Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ -ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΆ ΤΟΥΣ TIMES της Ν.Υ!


ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ "Η Χ.ΑΥΓΗ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ"...

Μετωπική πριν λίγο στην Βουλή ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ και γιο του διευθύντος συμβούλου του ΔΟΛ, Σταύρου Ψυχάρη, τον Ανδρέα Ψυχάρη και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο υπήρξε πριν λίγο στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης της τροπολογίας για τη διακοπή της χρηματοδότησης της ΧΑ.

Η τσουτσού του κόκκορα... Σίγουρα είναι
τέκνον του πατρός του... Η ομοιότης είναι εκπληκτική
Ολα ξεκίνησαν όταν ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στην ιστορία των ομολόγων και αναρωτήθηκε γιατί δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργο Προβόπουλο και ότι αυτό γίνεται για να καλυφθούν υποθέσεις των Λαυρεντιάδη, του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη και του Βίκτωρα Ρέστη.

Στην υπόθεση έχει υπάρξει άρθρο των New York Times που κατηγορεί περίου ως "απατεώνα" και"λαμόγιο" τον Γ.προβόπουλο
Το λόγο ζήτησε και έλαβε αμέσως για να απαντήσει επί προσωπικού ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης ο οποίος είπε ότι ο κ. Καμμένος το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να πετάει λάσπη. «Δεν μιλάει, όμως, για τα δικά του θέματα και το πόθεν έσχες του» πρόσθεσε ο κ. Ψυχάρης και συνέχισε λέγοντας: «Σε λίγο το δικαστήριο μπορεί να τον κρίνει και επισήμως ως καραγκιόζη».
Ο κ. Καμμένος απάντησε αμέσως φωνάζοντας: «Εκεί έχουμε φτάσει στη Βουλή να παίρνουν το λόγο γιοι εκδοτών για να υπερασπιστούν τον πατέρα τους».
«Ο κ. Καμμένος δεν αντιλαμβάνεται πως εκλέγονται οι βουλευτές» του ανταπάντησε ο Ανδρέας Ψυχάρης προσθέτοντας πως ο  πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν έχει εργαστεί ποτέ και είναι ανεπάγγελτος.
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ:...Ναι τώρα έχουμε και την τσουτσού του κόκκορα ...να μιλάει... Τώρα κάποιος πρέπει να του πει... πως βγήκε Βουλευτής με την πρώτη... όντας υιός του αρχιδιαπλεκόμενου  Σταυράκη Ψυχάρη...Και πως από κεντροαριστερός παραδοσιακά που ήταν ο πατήρ, ..και το συγκρότημα που διαφεντευει..., .δέχθηκε να μπεί στο ψηφοδέλτιο της δεξιάς Ν.Δ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου