Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ

Ε, ΨΙΤ ΝΕΟΚΟΣΜΙΤΕΣ...ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ; ΕΔΩ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ Π.Κ

Δύο θεατρικές πολύ καλές σκηνές διαθέτει ο Νέος Κόσμος, μια όαση πολιτισμού., που αξίζει να επωφελούνται οι ντόπιοι. Πρόκειται για το ΘΈΑΤΡΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ Π.Κ
(Παύλου Κουρτίδη, ευκλεούς Ποντίου , γεννηθέντος στη Γερμανία). Πολυπράγμων και ταλαντούχος ο Π.Κουρτίδης Κουρτίδης κάνει πολλές τομές όπως το αδιέξοδο που σας παρουσιάζουμε πιο κάτω.. Δεν είναι διαφήμιση, αλλά χορηγία της ιστοσελίδας μας, τιμής έννεκεν στις προσπάθειες που καταβάλει ο καλός καλλιτέχνης αυτός στην περιοχή της γειτονιάς της Μαγικής Πόλης (κατά Κούνδουρο),  τέως Δουργούτιον και νυν Νέος Κόσμος. Ο Κουρτίδης τιμά τον Νέο Κόσμο!Δείτε .. Αξίζει τον κόπο!.

Θέατρο

Μια άκρως εντυπωσιακή παράσταση: ΑΔΙΕΞΟΔΟ του Π. Κουρτίδη

Μια άκρως εντυπωσιακή παράσταση: ΑΔΙΕΞΟΔΟ του Π. Κουρτίδη
Η παράσταση Αδιέξοδο  στο Θέατρο ΠΚ  ανήκει σίγουρα στα MUST SEE της φετινής χρονιάς, αφού η ανταπόκριση του κοινού είναι εντυπωσιακή, καθώς γίνεται το αδιαχώρητο κάθε Σάββατο & Κυριακή στο ΠΚ .Την Σκηνοθεσία και χορογραφία την υπογράφει ο Παύλος Κουρτίδης.
Μετά την μεγάλη αποδοχή από το κοινό της παράστασης «Φρανκενστάιν», ο Παύλος Κουρτίδης παρουσιάζει από τον Οκτώβριο το νέο του έργο Αδιέξοδο στο Θέατρο "Π.Κ", στον Νέο Κόσμο. Ένας ζωντανός τοίχος, ένα μεταλλαγμένο, όμοιο, πάντα 24ωρο, βιομηχανικό γκρι και σκουριά, εγκλωβισμός, κλειστοφοβία, η υποχρέωση να συνυπάρξουν άνθρωποι διαφορετικοί και άγνωστοι μεταξύ τους , που η πραγματική τους φύση δεν θα αργήσει να φανερωθεί. Η βεβαιότητα πως η ζωή όλων είναι τώρα πια μέσα στο Αδιέξοδο. Όμως; Όμως μπορεί ένα παιδί και μια καταρρακτώδης, απρόσμενη βροχή από φύλλα να φέρουν την ανέλπιστη διέξοδο που δεν ψάχτηκε ποτέ;

Ο Παύλος Κουρτίδης, ιερατικά, πλέον, παθιασμένος με τον χορό, κάνει την καλλιτεχνική του πρόταση στην εποχή της μεγάλης κρίσης, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες, ανιχνεύοντας τα αδιέξοδα, με χιούμορ συχνά και πάντα με ελπίδα, σε ένα μαγικό σε χρώματα, εφέ, ανατροπές σκηνικό Αδιέξοδο, που οι ίδιοι οι θεατές νιώθουν να τους κυκλώνει… Διευρύνοντας τα όρια της θεατρικής πράξης, ηθοποιοί και χορευτές του χοροθεάτρου Migma δοκιμάζουν με τα σώματα, τις φωνές, την ενεργεία τους όλη να αποδώσουν τα κείμενα του Μιχαήλ ‘Ανθη, στην πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Σταύρου Μαρκόνη.
Το σκηνικό περιβάλλον και τα κοστούμια είναι της Άννας Μαχαιριανάκη κατασκευή σκηνικού Βασίλης Σακκής. Φωτογραφία Πέτρος Περάκης. Επιμέλεια φωτισμού κάνει ο Απόστολος Τσιτσώνης.
Ενεργούν σκηνικά οι καλλιτέχνες: Ελευθερία Κόμη, Θάνος Πρίτσας, Ζωή Σωτηροπούλου, Μάρκος Γιακουμόγλου, Ξανθή Αθανασοπούλου, Νίκος Κουκάκης, Νικόλας Μιτσίτσκας,, Παναγιώτης Μαλακός και η μικρή χορεύτρια Νάντια Τομαζένκο.
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ 21:30
Στο Θέατρο Π.Κ , Κασομούλη 30 & Ρενέ Πυώ 2 , Νέος Κόσμος.
Κάτοχοι κάρτας «ΠΚ Θεατρόφιλος» έκπτωση 50%. Ετήσια συνδρομή 7 € (ισχύει για όλες τις παραστάσεις του θεάτρου ΠΚ)
Κάτοχοι κάρτας GOOUT.GR έκπτωση 50% & Αθηνόραμα club ;έκπτωση 50%
Τηλέφωνο: 210-9011677 . ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ Στο ταμείο του Θεάτρου ΠΚ Κασομούλη 30 metro Νέος Κόσμος.
Εισιτήρια 13€ και 10 € φοιτητικό, ανηλίκων, ομαδικό, ΑΜΕΑ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου