Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014


Απολαύστε τον τζιτζιφιόγκο που παριστάνει
τον ΒΟΛΕΥΤΗ...
ΤΟΝ ΜΑΚΙΓΙΑΡΟΥΝ , όπως ο ίδιος θα ...μακιγιαρίσει
ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ...ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!
ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ... ΟΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΑΤΟΙ
ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ..λόγω μαλάκυνσής μας!

ΤΑ ΕΚΛΕΚΤΑ ΓΟΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣΤΕ 
ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!

Ο Τζιτζιφιόγκος Σπηλιοτόπουλος...
 δήλωσε ο βλαξ ... ως υποψήφιος 
δήμαρχος Αθηναίων πως δα "θα
 αγωνιστεί για περισσότερη αισθητική 
στην πόλη της Παλλάδος"
Τον στέλνεις ρε τον πούστη στο διάολο, 
ναί ή όχι;. Μπορεί ρε δεξιό αρχίδι να 
ομιλείς αναιδώς για αισθητική όταν οι 
πολίτες βρίσκονται αναίσθητοι,
 εξοντωμένοι, εξαθλιωμένοι;




Βολεμένο κωλόπαιδο ο Σπηλιωτόπουλος... σιτιζόμενο από την τσέπη του ΄Ελληνα πολίτη μονίμως, 
γιατί δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή του, αλλά είχε κονέξια με τα λαμόγια, τα φιλαράκια του στην 
πολιτική, κοροϊδεύει τους Αθηναίους...με τις χαζομάρες του περί αισθητικής!
Αν δεν είναι Αρχιμαλάκας πείτε μας ..τι είναι αυτός, αν όχι   σούργελο;


Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ...

TΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ,ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
ÁÈÇÍÁ - ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ ÐÁÍÁÃÉÙÔÇ ÐÉÊÑÁÌÌÅÍÏÕ ÌÅ ÔÏÍ ÐÑÏÅÄÑÏ ÔÏÕ ËÁ.Ï.Ó. ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÁÑÁÔÆÁÖÅÑÇ(EUROKINISSI / ÌÐÏËÁÑÇ ÔÁÔÉÁÍÁ)
Αποκαλύψεις έκανε ο Γιώργος Καρατζαφέρης στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα «Απαγορευμένη Ζώνη»για τον ρόλο των ΜΜΕ στην κρίση.
Ο Πρόεδρος τoυ ΛΑ.ΟΣ ανέφερε μεταξύ άλλων  ότι «οι τροϊκανοί χρησιμοποιούν τον Ελληνικό τύπο ως εργαλείο» και πρόσθεσε λέγοντας ότι: «Υπάρχουν δημοσιογράφοι που έχουν πάρει 400.000€ και δεν έχουν επιστρέψει ούτε ένα ευρώ. Υπάρχει λίστα μνημονιακών δημοσιογράφων.
Γιατί ο εισαγγελέας δεν δίνει τα στοιχεία για αυτούς τους δημοσιογράφους, την ζημιά την κάνουν ο Πρετεντέρης και ο Οικονομέας, αυτοί σπρώχνουν τον κόσμο σε αυτή τη κατάσταση.
Όλα τα μεγάλα κανάλια έχουν πάρει δάνεια 200,300,500 εκ .ευρώ για να τους ελέγχουν και να τους χρησιμοποιούν οι τροϊκανοί ως εργαλεία».
Σε ερώτηση του Γιώργου Τράγκα για το αν υπάρχουν ευθύνες των Πρωθυπουργών,ή μήπως δεν γνώριζαν για τις μίζες στο Υπουργείο Αμύνης, ο κ.Καρατζαφέρης είπε χαρακτηριστικά:
«O Σημίτης είναι η βλάξ,η συνένοχος. Δεν μπορεί να μην το είχε πάρει χαμπάρι, το ίδιο ισχύει και για τον Καραμανλή».

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ....


Η ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΕΞ... -ΛΑΠΑΣ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΣΙΜΙΟΥ...- ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ...ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΑΝ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ Νο2- ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ Ο ΕΚ ΒΑΡΔΑΡΙΟΥ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ ΚΙ ΑΡΠΑΚΟΛΑΣ ΜΠΕΝΙ!


Στην υποχρέωση όλων των πολιτικών δυνάμεων να διαμορφώσουν και να διαφυλάξουν τις προϋποθέσεις "εθνικής ενότητας" και μέγιστης συναίνεσης για την "επίλυση" του Κυπριακού αναφέρθηκε ο υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, στη δήλωσή του με αφορμή την πρώτη συνάντηση των κ.κ. Αναστασιάδη και Έρογλου στη Λευκωσία.
«Η σημερινή ημέρα για την Κύπρο έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς όχι μόνο οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων, αλλά σύσσωμη η διεθνής κοινότητα δέχεται ότι ο ίδιος ο κυπριακός λαός κρατάει στα χέρια του τις κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον του, αποφάσεις που θα λάβει εκφραζόμενος άμεσα με δημοψήφισμα, χωρίς κανενός είδους επιδιαιτησία» αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Βενιζέλος.

ΠΡΟΣΟΧΗ...ΠΡΟΣΟΧΗ ΥΠΟΥΛΗ ΓΡΙΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...ΜΑΣ... ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΓΡΙΠΗ...
Τα συμπτώματά της: Περίεργοι παλμοί-τρέμουλο- σε ολόκληρο το σώμα και υψηλός πυρετός (40 β)

Μας τηλεφώνησαν κάποιοι φίλοι και μας είπαν: Περάσαμε τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μας... Χθες Κυριακή! Ξάφνου αρχίσαμε να τρέμουμε, να σειόμαστε σύγκορμα ..Οι σφυγμοί μας είχαν φτάσει στους 135... και ταυτόχρονα πυρετός υψηλός. Την περασμένη Κυριακή κι εγώ κι ο άντρας μου είμαστε του θανατά, χωρίς να ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε... Μας ήρθε η ιδέα να πάρουμε ένα υπογλώσσιο χάπι (καρδιακό)... μέχρις ότου πάμε στο πλησιέστερο Νοσοκομείο... ΄Οπου βέβαια μας αντιμετώπισαν υπεύθυνα...τονίζοντας ότι η έμπνευσή μας για υπογλώσσιο χάπι, ήταν η σωτηρία μας... Αν αργούσαμε ..θα ήταν αργά!΄Ετσι είπαν. Οφείλουμε να σας ενημέρωσουμε κι εσείς φυσικά... τους αναγνώστες σας!
--ΝΑΙ ...αλλά ποιος έχει υπογλώσσιο χαπάκι εύκαιρο;

 Προσοχή μεταδίδεται το φαινόμενο της γρίπης αυτής ...σχεδόν αμέσως. Η Η.Ν.Α προσπάθησε να ψάξει το θέμα και δείτε τι βγάλαμε: 

Εξαπλώνεται η περίεργη -ύπουλη-γρίπη στην Ελλάδα

Μεγάλη είναι πλέον η εξάπλωση του ιού της γρίπης στη χώρα μας, σύμφωνα με το Εθνικό Εργαστήριο Αναφοράς Γρίπης Νοτίου Ελλάδος του Ινστιτούτου Παστέρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου