Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013




ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΗΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ – ΘΑΨΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΑΒΟΥΝ … ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΚΟΥΣ ΜΑΣ

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΑΝ ΜΕ ΜΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;Τι περιμένουμε; 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ...

Ή διώξτε τη Γερμανία από την Ευρώπη. Εγκληματεί ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩ- ΝΕΣ .Είναι λαός -αρπακτικό.. και αιματοβαμμένος.. 

Μια ερώτηση προς τον εκβιαστή νταβατζή-προστάτη του Ευρώ, Σόϊμπλε:Αν η Ελλάς, και η Κύπρος, είχαν ηγέτες με όρχεις έφευγαν από το κωλονόμισμα αυτό, που τίποτε καλό δεν έφερε , , θα ανατινάζονταν το ευρώ ναι ή 'οχι: Τι εξασφάλισαν με τις ληστρικές συμφωνίες που υπέγραψαν με το πιστόλι στον κρόταφο… Δυστυχία διαρκείας 50 χρόνων!..Θα μας έχουν στο χέρι οι δανειστές υπόδουλους ..Ενώ με μιά κίνηση απλή η συμμορία της ευρωζώνης ( οι μάσκες έπεσαν χθες)θα ανατινάσσονταν! ΟΛΑ. Γιατί όλα είναι σάπια στην Ευρώπη των λαμόγιων τραπεζιτών και τζογαδόρων.

Οι πολιτικοί δεν έχουν καταλάβει ότι γίνεται μια νέα Γιάλτα, νέα Γεωστρατηγική και ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ φυσικού ΠΛΟΥΤΟΥ στη Μεσόγειο, με πρωταγωνιστές τους Αμερικάνους, Γερμανούς, Ρώσους και Γάλλους. 
Δεν το βλέπουν τα μορμολίκια , ενώ είμαστε ευνεταιροι προστάζει ο ένας, η Γερμανία. Τελούμε και πάλι υπό κατο΄χη… Και δέχονται να υπογράφουν τέτοιες συμφωνίες που υποδουλώνουν λαούς σε τέτοιο μεγαλό βάθος χρόνου; 
Εμείς το φωνάζουμε ΔΑΛΥΣΤΕ ΑΥΤΟΙΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ! 
Θάψτε αυτούς που μας θάβουν εν σχεδίω.


ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ OPTOCENTER


ΓΙΝΕ  ΠΑΠΑΦΛΕΣΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ...ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ!

Χρυσόστομος Κύπρου. “ Μην περιμένουμε συμπαράσταση από κανέναν ξένο..ΜΌΝΟΙ ΜΑΣ πρέπει να πολεμήσουμε , να στηριχθούμε μόνον στις δικές μας δυνάμεις και θα τα καταφέρουμε να γίνουμε αυτοδύναμοι!”
Και δεν έχει άδικο..Εδώ που φτάσαμε , δεν υπάρχει άλλη διέξοδος, ..Ενωμένοι όλοι

Ο Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε  επίσης την πεποίθηση ότι η νέα συμφωνία είναι καλύτερη

«Κάποιοι πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί»
Την πεποίθηση ότι «κάποιοι πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί» και να λογοδοτήσουν για το οικονομικό σοκ που υπέστη η Κύπρος εξέφρασε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι η Εκκλησία θα σταθεί δίπλα στο λαό αυτές τις δύσκολες για τον τόπο ώρες.
Σε δηλώσεις του μετά την μαθητική παρέλαση για την 25η Μαρτίου στη Λευκωσία ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου ανέφερε πως όταν κανείς πιστεύει και στον Θεό και στην Ελευθερία οι αριθμοί δεν έχουν πέραση πλέον, υποδεικνύοντας πως αυτό είναι και το μήνυμα της ημέρας, «ότι οι Έλληνες που είναι πάντα λίγοι, επειδή πίστεψαν στην Ελευθερία αγωνίστηκαν και την απέκτησαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου