Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ΤΑ ΣΚΑΤΕΝΙΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ... ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ ΟΙ ΠΡΑΙΡΩΡΙΑΝΟΙ...ΡΑΜΠΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!


«Λουκέτο» σε 2 επιχειρήσεις για 48 ώρες

ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ-ΕΛΕΓΧΟΙ- ΤΑΧΑΜΟΥ ΤΟΥ ΣΔΟΕ... ΘΕΤΡΙΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΠΑΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ...  ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΗΝ "ΕΙΔΗΣΗ" ΤΟΥ ...ενικος ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΆΟΥ ...άλλου αντικειμενικού δημοσιογράφου του συστήματος...

«Λουκέτο» σε 2 επιχειρήσεις για 48 ώρεςΣε σφράγιση δύο επιχειρήσεων για 48 ώρες, μία στα Σύβοτα Θεπρωτίας και μία στη Θάσο, προχώρησε το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ), καθώς οι εν λόγω εταιρίες δεν εξέδιδαν τα εκ του νόμου προβλεπόμενα φορολογικά στοιχεία.Ειδικότερα σε ελέγχους που διενήργησε το ΣΔΟΕ, χθες 11.8.2013 στο πλαίσιο υλοποίησης επιχειρησιακού σχεδίου για την πάταξη της φοροδιαφυγής και σε εκτέλεση Ειδικών Εντολών Ελέγχου του ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ, διαπιστώθηκε ότι μία επιχείρηση εστιατόριο-καφέ-ομπρέλες στην τουριστική περιοχή Σύβοτα Θεσπρωτίας, καθώς και μία ατομική επιχείρηση- ταβέρνα στη Θάσο δεν εξέδιδαν τα εκ του νόμου προβλεπόμενα φορολογικά στοιχεία.



Το ΣΔΟΕ προέβη σε σφράγιση των επιχειρήσεων αυτών για 48 ώρες, παρουσία των αρμοδίων αστυνομικών Αρχών, ενώ συγχρόνως ενημερώθηκαν οι εισαγγελείς υπηρεσίας των αντίστοιχων περιοχών. Στη δεύτερη επιχείρηση κατ’ εντολή της εισαγγελέως, η αστυνομία προέβη στη σύλληψη του ιδιοκτήτη.
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ...ΘΕΣΕΙΣ
Έμείς που διακονούμε τον Τύπο, προ γέννεσης Χατζηνικολάου κι άλλων τεθλασμένων έχουμε να πούμε τα εξής απλά:

ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ;

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ;
Πρακτορευει ο μπάσταρδος ..Τούρκους, Σκοπιανούς, Εβραίους..Για Ελλάδα το θλιβερό κτήνος δεν βγάζει ΚΙΧ! ΑΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕΙ ...ΕΙΔΟΠΟΙΕΊΣΤΕ ΜΑΣ...

Το άνοιξε το «τζαμί» ο ΆΘΛΙΟΣ Μπουτάρης

Να τον Χαιρόμαστε όλοι οι Έλληνες πολίτες αλλά ειδικά οι πολίτες της συμπρωτεύουσας που τον εκλέξατε για «άρχοντα» τους!  Για μια ακόμη φορά ο Άθλιος Μπουτάρης προδίδει την Ορθόδοξη Ελλάδα και την Βυζαντινή Θεσσαλονίκη! Πόσες Ορθόδοξες Εκκλησίες έχετε φτιάξει κύριε Μπουτάρη! Φαίνεται ότι η ευαισθησία σας είναι επιλεκτική μόνο για τα

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ... Το παρακάτω εντάσσεται μέσα στο πλάνο αποδόμησης της Γερμανικής επικυριαρχίας... στην Ελλάδα και στο πλήρες πια χάψιμό της από την Αμερικάνικη ομπρέλα!

ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ... Η 
ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ 
ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ  ΤΟΥ 4ΟΥ ΡΑΪΧ!
ΔΕΙΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Οι ΗΠΑ κλιμακώνουν τις πιέσεις στην Γερμανία για να αλλάξει πολιτική εντός της ευρωζώνης και ειδικά στην περίπτωση της Ελλάδας, φοβούμενες τα χειρότερα: Εσωτερική κατάρρευση, αποδόμηση της οικονομικής και πολιτικής ελίτ και "αλλαγή στρατοπέδου" προς την κατεύθυνση της Ρωσίας, όπως έγινε με την Σερβία, την Ουκρανία και πιθανόν να συμβεί και με την Βουλγαρία.
Σε άρθρο του κατά της πολιτικής εξαθλίωσης του νότου και του κοινού νομίσματος ο Αμερικανός συγγραφέας και δημοσιογράφος, συνεργάτης της εφημερίδας Observer, Γκρέγκορι Πάλαστ ο οποίος βρίσκεται "κοντά" στον Λευκοί Οίκο και τις θέσεις των ΗΠΑ σε διάφορα θέματα, χαρακτηρίζει την ευρωζώνη “Tέταρτο Ράιχ” και την Ελλάδα ως “σκηνή εγκλήματος” του Τέταρτου Ράϊχ!
Αλλά σφυροκοπά και τους Έλληνες πολίτες που έχουν σκύψει το κεφάλι στην τρόικαχαρακτηρίζοντάς τους "δειλούς" και καλεί να υπάρξει "μια διαφορετική φωνή στην Ελλάδα για να τοποθετηθεί κατά του ευρώ. Ακόμα και τον ΣΥΡΙΖΑ τον χαρακτηρίζει "συμβιβασμένο που έχει υποκύψει πλήρως"!

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΚΛΕΦΤΡΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Αγνοήστε τις οφειλές σας στην eurobank.Δεν μπορεί να σας κάνει τίποτα.

http://www.katohika.gr/


Σύμφωνα με το αρ.πρω.1744/22-07-2013 έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδος, η Eurobank ανήκει πλέον από την 30-04-2013 κατά κυριότητα στο Ταμείο Χρημ/κής Σταθερότητας (ΤΧΣ). 
Συνεπώς, η Eurobank δεν μπορεί να παραστεί στα δικαστήρια με την παλαιά Νομική της Μορφή ως «Εurobank AΕ», αλλά μόνο το ΤΧΣ, ως o νέος πλέον ιδιοκτήτης.

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΓΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!

ΑΠΟΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ ΠΩΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Πόνεσε η Αλήθεια για τον ψευτοεθνάρχη... Κων.Καραμανλη.Παραποιούν την Ιστορία και τα ΜΜΕ! ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Μόνο το 3% του ελληνικού εδάφους είχε καταληφθεί στην Κύπρο, όταν ανέλαβε ο ψευτοεθνάρχης Καραμανλής!
Πιστοί στην τακτική τους να κάνουν το άσπρο - μαύρο παραμένουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ λόγω του κομπλεξισμού τους απέναντι στις αλήθειες της Χρυσής Αυγής, αλλά και κατόπιν εντολών τους από το Μαξίμου. Ακόμα και την σημερινή αποκάλυψη της Χρυσής Αυγής στην Βουλή προσπάθησαν να αλλοιώσουν, παραπλανώντας έτσι το κοινό.

Πόνεσε η Αλήθεια για τον ψευτοεθνάρχη... παραποιούν την Ιστορία και τα ΜΜΕ!

ΤΑΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ...

ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ… ΑΓΓΟΥΡΙ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΛΛΙΕΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ
Ξάνθη: Πότιζε τον κήπο του όταν αντίκρισε...τον «γίγαντα»Σύμφωνα με το ThrakiToday.com, ένα αγγούρι μισού μέτρου καλλιεργούσε στον κήπο του ένας αγρότης στον κάμπο της Ξάνθης.
Όπως εξήγησε ο ίδιος, εντόπισε το λαχανικό το πρωί της Τρίτης μέσα στον κήπο του, διαπιστώνοντας το ασυνήθιστο μέγεθός του. 


Το αγγούρι, που μοιάζει με μεγάλο κολοκύθι, ζυγίζει σχεδόν τέσσερα κιλά και έχει μήκος 48 εκατοστών.
Περιχαρής ο 56χρονος δήλωσε ότι «δεν είχα αντιληφθεί ότι είχε μείνει ένα αγγούρι αμάζευτο και ξαφνικά βρήκα μπροστά μου αυτόν τον γίγαντα». 


«Εγώ τα πότιζα όλα τα λαχανικά μου καθημερινά, χωρίς να χρησιμοποιώ χημικά ή άλλες ουσίες. Απλώς νερό», δήλωσε ο 56χρονος αγρότης από την Ξάνθη. http://www.newsvolos.com/i

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου