Κυριακή 5 Μαΐου 2013


Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ...ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


ΕΥΛΟΓΗ ΑΠΟΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ:

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΑ ΜΥΑΛΑ:
Όπως όλα δείχνουν, το πολιτικό -τρωκτικό κατεστημένο προχωράει σταθερά στο να βγάλει εκτός Νόμου το κομματίδιο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.. Είναι απολύτως σαφές ότι βιώνουμε εκπάλγου κάλλους δημοκρατία.. Είναι επίσης διαπιστωμένη η εγκληματικότητα του ΣΥΡΙΖΑ, που με τις ορδές των κουκουλοφόρων του, κατέστρεψε τα κέντρα Αθηνών, διαλύοντας επιχειρήσεις, πληγώντας τον τουρισμό κ.λ.π αλλά κανείς ευαίσθητος "δημοκράτης"..δεν αισθάνθηκε την ανάγκη ζητήσει την εκπαραθύρωση της αριστερής αυτής μούργας. ..που σήμερα βέβαια ποιεί...την Κυρία..Αλλά γιατί ρε αδέρφια.. Μάλιστα δε ο μόνος που την στηλίτευε τον καιρό που όργωνε καταστροφικά τις πόλεις μας, ήταν ναι, αυτός Θόδωρος Πάγκαλος, ο πάντα πολιτικά εύστοχος... του ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!
Να πυροβολείτε ρε τη Χρυσή Αυγή, αλλά γιατί κατ΄εξαίρεση; Εκείνο το άθλιο  ΠΑΜΕ..,που παραλύει κυρίως την Ναυτιλία μας, θα συνεχίσετε να το αγνοείτε;  ΡΩΤΑΜΕ ΑΓΑΘΩΣ, ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ...ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ..

__________________________



Κυριότερες ειδήσεις

Ζωντανή κάλυψη

«Αποστολή αγάπης» για τους άστεγους της Αθήνας

Πρώτο ΘΕΜΑ - ‎πριν από 15 ώρες‎
Νέο πρόγραμμα στήριξης των αστέγων της πρωτεύουσας ξεκίνησε η αρχιεπισκοπή Αθηνών, με εντολή του αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου. Πρόκειται για προσφορά φαγητού από αργά το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τα στελέχη του φιλανθρωπικού ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου