Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΝΤΕ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ...
ΠΟΥ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ... ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ!

το "αριστερό αρχίδι" της προόδου!

Κρίμα, χίλιες φορές Κρίμα, που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταλάβει τι γίνεται σήμερα στην Ελλάδα.
Κάποιοι ΄Ελληνες του δώσανε την ευκαιρία ,σε στιγμές θυμού κι εκδικητικότητας, να υψωθεί από το 3% σε ύψη απίστευτα! Να καταστεί αξιωματική Αντιπολίτευση! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΝ! Αλλά οι αριστερόφρονες ινστρούχτουρες του κομματιδίου αυτού, είναι ανήμποροι να καταλάβουν!
Σήμερα απολαύσαμε το φαινόμενο της μεταλλαγής της έως σήμερα κουκουλοφόρου δράσης του.. και την επίσημη νεολαιίστικη ..κατάληψη του γραφείου Διευθυντού Υπουργείου...'
ΥΠ΄ΟΨΙΝ ..ΟΤΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ..ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΥΠΠΥΡΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΜΙΚΩΝ.. επειδή είποε πράματα που τα κοθόνια αυτά ..δεν κατανοούσαν!.. ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΑ-ανοα-  ΚΑΘΟΝΙΑ.. που εμφανίζονται ως ΝΕΟΛΑΙΑ,  του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ , ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΊΔΙΑ ΚΑΘΊΚΙΑ , που φοράνε ΚΟΥΚΟΥΛΑ σε άλλα σκηνοθετημένα , βάνδαλα  κατα του ελληνικού λαού. Είναι οι ίδιοι -τα ίδια καθίκια- που δημιοργούν επεισόδι-αναστατώσεις-καταστροφές  στο βιος συνανθρώπων τους!

Απολαύσαμε τη γνωστή αριστερίστικη νοοτροπία καταγγελίας αστυνομικών οργάνων να καταφέρονται κατά αστυνομικών... που..τάχα  βιαιοπράγησαν κατά των καταληψιών του ΣΥΡΙΖΑ!
Όχι δεν διαβιώνουμε το κράτος του παραλόγου. Αυτό προυπάρχει ημών , από τον πρωτολαλήσαντα Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΉ... ότι "η Ελλάς  είναι σκέτο "Τρελοκομείο"
Προσωπικώς ο κ.Τσίπρας δεν είχε κανένα λόγο... να υπεισέρχεται σε τέτοιες φαιδρότητες...

Όμως τις υιοθετεί..Κι αυτό τον βαρύνει..

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ο Αλέξης Τσίπρας, έχει μια ευρύτητα, που δεν έχει , ωστόσο το μόρφωμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ, διότι είναι απλά σκέτο καλαμπούρι. Είναι αυτά τα ίδια τσογλάνια της θρησκευτικής -αριστεράς... που υιοθέτησαν τους κουκουλοφόρους της αριστεράς, που έχουν σπείρει καταστροφές στο αθηναϊκό κέντρο και  σε εγκληματικό ΚΑΘΕΤΑ ΕΠΙΠΙΔΟ!

Τα παιδιά, που σήμερα ...εμφανίστηκαν να καταλαμβάνουν το γραφείο του  κάποιου μαλάκα του Δημοσίου ..ΜΕΡΓΟΥ... (έτσι λέγεται το υποκινούμενο αυτό)... ΔΕΝ ΉΣΑΝ ΠΑΡΆ ΑΥΤΆ τα ίδια.. τα Κουκουλοφόρα.. που επι χρόνια καταστρέφουν την Αθήν!~
 Σήμερα ο Mr  Tsipras ..ΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΊΘΖΕΙ ΣΕ ..νειλαία.. Δεν έχετε παρά να δείτε τις Κωλοφάτσες τους για να αντιληφθείτε την ...νεολαία!
ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ κ. Τσίπρα... περί νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ; ΟΙ κουκουλοφόροι σου δεν είναι;
Πάμε πιο κάτω και ουσιαστικότερα!

--ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ, ΤΣΙΠΡΑ κατάλαβαιτό, ..το σχήμα το κωλοκοματικό που δήθεν ηγείσε... είναι φάρσα!Από τη μια παριστάνεις τον ...κουκουλοφόρο- και λίαν καλώς που  η πολιτεία δεν σας μπουζουριάζει... διότι είστε  κοινοί ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ... Κι από την άλλη, ως κοινό αληταριό .. ζητάτε και ρέστα που ενώ κάνατε σήμερα ΚΑΤΑΛΗΨΗ... χώρου ...δημόσιου συμφλεριντος! ..Καταφέρεστε κατά κατά αστυνομικώβ ορεγλανων..
ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ, το σύνμπλγματικό σχήμα που δα νομίζεις ότι εκπροσωπείς...είναι..είσαστε τυχοδιωκτικά-εγκληματικά στοιχεία...Η δήθεν νεολαία σας.. είναι τα ίδια κουκουλοφόρα στοιχεία που κουβαλάτε σε κάθε περίπτωση στο κέντρο της Αθήνας ..που την καταστρέφουν παντελώς...
Αυτή είναι ΡΕ χαλβά... ΤΣΙΠΡΑ  η νεολαία του κατσαπλιάδικου ΣΥΡΙΖΑ; Αυτά τα ιδανικά της;
Τι, άλλο να πούμε ρε αριστερό αρχίδι.. που παριστάνεις και τον πολιτικό;





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου