Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

TA EXOYME ΠΕΙ ΣΤΑΡΑΤΑ:Τη Χ.Α. θα την ξεπουπουλιάσουν οι Κυβερνητικοί μέχρι τετάρτης γενιάς . ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν διώκονται οι ιδέες (ούτε κομμουνιστικές , ούτε αριστερές κ.α) . Γίνεται σαφές ότι με τα όσα προβάλλει η καθημερινή ειδησεογραφία, υπάρχει μια αναιδής συγχορδία του αερόβατου δημοκρατικού τόξου και των Μ.Μ.Ε να ΘΑΦΤΕΙ με κάθε τρόπο η παιδική αυτή χαρά του Μιχαλολιάκου!, ΌΠΩΣ ΤΌΣΟ ΕΥΣΤΟΧΑ ΕΜΕΙΣ ΣΚΙΑΓΡΑΦΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΎ!.. ΙΔΙΑ ΓΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ, ο Καρατζαφέρης, Κ. Πλευρης κι άλλοι ων ουκ εστί αριθμός;... ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ Η ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ Χ.Α. ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ..Γι αυτό και τα χυδαία ,δουλικά προσκηνύματα των Κυβερνώντων (Σαμαράς-Αβραμόπουλος κ.α.) στα Εβραιοσυμβούλια-λόμπυ- των ΗΠΑ. Παρακολουθούμε με σφιγμένη ψυχή τις εξελίξεις!..Δυστυχώς η Χ.Α ..παιδιαρίζει και δεν μπορεί να αρθρώσει με την ηγεσία της έναν σοβαρό πολιτικό λόγο. Απλά κραυγάζει άναρθρα. και θερμοκέφαλα! ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΑΝΩΡΙΜΩΝ ..παιδιών!...


ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!


ΒΑΣΙΚΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΝΌΗΣΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΙ ΑΤΥΧΩΣ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ Η ΔΟΤΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, και τα χρονίως θλιβερά ΜΜΕ -ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗ Χ.Α...ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ.. Θα βγάλουν στη φόρα κι όλα τα πεθαμένα τους... ΄Ηδη άρχισαν!
Δυστυχώς τα φυτά-βουλευτάδες της Χ.Α. δεν έχουν ούτε πολιτικόν νουν, ούτε παιδεία  για να βάλουν στη θέση τους, τους άρπαγες επαγγελματίες του συστήματος! ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ! ΒΙΩΝΟΥΜΕ ...ΙΛΑΡΟΤΡΑΓΩΔΙΑ! 
Ο Π. Σταυριανάκης σχολιάζοντας τις φωτογραφίες με ναζιστικό περιεχόμενο που βρέθηκαν στο σπίτι του Χρήστου Παππά, είπε: «Απ' ό,τι αντιλαμβάνεστε είναι σε μία ηλικία, η οποία είναι κάτω των 18 ετών», υποστήριξε ο συνήγορος του Χ. Παππά, Περικλής Σταυριανάκης, σχολιάζοντας τις φωτογραφίες που βρέθηκαν έπειτα από έρευνα των Αρχών στο σπίτι του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, στα Γιάννενα. Στις φωτογραφίες ο Παππάς εμφανίζεται με φόντο τη σβάστικα να χαιρετά ναζιστικά.

Οσο για το κείμενο - όρκο της Χρυσής Αυγής, που φέρει ημερομηνία 30/6/1983 και περιλαμβάνεται στα έγγραφα της δικογραφίας, ο κ. Σταυριανάκης είπε ότι ο πελάτης του ήταν τότε 20 ετών. «Ηταν 20 χρονών παιδί. Βεβαίως όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να είναι ο λόγος για τον οποίο ήταν μέλος εγκληματικής οργάνωσης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνήγορος του προφυλακισμένου Χρήστου Παππά.

Όπως γίνεται αντιληπτό, αυτές είναι έρευνες της πλάκας! Μέσα από φοιτητικές φωτογραφίες πάνε να αποδείξουν ότι ο Παππάς είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης ή ότι συμμετείχε στην δολοφία του Παύλου Φύσσα!  
 

ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ...ΘΟΛΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΦΟΝΟ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ: ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ!

 ΚΡΙΘΗΚΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ! ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ;

Και ξαφνικά ένας Αλβανός που δεν φαίνεται να έχει καμία σχέση με το κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, ονόματι "Τζιάνι Άγγο", 37 ετών παραδόθηκε και κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα καθώς θεωρείται άνθρωπος «κλειδί», για την υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.
 Από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι ο Αγγος ήταν στην ίδια καφετέρια με τον Παύλο Φύσσα, το βράδυ της δολοφονίας και ο άνθρωπος που μάλωσε με τον Π.Φύσσα και αυτός που κάλεσε τον Γ.Ρουπακιά!
 Σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες κλήσεις, που έκανε με το τηλέφωνο της συζύγου του, ήταν αυτός που ειδοποίησε εμπλεκόμενους στην υπόθεση, τις επίμαχες ώρες.
 Οι πληροφορίες της αστυνομίας αναφέρουν, ακόμη, πως ο Αγγος ήταν και εκείνος που επικοινώνησε με τον Γιώργο Πατέλη αμέσως μετά τη δολοφονία από τον Γιώργο Ρουπακιά.
 Σύμφωνα με την καταγραφή των συνομιλιών, ο νεαρός είχε πλήθος επαφών με τον Γιάννη Καζαντζόγλου, συνεπιβάτη του Γιώργου Ρουπακιά στο αυτοκίνητο με το οποίο έφτασαν στο σημείο της δολοφονίας, καθώς και με τουλάχιστον 12 ακόμη άτομα, κάποια από τα οποία έχουν συλληφθεί και αφεθεί ελεύθερα, κάποια ακόμη αναζητούνται. 
Οι «διακλαδώσεις» των επικοινωνιών του ήταν τόσο πολλές, που έθεταν τον συγκεκριμένο στο επίκεντρο των συνομιλιών.
 Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ήταν το πρόσωπο που ήρθε κατ' αρχάς σε λεκτική αντιπαράθεση μέσα στην καφετέρια του Κερατσινίου και στη συνέχεια, ειδοποίησε για την ενέδρα σε βάρος της παρέας του Παύλου Φύσσα έξω από το κατάστημα.  
defencenet.gr

ΤΟ ΑΙΜΟΔΙΨΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ "ΓΡΗΓΟΡΟ ΘΑΝΑΤΟ" 120.000 ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ www. indobserver.blogspot.gr 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο επικεφαλής της ΔΗΜΟΣΙΑΣ Επιχείρησης Ηλεκτρισμού. Αρθούρος Ζερβός, «ονειρεύεται» να κλείσουν δεκάδες ελληνικές επιχειρήσεις, νιο να αυξηθούν τα κέρδη του! Μάλιστα, παρήγγειλε και μελέτη που μετράει πόσο κερδίζει η ΔΕΗ από κάθε λουκέτο!

Είδατε εσείς ποτέ καμία επιχείρηση που να μη Θέλει πελάτες; Που να παρακαλάει να... κλείσουν (!) οι πελάτες της; Μάλλον όχι. Ε, λοιπόν, σας ενημερώνουμε ότι τέτοια επιχείρηση υπάρχει. Είναι η ΛΕΗ και ο επικεφαλής της, Αρθούρος Ζερβός!

 Ο οποίος δεν τα λέει αυτά στους φίλους του ή σε κάποια «πηγαδάκια», αλλά τα γράφει σε επίσημη επιστολή του. την οποία απευθύνει προς τον πολιτικό του προϊστάμενο, υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Ενα ντοκουμέντο-φωτιά, που φέρνει την Κυριακή στη δημοσιότητα Το ΧΩΝΙ,αποκαλύπτοντας το καλοστημένο πλάνο της τρόικας (και των ντόπιων εντολοδόχων της) να ξεπουλήσουν τη ΔΕΗ στους ξένους εκλεκτούς της Μέρκελ. αφήνοντας στο δρόμο 23.000 οικογένειες Ελλήνων εργαζομένων!

Για ακόμη μία φορά. αποδεικνύεται ότι -προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους άθλιους σχεδιασμούς τους- οι τροϊκανοί δεν διστάζουν να θυσιάσουν χιλιάδες Ελληνες (τελικά, οι άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας που θα χαθούν -στην περίπτωση κατά την οποία υλοποιηθεί ο σχεδιασμός που αποκαλύπτει σήμερα Το ΧΩΝΙ- αναμένεται να φτάσουν τις 120.000).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Στο ΧΩΝΙ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ
toxwni.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου