Σάββατο, 11 Μαΐου 2013

E,Ψιτ...εσείς οι του Νέου Κόσμου,...να ξερετε πως πέριξ σας κυκλοφορούν ...υποαρχίδια της αριστεράς... ΚΛέχεες κι άλλα κατασκευάσματα του ΚΚΕ και του Τσίπρα... με ένα στόχο ...να σας χάψουν και να σας κάνουν σαν τη μούρη τους...Πάντως αν υποκύψετε...ΛΕΥΤΕΡΟΙ δεν θα γίνεται ποτέ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ήσασταν;Ο ΑΡΧΙΔΗΣ ΔΕΝΔΙΑΣ-ΚΟΥΖΟΥΛΟΣ ΕΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ... ΤΑ ΡΑΤΣΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΣΕΙ... Ο ΤΡΊΧΑΣ;


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΤΑ ΟΠΤΙΚΑ "ΣΚΟΛΑΡΙΚΟΣ" ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΜΕ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ!...

Στις 5.30 σήμερα τα ξημερώματα, δύο άγνωστοι κακοποιοί έσπασαν με αλυσοπρίονο το ρολό του καταστήματοςς οπτικών "Σκολαρίκος" ανοίγοντας τρύπα από την οποία μπόρεσαν να μπουν στο μαγαζί, αφού προηγουμένως έσπασαν και την πόρτα ασφαλείας της επιχείρησης. 
Οι κακοποιοί πήραν ό,τι είχε και δεν είχε η επιχείρηση, αδιαφορώντας και για το συναγερμό που χτυπούσε και για τον γαμπρό του Γ. Σκολαρίκο ο οποίος μένει στην μονοκατοικία πάνω από το μαγαζί. Αφιαφορώντας ακόμη και για τους πεαστικούς, οι άγνωστοι κακοποιοί ξάφρισαν στην κυριολεξία το κατάστημα και έφυγαν με μηχανή μεγάλοτ κυβισμού.
Ε επιχειρηματίας έμεινε στην κυριολεξία αποσβολωμένος από την γκαγκστερική επιχείρηση και δήλωσε φανερά σοκαρισμένος, στον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή": "Πριν από μερικά χρόνια είχα ανάλογο επεισόδιο όπου τότε δεν είχα βάλει ρολό. Αμέσως μετά από εκείνη την διάρρηξη έβλα ρολό νομίζοντας ότι θα προστάτευα το μαγαζί μπυ. Όπως όμως αποδείχθηκε ούτε αυτό με προσταατεύει"!
Έτσι όπως πάμε, με την εγκληματικότητα να καλπάζει, σε λίγο οι κακοποιοί θα κάνουνν τέτοιες ληστείες, μέρα-μεσημέρι. 
Πού υπάρχει αστυνομία; Πού μπορεί να νιώθουμε ασφαλείς;
ΠΟΥΘΕΝΑ!

ΟΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΟΡΑ ΜΑΣ..ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΟ!..ΠΙΑ!


ΡΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ …ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ! ΤΟ ΝΟΓΑΤΕ ΜΩΡΕ;!

ΣΟΦΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΔΥΟ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ..ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΠΕΜΠΕΛΗ ΟΙ ΠΡΟΚΥΨΑΝΤΕΣ ΑΝΑΙΔΕΣΤΑΤΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΦΑΒΑΣ ΤΥΠΟΥ ΤΣΙΠΡΑ… ΠΑΠΑΡΗΓΑ κ.λ.π. ΚΟΘΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΒΙΩΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ (Από το 1974…κι εδώ) ΜΕ ΤΑ ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΑ ΤΩΝ ΦΑΙΔΡΩΝ ΙΔΕΟΛΗΨΙΩΝ ΤΟΥΣ… 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΟΥΣ πιο κάτω ελληνόψυχους λόγους σε ιστοσελίδες της Μητρόπολης Πατρών ..Ξαφνιαστήκαμε εν αρχή, αλλά οι λόγοι και του στρατάρχη Παπάγου και του Ιωάννου ΜΕΤΑΞΑ Μοσχοβολάνε Ελλάδα…
Νιονιό έχετε… Κρίνατε, και διότι οι λόγοι των δυο ανδρών… ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΑΤΟΙ! ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΒΑΘΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ:
Από κει και πέρα ..ας αποφασίσει η τύφλα σας.. ή η σοφία σας… είδος εξαφανισθέν επί εποχής μας ως γνωστόν…ΝΑΙΣΚΕ ΡΕ!

Ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΠΑΠΑΓΟΣ ..ΛΆΛΗΣΕ:
"Αναλαμβάνων την αρχηγίαν του Στρατού καλώ τους αξιωματικούς και οπλίτας του Ελληνικού Στρατού εις την εκτέλεσιν του υψίστου προς την Πατρίδα καθήκοντος με την μεγαλυτέραν αυταπάρνησιν και σταθερότητα. Ουδείς πρέπει να υστερήση. Η υπόθεσις του αγώνος τον οποίον μας επέβαλεν ο αχαλίνωτος Ιμπεριαλισμός μιας Μεγάλης Δυνάμεως, η οποία ουδέν είχε ποτέ να φοβηθή από ημάς, είναι η δικαιοτέρα υπόθεσις την οποίαν είναι δυνατόν να υπερασπισθή ένας Στρατός. Πρόκειται περί αγώνος υπάρξεως. Θα πολεμήσωμεν με πείσμα, με αδάμαστον εγκαρτέρησιν, με αμείωτον μέχρι τελευταίας πνοής ενεργητικότητα.
Έχω ακράδαντον την πεποίθησιν ότι ο Ελληνικός Στρατός θα γράψει νέας λαμπράς σελίδας εις την ένδοξον ιστορίαν του Έθνους.
Μην αμφιβάλλετε ότι τελικώς θα επικρατήσωμεν, με την βοήθειαν και την ευλογίαν του Θεού και τας ευχάς του Έθνους. Έλληνες αξιωματικοί και οπλίται φανήτε ήρωες."

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΙΩ.ΜΕΤΑΞΑ
…που συνεχίζουν οι αριστερόΦρονες να λοιδωρούν… Μάλιστα δε στο Αργοστόλι, πατρίδα ΤΟΥ.. ρίξανε οι Κουζουλοί της Κεφαλονιάς το άγαλμά του και –άκουσόν-άκουσον ..βάφτιζαν το μισό παραλιακό δρόμο με το όνομα του Μεταξά και τον άλλο μισό με το όνομα του 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου