Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013


ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΟΪΜΠΛΕ ΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ!


ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΝΑ ..ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΠΟΡΝΟΤΑΙΝΙΕΣ!

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που γράψαμε για τις «χειρουργικές επιλογές» του Σειρηνάκη. Και τι εννοώ; Από τον μοναδικό τρόπο που καταφέρνει ο Κρητικός πορνογράφος να επιλέγει αναγνωρίσιμα πρόσωπα για τις ταινίες του.
Με όπλα του την εχεμύθεια και το ζεστό χρήμα ο Δημήτρης κατάφερε να πείσει από μοντέλα μέχρι και δημοσιογραφίνες.
Επαγγελματίες που είδαν ξαφνικά τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια τους εξαιτίας της κρίσης. Καταφέραμε και τρυπώσαμε στα γυρίσματα της νέας ταινίας του και διαπιστώσαμε με έκπληξη ότι αυτή τη φορά στα γυρίσματα πρωταγωνιστεί η Χριστίνα Ρουσάκη.

Μια συνάδελφος που ξεκίνησε δειλά δειλά στη δημοσιογραφία και πριν δυο χρόνια το γύρισε στην τσόντα! Την γνωρίσαμε με κόκκινα μαλλιά αλλά τώρα το γύρισε στο ξανθό. Γιατί άραγε; Πιστεύει πως έτσι δε θα την αναγνωρίζουν; Στην ταινία παίζει μια μαθήτρια που φροντίζει να πάρει καλούς βαθμούς με τον…τρόπο της! 
nasosblog

Η ΠΛΗΓΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ!..ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΟΥ!


ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΠΩΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Τράπεζες: Έγκλημα κατά του Ελληνικού Λαού ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ... Με την πλήρη σύμπραξη -άμεση συνέργεια με όρους ποινικού δικαίου- μίας διεφθαρμένης πολιτείας…
ΠΩΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Στο Όνομα του Ελληνικού Λαού εκδόθηκαν (και εξακολουθούν να εκδίδονται) εκατομμύρια Διαταγές Πληρωμής των τραπεζών κατά των ελλήνων πολιτών.

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ-ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ Ο,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΛΕΦTΑΡΑΔΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΠΕΙΡΕΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ  ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ  ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΥΜΒΑΛΑ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ..ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ ..ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΑΛΑΚΑ ..ΛΑΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου