Τρίτη 14 Μαΐου 2013


ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ


ΓΕΜΑΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ


του Αλέξανδρου Γεωργίου

To HN έχει ασχοληθεί επισταμένως στο παρελθόν με το θέμα των chemtrails, δημοσιεύοντας στοιχεία σχετικά με το παρασκήνιο πίσω από την εφαρμογή τους και τις σοβαρότατες επιπτώσεις στην υγεία
των ανθρώπων…

Ωστόσο, παρά τις σχετικές δημοσιεύσεις που μεσολάβησαν από τότε – και σε έντυπα του «χώρου», αλλά και σε mainstream έντυπα – οι
 οποίες γνωστοποίησαν το θέμα σε μεγαλύτερη μερίδα του κοινού, μία πληροφορία που προήλθε από αιματολογικό εργαστήριο στάθηκε η αφορμή το ΗΝ να επανεξετάσει το θέμα, καθώς φαίνεται να ανοίγεται μία νέα διάσταση στην υπόθεση των chemtrails, που κρούει -με αποδείξεις, πλέον- τον κώδωνα του κινδύνου για την Ελλάδα.
Σύμφωνα, λοιπόν, με αποτελέσματα εξετάσεων ρουτίνας, το αίμα των Ελλήνων παρουσιάζει αυξημένες ποσότητες βαρέων μετάλλων και αλουμινίου – χημικά στοιχεία τα οποία περιέχονται και στη σύνθεση των περιβόητων αεροψεκασμών… HΝ.

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥ...


10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΣΟΚ!!!

Ο Γιώργος Μπάτσος, πρώην Διευθυντής της εφορίας Χολαργού έχει τιμωρηθεί με 10 χρόνια κάθειρξη σε μια υπόθεση στην οποία εμπλέκονταi και άλλoι 6εφοριακοί. 
Η καταδίκη, είχε εφέσιμο χαρακτήρα και δεν εκτίθηκε, διότι του δόθηκε αναστολή, με τον όρo να παρουσιάζεται κάθε 15 μέρες στο αστυνομικό τμήμα και βεβαίως να μην εξέλθη της χώρας. 
Το αδίκημα είναι κακουργηματικού χαρακτήρα ενώ καταλογίστηκαν σε καθένα από τους κατηγορουμένους 4 εκατομμύρια ευρώ, δηλ. το 1/7 της ζημίας που υπέστη το Δημόσιο από τιςπράξεις τους. Συνολικά το Δημόσιο από τις πράξεις των καταδικασθέντων ζημιώθηκε 28 εκατ. ευρώ!
Όπως είναι σαφές, μετά από αυτή την βαρύτατη  ποινή, ο Γ. Μπάτσος βρίσκεται εκτός υπηρεσίας, χωρίς να αμείβεται, ενώ όπως όλα δείχνουν ούτε σύνταξη θα πάρει. 

Τα κτήνη ειναι παντα κτήνη..δεν εξημερώνονται με τίποτε όσους Μπετόβεν κι αν τους προκύψουν


ΙΔΟΥ ΤΑ...ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ: 100.000 ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!

Dog
Το συγκεκριμένο σκυλί βιάστηκε σε ΝΌΜΙΜΟ μπουρδέλο ζώων στη Γερμανία.
Για όσους δεν ξέρουν Γερμανικά. Το κείμενο στη φωτογραφία λέει:
"Μη κοιτάς αλλού. Πιστεύεις ότι ένας σκύλος θέλει κάτι τέτοιο; Πείτε όχι στην κακοποίηση των ζώων"

ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ


ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΜΑΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΓΛΥΠΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!


Πουλάνε φούμαρα και …τσαμπουκά μόνο για εσωτερική κατανάλωση!

του Μάκη Βραχιολίδη


Εσχάτως έγινε της …μόδας η συζήτηση για το περίφημο κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις που μας οφείλουν οι Γερμανοί. Από την αποχώρηση όμως των κατοχικών γερμανικών στρατευμάτων μέχρι σήμερα, καμία ελληνική κυβέρνηση δεν είχε το σθένος να διεκδικήσει ευθέως και ανυποχώρητα το χρέος της Γερμανίας προς τη χώρα μας. Λόγια του αέρα χωρίς κανένα αντίκρισμα. Η δε προδοτική κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, τον Μάιο του 2010 υπέγραψε την επαίσχυντη μνημονιακή σύμβαση, υπό τον όρο ότι το χρέος της Ελλάδος 

NEA...ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ...


ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΙΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΑΝΑ: ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ

dimoskopisi 2013 05 final-29
Όπως και εσείς μπορείτε να δείτε η διαφορά ανάμεσα στον πρώτο, ΝΔ, και τον δεύτερο, ΣΥΡΙΖΑ είναι πραγματικά απειροελάχιστη μόλις 0,2% όμως αυτό σίγουρα ευνοεί τη Νέα Δημοκρατία που έχει κάνει ότι μπορεί για να στρέψει εναντίον της όλόκληρη την κοινωνία και παρ όλα αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταφέρνει να την 

Η ΝΕΑ "ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ" ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΠΙΣΤΡEΦΕΙ ΣΤΗ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ


ΗΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΒΟΡΙΔΗ-ΑΔΩΝΙ 

ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ 

ΝΔ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΑΝ 

ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΓΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ!!!  ΑΥΤΗ ΚΙ 

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΖΟΓΚΛΕΡ!



karatzaferis-samaras
"Όλα δείχνουν πως το συνέδριο της ΝΔ στα τέλη Ιουνίου θα εξελιχθεί ουσιαστικά σε μία διεύρυνση του κόμματος προς τα δεξιά αλλά και προς τα αριστερά. Η αρχή έγινε με τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Β. Παπαχρήστο που όπως είχε αποκαλύψει το Real.gr θα τοποθετηθεί στη θέση του μόνιμου αντιπροσώπου της χώρας στον ΟΟΣΑ. 
Στην συνέχεια είχαμε δύο πρώην «γαλάζιους» βουλευτές τους κυρίους Μαρκόπουλο και Σολδάτο να υπερψηφίζουν το πολυνομοσχέδιο και να βρίσκονται ένα βήμα πριν από την επιστροφή τους.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ...ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!



Nielsen: Αλλάζει προς το καλύτερο η ψυχολογία των Ελλήνων

Ημερησία - ‎πριν από 15 ώρες‎
Ελαφρά μεταστροφή της ψυχολογίας των Ελλήνων καταναλωτών προς το καλύτερο, αναφορικά με την τρέχουσα κατάσταση αλλά και το μέλλον της ελληνικής οικονομίας, καταγράφεται σε έρευνα της Nielsen. Ειδικότερα, ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης ...

Έδωσαν 7,5 δισ. και ζητούν 8 δισ. νέα μέτρα!

Newsit - ‎πριν από 15 λεπτά‎
Με ... μπόνους τα 7,5 δισ. ευρώ επιστρέφει η ελληνική αποστολή από το eurogroup όμως τίποτε δεν τέλειωσε εδώ. Αντιθέτως το μαρτύριο της σταγόνας συνεχίζεται. Οι εταίροι εξακολουθούν να ζητούν διαρκώς και νέα μέτρα με βάσει τα οικονομικά στοιχεία.

Χωρίς τους καθηγητές η απεργία της ΑΔΕΔΥ

Nαυτεμπορικη - ‎πριν από 21 λεπτά‎
«Κοροϊδία» χαρακτήρισε τη στάση της ΑΔΕΔΥ απέναντι στους καθηγητές ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Νίκος Παπαχρήστος σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο naftemporiki.gr. «Οι καθηγητές δεν θα μετάσχουν στην απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τρίτη», ...

"Η Ελλάδα μου" του Αστέριου Ρέινικ στο Doodle 4 Google

Ημερησία - ‎πριν από 4 λεπτά‎
Η Ελλάδα του Αστέριου Ρέινικ βγήκε πρώτη στον ανοιχτό διαγωνισμό του Doodle 4 Google. Πρόκειται για έναν ανοιχτό διαγωνισμό που απευθύνεται σε όλους τους μαθητές στην Ελλάδα, από 6 ως 18 ετών, που έχει ως σκοπό να τους ενθαρρύνει να ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου