Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ...ΕΜΠΕΔΩΣΤΕ ΤΟ! ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΜΑΖΙ!


ΤΡΕΜΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟΥ: ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΟΛΕΘΡΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ...


Όπως ανακοινώθηκε, την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου ο φον Αντωνάκης συγκαλεί την (πολιτικά) μελλοθάνατη κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, για να κηρύξει την έναρξη του προεκλογικού αγώνα ενόψει των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών. Δηλαδή, την πορεία προς τον όλεθρο και τη συντριβή!

Γιατί τόσο νωρίς; Είναι προφανές: τον έχουν...κατατρομάξει οι δημοσκοπήσεις (οι φανερές κι ακόμα περισσότερο οι κρυφές, οι πιο αυθεντικές…)! Που θα επικεντρώσει ο κατοχικός πρωθυπουργός; Στην πόλωση και στις ψεύτικες υποσχέσεις, για… ποταμούς χρημάτων και… ανάπτυξη, λένε οι ενδείξεις και οι πληροφορίες. Και σε τι ελπίζει; Σε μια αξιοπρεπή και διαχειρίσιμη –γι’ αυτόν προσωπικά και την παρεούλα του- ήττα. Που θα του επιτρέψει να συνεχίσει να κυβερνά και μετά την 25η Μαΐου. Αλλά, τώρα πια έχει πετάξει το πουλάκι. Ας χαρεί όσο χαρεί, τέσσερις μήνες ακριβώς του έμειναν κι ας ετοιμάζεται να μας αδειάσει τη γωνιά! ( http://ipolitiki.blogspot.gr )

ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΠΕΡΧΟΕΜΕΝΟ ΚΙΝΔΥΝΟ;


ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 300 ΕΥΡΩ, ΤΟ 2016!

Το 'λεγε και το ξανάλεγε ο Γιώργος Τράγκας σήμερα από την εκπομπή του στον Real fm: "Οι μισθοί τα επόμενα δύο χρόνια στην Ελλάδα θα βρίσκονται κάτω από τα 300 ευρώ". Και επέμενε: "Στα τελευταία τριάμισι χρόνια έχω πέσει έστω και μια φορά έξω σε ό,τι σας έχω πεί; Όλα έχουν βγει"

Ετοιμαστείτε λοιπόν διότι προς τα εκεί πηγαίνει το πράγμα και μάλιστα με ταχύτερο ρυθμό από αυτόν που προέβλεψε ο Τράγκας. Ήδη το ΚΕΠΕ πρότεινε δουλειά για νέους χωρίς μισθό. 
Πηγαίνετε κι εσείς σαν τα πρόβατα να ψωνίζετε τις Κυριακές από την οδό Ερμού και σταυρώστε έτσι τους εμπορικούς υπαλλήλους οι οποίοι θα εργάζονται και τις Κυριακές χωρίς να πληρώνονται υπερωρείες. Το δε παιδί σας που έχει χάσει τη δουλειά του θα βρει εργασία σε ένα από αυτά τα εμπορικά της Ερμού όπου θα πάρει την θέση μιας απολυθείσας! Θα εργάζεται όμως με 300 ευρώ τον μήνα και τις Κυριακές, ενώ εσείς σαν το πρόβατο θα πηγαίνετε να ψωνίζετε και θα λέτε:"Γιατί να μην είναι ανοιχτά τα καταστήματα και τις Κυριακές για να ψωνίζουμε ελεύθερα;"
Έτσι μπράβο. Και το παιδί σας θα είναι σκλάβος με 300 ευρώ σε ένα από τα μαγιαζιά που εσείς θα πηγαίνετε τις Κυριακές για ψώνια!
Α, ρε ψώνια και μ@@@κες που είναι οι Έλληνες! 

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Μ΄ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΩΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ; ΤΗΝ ΑΝΩ,ΑΛΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΕΠΙΛΟΓΗ! ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ!


Ο ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ: "ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ..." ΒΙΝΤΕΟ!

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στην ακπομπή των Λιάγκα-Σκορδά και μίλησε και πάλι για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό...

«Το δια ταύτα είναι το να γραφτούν τελικά τα του σεξουαλικού μου προσανατολισμού που υπήρξε πολυσχεδής και λοιπά», είπε ο ηθοποιός παραπονούμενος για τις ερωτήσεις που του κάνουν οι δημοσιογράφοι στις συνεντεύξεις. Προκάλεσε όμως με τα όοσα είπε στη συνέχεια:

KAI O ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ...ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ,που έχει καταχωρημένη την ιδιοκτησια του στο ΚΙΣ...για να μη φορολογείται) ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ.

ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:

Θέλει η Κλάπα να κρυφτεί και η ΔΗΜΑΡ δεν την αφήνει!

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014 - 18:03 52
Μιλτιάδης Κλάπας, υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας με την ΔΗΜΑΡ
Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού Tύπου της Πρέβεζας, το περιφερειακό γραφείο Ηπείρου της αριστερίστικης κομματικής συμμορίας ΔΗΜΑΡ, κάλεσε τηντοπική επιτροπή της ΔΗΜΑΡ στην Πρέβεζα προκειμένου να επικυρώσει και τυπικά την ανακήρυξη της υποψηφιότητας του Μιλτιάδη Κλάπα, ως υποψήφιου δημάρχου Πρέβεζας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές!
Πρόκειται το δίχως άλλο, για την απόλυτη και πανηγυρική επιβεβαίωση των καταγγελιών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, περί άμεσης διασύνδεσης της εφέτη-ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, Ιωάννας Κλάπα με την κομματική συμμορία των ανθελλήνων της ΔΗΜΑΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου