Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013


Τα «έχωσε» στον Όλι Ρεν ο Βαρουφάκης

Τα «έχωσε» στον Όλι Ρεν ο Βαρουφάκης
«Αγράμματο και κίτρινο ευρωπαίο υπαλληλίσκο» χαρακτήρισε τον ευρωπαίο επίτροπο οικονομικών Όλι Ρεν, ο οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης, υποστηρίζοντας ότι η Ελλάδα πρέπει επιτέλους να διεκδικήσει την αναθεώρηση του προγράμματος.
«Η Τρόικα δεν θέλει να παραδεχθεί το «λάθος» στη συνταγή της Ελλάδας που ομολόγησε το ΔΝΤ. Αν παραδεχόταν ο Ολι Ρεν το λάθος, αυτός ο ιδιαίτερα αγράμματος και κίτρινος ευρωπαίος υπαλληλίσκος θα έπρεπε να δεχθεί ένα τεράστιο κούρεμα του δημοσίου χρέους» είπε ο κ. Βαρουφάκης στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 .
«Έχει υποχρέωση ως υπαλληλίσκος τρίτης κατηγορίας που είναι να αρνηθεί το λάθος του ΔΝΤ. Και το αρνείται» ανέφερε ο Γιάννης Βαρουφάκης ερνημεύοντας τη στάση του Επιτρόπου που δήλωσε πως το Ελληνικό πρόγραμμα είναι «απόλυτα σωστό».
«Καταστρέψαμε ζωές για να έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα. Αυτό πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε ως ατού απέναντι στον Ολι Ρεν και την Μέρκελ . Ο Ρεν και ο Ντράγκι είναι διατεθειμένοι να βάλουν νερό στο κρασί τους. Αλλά αν δεν τους απειλήσουμε δεν θα πάρουμε τίποτα» κατέληξε ο κ. Βαρουφάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου