwstopoulos-liagas-akrita/#ixzz2vofKqAWM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου