Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ!


Πόσο κοστίζει μια φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη;
ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ 
ΜΙΑ 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 
ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ;
Οι παπαράτσι που κυνηγάνε τις διασημότητες, μοσχοπουλάνε τις φωτογραφιες σε εφημεριδες και περιοδικά 

Σε μια εποχή που οι τιμές πέφτουν σε όλα, από τα γιαούρτια μέχρι τα ακίνητα, υπάρχουν και μερικές αξίες στο χρηματιστήριο των lifestyle περιοδικών που παραμένουν σταθερές ή τέλος πάντων έχουν μικρή πτώση.
Επειδή λοιπόν σήμερα είναι Τετάρτη που σημαίνει ότι κυκλοφόρησαν στα περιοδικά καινούργιες φωτογραφίες της Ελένης να κρύβεται από τους παπαράτσι και επίσης επειδή έγινε μεγάλη συζήτηση για την «περίεργη» εξαφάνιση της Μενεγάκη το περασμένο σαββατοκύριακο που ναι μεν πήγε στα Αχλα, αλλά δεν βγήκε καθόλου από το ξενοδοχείο για να πάει στην παραλία λέω να ενημερώσω κι εκείνη κι εσάς για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό. Εσείς για να μάθετε κι εκείνη για να το πάρει απόφαση.
Πρώτα απ όλα είναι μεγάλη αλήθεια ότι η Μενεγάκη πουλάει πάρα πολύ στα εξώφυλλα των δυο περιοδικών ΟΚ και Hello και για αυτό οι άνθρωποι που βγάζουν αυτά τα περιοδικά φροντίζουν να βάζουν τουλάχιστον μια φωτογραφία της κάθε εβδομάδα. Επειδή ακριβώς πουλάει, όπως ακριβώς λέει ο νόμος της αγοράς και της ζήτησης, η τιμή της παπαράτσι φωτογραφίας της Ελένης Μενεγάκη είναι πολύ υψηλή. Όπως λένε κάποιοι, αν θέλεις να έχεις φωτογραφία της Μενεγάκη στο περιοδικό σου και μάλιστα με μαγιό θα πρέπει να πληρώσεις πάνω από 2000 ευρώ.
Δεν το λέω αυτό για να πάρετε μια φωτογραφική μηχανή και στο κατόπι τη Μενεγάκη. Λέω απλά ότι η Μενεγάκη είναι μια ολόκληρη βιομηχανία από μόνη της.

Πηγή: http://www.queen.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου