Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ LIDL...ΕΝΗΓΚΑΛΙΣΘΗ ΑΓΡΙΩΣ ΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ!!


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΣΥΝΗΣ- Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ-ΝΑΖΙ  μέσω του καλαμπουρίου της "ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ" 


Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας γερμανικού ομίλου σούπερ μάρκετ LIDL και της ΜΚΟ «Αποστολής»


 δελτίο τύπου της ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΑΙΣΧΟΣ! Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΠΛΑΣΙΕ ...ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ  ΕΤΑΙΡΙΑΣ! (lidl)
Ο περίεργος υπάλληλος της Αρχιεπισκοπής  Δρίτσας, που προωθεί εμπορευματικές συνεργασίες με πανάθλιους Γερμανούς κατακτητές....που απο τους παράδες μας ...κάνουν και τον φιλάνθρωπο! Εδώ η πρόστυχη ...τελετή της επαίσχυντης ...συνεργασίας.... της υπογραφής συμφωνίας παράδοσης της Εκκλησίας στην LIDL ! Mα την ...ΠΑΝΑΓΙΑ Ο Ιερώνυμος ...παλάβωσε..΄Ηταν που ήταν Πασόκος ..τώρα έγινε και Γερμανόφιλος!.. Το θέμα δεν είναι ο αγαθότατος Ιερώνυμος αλλά αυτός ο Τύπος που κάνει κουμάντο  στην ΑΠΟΣΤΟΛΗ..., την οποία πρέπει να ψάξει το ΣΔΟΕ  και γρήγορα μάλιστα!
Γνωστός γερμανικός όμιλος σούπερ μάρκετ  (έτσι λέει το γραφείο του ΔΡΙΤΣΑ.. Η ΕΤΑΙΡΙΑ που υπέγραψε την κατάπτυστη  συμφωνία δεν έχει όνομα... είναι απλά ..γνωστή...λέει ο χαλβάς και υπάλληλος της Αρχιεπισκοπής ... αλλά και κολλητός, ο μπαγάσας, της Μητρόπολης Διδυμοτείχου!.. Θα δούμε ...γιατί τέτοιος έρωτας του Δρίτσα με το εθεροβάμονα ...

 που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα υπέγραψε σήμερα Τρίτη, 28 Μαΐου, Σύμφωνο Συνεργασίας με την ΜΚΟ «Αποστολή», παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής στην Αθήνα.
Το Σύμφωνο Συνεργασίας αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας της γνωστής εταιρείας σούπερ μάρκετ με τη ΜΚΟ «Αποστολή» και στοχεύει στη διεύρυνση και περαιτέρω στήριξη του πολύπλευρου έργου της «Αποστολής».
«Με πολύ χαρά συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με την Οργάνωση Αποστολή και στεκόμαστε αρωγοί στο δύσκολο έργο τους, υπογράφοντας ένα Σύμφωνο Συνεργασίας. Την στηρίζουμε προσφέροντας προϊόντα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας. Χρηματοδοτούμε πλήρως τον εξοπλισμό και τη λειτουργία του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής στην Ορεστιάδα, και με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσουμε να βοηθάμε στην επίτευξη των στόχων της Αποστολής και στο μέλλον», δήλωσε ο Πρόεδρος της Διοίκησης του ελληνικού παραρτήματος, κ. Georg Kroell, κατά την τελετή υπογραφής του Συμφώνου Συνεργασίας.
Από την πλευρά του ο Διευθυντής της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Αποστολή» κ.Κώστας Δήμτσας, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είμαστε πολύ περήφανοι που υποδεχόμαστε σήμερα τον πρόεδρο της Lidl Hellas στην Αρχιεπισκοπή. Από σήμερα η Αποστολή της Αρχιεπισκοπής αποκτά ένα στρατηγικό σύμμαχο στην προσπάθεια που κάνει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της φτώχειας και της υγείας στη χώρα». «Σήμερα υπογράφουμε τις βάσεις μίας νέας προσπάθειας. Με την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της Lidl Hellas πιστεύουμε ότι μπορούμε να συμπορευθούμε με γνώμονα το να μη μείνει κανένας χωρίς γιατρό, φαγητό, φάρμακο και κυρίως τα παιδιά να μη στερηθούν βασικές ανάγκες σε μια περίοδο κρίσης».
Σύμφωνα με ανακοινωθέν της ΜΚΟ «Αποστολή», η εταιρεία σούπερ μάρκετ "με βαθιά αίσθηση ευθύνης στηρίζει δυναμικά τις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται εκδηλώνοντας την αγάπη και τη συμπαράστασή της στους συνανθρώπους μας, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και συμμετέχοντας σε δράσεις προς όφελος της κοινωνίας".

Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ  υπέγραψε ...συμφωνία με ΝΟ-ΝΑΜΕ  εμπορική Γερμανική εταιρία. Ακροθιγώς μόνον την αναφέρει..αυτός ο περίεργος κ. Δρίτσας , υπάλληλος της Αρχιεπισκοπής- Του ξέφυγε...γιατί όλη η είδηση του Δελτίου τους...αναφέρεται αόριστα... σε γνωστή εταιρία... Γιατί, τι πρόβλημα είχαν να αναφερθούν ευθέως .στο όνομα του κάθε άλλο παρ'ά αγαθούν παντοπωλείου στην Ελλάδα;.. .

ΛΟΙΠΟΝ μάγκες της Αρχιεπισκοπής  επειδή μάλλον δεν κατανοείτε την βαρύτητα των γελοίων πράξεών σας, λέμε πολύ απλά : ΚΟΨΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ. 
ο Αλήτης πρόεδρος της  LIDL... εκτελεί αποστολή της ΜΕΡΚΕΛ ..Θα σας πάρει και θα σας σηκώσει το Φραγγέλιο του Ιησού Χριστού, το οποίον αναιδέστεατ εμπαίζετε...με τα καμώματά σας! 
Τα γράψαμε όλα ..προ ημερών...προκειμένου να σας βοηθήσουμε  να καταλάβαιτε τα γερμανικά κατοχικά κόλπα. Δεν καταλάβατε! Θα εισπράξετε ΕΣΕΙΣ, ως Αρχιεπισκοπή και ο αλαφροϊσκιωτος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, τα επιχείρια της αφροσύνης σας..

ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ: Τα λεγόμενα ...εκκλησιαστικά ιστολόγια ... θα σιωπήσουν και πάλι για την επισημοποίηση του ανοσιουργήματος;... Θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον... με τους λακέδες -γλείφτες και.. μεταφορείς ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΥΠΟΥ των δεσποτάδων!! Θα κάνουμε πανηγύριον...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου