Τρίτη 26 Μαρτίου 2013


Αλλο παλι αυτο! Κι οι χαλβάδες της οικονομίας ονειρεύονται ξένες ...επενδύσεις!



ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ - Στο δρόμο άλλες 236 οικογένειες!

Με τον εφιάλτη της ανεργίας να 
πλανάται πάνω από τα κεφάλια
 τους ζουν οι 236 εργάτες του 
εργοστασίου της ΑΓΕΤ Ηρακλής 
στην Χαλκίδα, καθώς η εταιρεία 
ανακοίνωσε ότι, στο πλαίσιο 
προγράμματος αναδιάρθρωσης της παραγωγικής της δομής, κλείνει το εργοστάσιο, και η παραγωγή
τσιμέντου θα γίνεται πλέον από 
τα εργοστάσια Βόλου και Μηλακίου
 Ευβοίας. 

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...



ΟΓΚΩΔΕΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ 

ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ 

ΜΑΘΗΤΕΣ...ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ 

ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 

ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 

Κι ακόμη δεν είδατε τίποτε...

Με συνθήματα ΕΞΩ Η ΤΡΟΪΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, "Δεν θα περάσει...δεν θα περάσει" και αγωνιστικό πνεύμα οι νέοι της Κύπρου  με σημαίες και πλακάτ..συνεχίζουν οι Κύπριοι να κατεβαίνουν κατά χιλιάδες στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για τις εξελίξεις και κυρίως για το κούρεμα των τραπεζικών καταθέσεων άνω των 100.000 ευρώ. Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν είναι πολλές, αλλά δεν λείπουν και μερικές ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις.
"Έτσι, στις  φωτογραφίες από τη συγκέντρωση έξω από την τράπεζα της Κύπρου, κάποιοι παρατήρησαν πως γυναίκες διαδηλώτριες κρατούν επώνυμες τσάντες ή τσάντες που παραπέμπουν σε μάρκες που εκφράζουν ένα συγκεκριμένο στυλ: χλιδής και κύρους. Οι συνειρμοί είναι πολλοί, αλλά μάλλον ο κυρίαρχος θα πρέπει να είναι πως οι επιταγές της μόδας δεν κοιτούν νόμους και «κουρέματα». Αυτό σημειώνει ύποπτη -θολή ιστοσελίδα των Αθηνών..ΡΕ ΡΆΠΤΗ ΑΥΤΟ ..βρήκες να παρατηρήσεις; Ουτιδανέ;Ναι είναι γνωστόν ότι οι Κύπριοι ευημερούσαν αλλά βγήκαν οι λήσταρχοι του Βερολίνου και μια υπογραφοι τους πτώχευσαν τους εκμηδένισαν, τους έμειναν οι τσάντες κι αυτές αδειανές..





Τα φωνάζουμε εμείς από καιρό!

Συνωμοσία των ξένων δυνάμεων εις βάρος του Ελληνισμού

Η επαίσχυντη συμφωνία Αναστασιάδη-τρόικας οδηγεί σε ύφεση, εξαθλίωση και οικονομική υποδούλωση την Κύπρο. Όλες οι ξένες δυνάμεις - Ευρώπη, Ρωσία, ΗΠΑ -
συνωμότησαν εις βάρος του Ελληνισμού με στόχο την εκποίηση των ενεργειακών κοιτασμάτων της ελλαδικής και κυπριακής ΑΟΖ. Ή θα αντισταθούμε και θα διαφυλάξουμε τον εθνικό μας πλούτο και την αξιοπρέπεια του λαού μας ή θα είμαστε για πάντα υπόδουλοι στους τοκογλύφους.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Μην χάνεις την ευκαιρία... Θα ευτυχίσεις όπως και οι Έλληνες.. Μη σταματάς Κυρά Κροατία,Γερμανικό παρακλάδι δεν είσαι; Ε, θα μπείς κι εσύ στο κλάμπ ..μαζί με τους Ολλανδούς, Αυστριακούς, Φινλανδούς,Γερμανούς... Εμείς όμως φτιάξαμε μια Ευρώπη για όλους, όχι κι όχι να μας κουμάντο οι Γερμανοφατρίες;..Προχώρα 1η Ιουλίου να μπείς στην ΔΕ.Ε., αν όμως υπάρχει έως τότε Ευρωπαϊκή Ένωση.. 

Η Κροατία είναι έτοιμη να ενταχθεί στην Ε.Ε.

Την 1η Ιουλίου
Η Κροατία είναι έτοιμη να γίνει το 28ο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης την 1η Ιουλίου, ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην
τελική της έκθεση για την εισδοχή της βαλκανικής αυτής χώρας σήμερα.

«Η έκθεση αυτή είναι καλή είδηση. Η Κροατία εργάστηκε σκληρά και κράτησε το ρυθμό των μεταρρυθμίσεων», δήλωσε ο Επίτροπος αρμόδιος για την Διεύρυνση της ΕΕ Στέφαν Φίλε. «Τα αποτελέσματα που πέτυχε ωφελούν άμεσα τους πολίτες της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου