Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΩΝ αριστερων ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΑΝ .. ΣΤΗΝ ΕΡΤ!


ΙΔΟΥ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ 

ΦΑΥΛΗΣ ΕΡΤ: 

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-

ΚΟΥΒΕΛΗΣ 
 

Φαύλοι εκ φύσεως και εξ επαγγέλματος καβάλησαν κρατικά πόστα, τοποθετώντας τσανάκια τους -πρακτορίσκους τους διατεταγμένους να προωθούν το κομματικό τους image... Κατέστησαν με τις λοβιτούρες τους την ΕΡΤ φθηνή, απαξιωτική κι αναποτελεσματική. Καιρός να τα μαζέψουν και να πάνε στις τρώγλες απ΄όπου μας ξεφύτρωσαν.
Μαγάρισαν το πνεύμα της δημοσιογράφιας κι αυτή τη στιγμή... στέλνουν οι πανάθλιοι αυτοί τελεσίγραφο στον Σαμαρά που αποφάσισε τη διάλυση του καρκινώματος της ΕΡΤ..πως οι μεγαλοπρεπείς της κομματικής φαυλότητας..δεν θα τον ξαναμιλήσουν!...
Τόσο σοβαροί είναι! Τόσο μαλάκια... Σας τους παραδίδουμε!... Για λεμονόκουπες! 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ο Μαλάκας Κουβέλης, αυτή τη στιγμή ( 19:45)  λέει πως η ΕΡΤ θα πρέπει να εξωρθολογιστεί... Το μουνί της Χάϊδως τουτέστιν... Ρε με τα λαμόγια της αριστεράς που έχετε συσσωρεύσει εκεί... τι γίνεται; Θα τα πληρώνει ο ελληνικός λαός;..Για να κάνετε εσείς κομματική φιγούρα; 
Μίλησε δε και ο αρχιένοχος της καταντιας μας Πασόκος Βενιζέλος...Λέει τις γνωστές κοτσάνες τους περί επικαιροποίησης και ζητάει συνάντηση με τον Σαμαρά, .....για τον επαναπροσδιορισμό της λειτουργίας της Κυβέρνησης! Αρχίδια εκ Βαρδαρίου ο Τούρκογλου!

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ τη στέρησε; ΄Οταν με την πρώτη πορδή μπορεί να τον συναντήσει; Τέτοια τα χαζά των μεγάλων Ενόχων της ΕΡΤ! Αει σιχτίρ πια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου