Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013


ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΑ ΚΟΜΜΑΤΑ , Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΙΛΗ-ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΣΠΟΤΑ!


ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ 
ΠΙΣΤΗ...

Άρθρο Του Σεβ. Μητροπολίτου Καλαβρύτων κ. Αμβροσίου
amvrosios231

Δανείζομαι, αγαπητοί μου φίλοι, αυτή την περιώνυμη φράση του Χαριλάου Τρικούπη για να αναφερθώ όχι βέβαια στην οικονομική κρίση, η οποία μαστίζει σήμερα τη Χώρα μας και της οποίας τα καταστροφικά αποτελέσματα λιγότερο ή περισσότερο όλοι μας τα βιώνουμε, αλλά για να θίξω μια άλλη -πιο σημαντική κατά την ταπεινή μου άποψη- κρίση, η οποία ταλανίζει επίσης την Ελλάδα μας, αυτή τη Χώρα της σοφίας, της ανδρείας και γενικώτερα της αρετής, την κρίση της εθνικής μας ταυτότητος και αυτοσυνειδησίας!

Στη Σαμοθράκη ο ψηλότερος καταρράκτης του κόσμου που χύνεται σε θάλασσα


Ένα από τα πιο όμορφα και ιδιαίτερα νησιά της Ελλάδας κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ.
Τον 4ο ψηλότερο καταρράκτη της Ευρώπης και τον 11ο του κόσμου και τον μοναδικό που χύνεται στη θάλασσα. Ποιό είναι; Κάντε κλικ για την απάντηση και φανταστικές φωτογραφίες!
Ο καταρράκτης ονομάζεται Κρεμαστό Νερό και βρίσκεται στη Σαμοθράκη, στο νότιο και ανεξερεύνητο τμήμα της…
Το Κρεμαστό Νερό ευρίσκεται
ΚΟΥΦΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΩΝ


Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ Η...ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΊΑ!! 


glyfada11111
 Δείτε τι ισχυρίζεται και φρικιάσατε... Τα βάζει με τη μουσική που είναι βεβαιωμένο ότι ημερεύει την ανθρώπινη ψυχή. Θου Κύριε!

Την Τρίτη 19 Μαρτίου 2013 ακούσαμε πάλι στο σταθμό της Εκκλησίας περί μουσικοθεραπείας. Παρά τις επανειλημμένες διαμαρτυρίες που είχαν γίνει στο παρελθόν, τα κακώς κείμενα φαίνεται ότι εξακολουθούν και κατά τα έτη 2011-2013. Παραθέτουμε ένα δείγμα από αυτά που ακούστηκαν την Τρίτη 19 Μαρτίου στην

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου