Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ!

Ελλάς το μεγαλείο σου...Εδώ είναι τα πιστά αντίγραφα από τα κλεψεμέϊκα των Άγγλων που κάνουν φιγούρα στο Βρεταννικό μουσείο! Οι Αγγλοι είναι λαός πλιατσικολόγος απ΄όπου πέρασαν ως αποικιοκράτες ...ούτε κολιμβρυρόξυλο άφησαν όρθιο.. Κλ΄φτες άπαντες χωρίς καμιά εξαίρεση., διότι αν είχαν φιλότιμο και ελάχιστο πολιτισμό θα επέστρεφαν τα κλεμένα από τότε που η Μελίνα έθεσε το θέμα της επιστροφής των Μαρμάρων.. Αλλά ούτε και ποσοστά μας δίνουν, μια και οι ελληνικές αρχαιότητες  είναι οκράχτης του Μουσείου... Συνεπώς ας μην μακουνιούνται  οι πλιατσικολόγοι αρχικλεφταράδε;ς της υφηλίου. 
ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥ Ν.ΚΟΣΜΟΥ
Πάμε Ακρόπολη;

Ξαφνιάζεται κανείς με το όμορφο,γραφιικό τραινάκι που κυκλοφορεί στα κυριότερα σημεία της περιοχής. Μπορείτε να κάνετε μια απολαυστική βόλτα εσείς και τα παιδιά σας με ελάχιστο κόστος εισιτηρίου! Δίπλα στο σπίτι που βλέπετε είναι η κατοικία του εκλαμπροτάτου Μινίστρου μας αξιομνημόνευτου κ. Τσοχατζόπουλου!
Αν κι είναι γνωστό πως έχουμε μεγάλη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα , εν τούτοις δημοσιογραφικά η περιοχή δεν φωτίζεται και το έχουμε βάρος. Η αιτία είναι μία: Η σκανδαλώδης αδιαφορία των ντόπιων... Η ΜΑΓΙΚΗ ΠΟΛΗ του Κούνδουρου έχει εξελιχθεί σε Μαραμένη πολιτεία. Αράχνες παντού. Μηδενική η ντόπια ζωή...Οι άνθρωποι απλώς σκουντούφληδες... όχι σήμερα με την κρίση, αλλά από παλιά . Τίποτε δεν φυτρώνει στον τόπο αυτόν.. καμιά , από τις ελάχιστες πρωτοβουλίες που παίρνονται από φλογερούς, δεν ανθεί,. Υπάρχουμε όμως εμείς, που μπορεί πράγματι να ενώσουμε τον κόσμο. Οι στήλες μας είναι ανοιχτές ελεύθερα κι αλογόκριτα.΄Ενας είναι ο όρος μας: Δεν επιτρέπουμε κομματικές προπαγάνδες... Βαρεθήκαμε και σιχαθήκαμε τις μεθοδεύσεις τους. Θέλουμε ο αναγνώστης μας να είναι αμόλυντος από θλιβερές σκοπιμότητες. ...και μόνος του να καταλήγει σε συμπεράσματα...Σας περιμένουμε. Γράφετε ό,τι θέλετε, αλλά όχι γκεμπελίστικες κομματικές προπαγάνδες... Τις δικές σας πολύτιμες σκέψεις θέλουμε...
Τέλος πάντων ..ας κάνουμε μια τσάρκα στη γειτονιά μας, που παρ΄όλα αυτά έχει αρκετές ομορφιές.. Μια βόλτα στην Ακρόπολη θα αναπτέρωνε τις διαθέσεις σας. ΄Εχουμε τη γνώμη πως ίσως η περιοχή της Ακρόπολης να είναι η πιο όμορφη γωνιά  της Αθήνας...με τις αναβαθμίσεις που έγιναν,.. είναι το κάτι άλλο.   

Ο δρόμος μπροστά στη στάση του Μετρό έχει μεταβληθεί σε Παριζιάνικο
βουλεβάρτο με πολλά όμορφα στέκια αναψυχής και φαγάδικα, σκέτα
μπιστρό.. δίνουν μια κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα... Στήθηκαν με βάση τον ξένο
τουρίστα κι άρα διαθέτουν καλό φαγητό και φιλικές τιμές. Κι επειδή οι ξένοι λατρεύουν
την ελληνική κουζίνα, το μενού τους είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου με παραδοσιακά
ελληνικά πιάτα. 
Η κεντρική είσοδος του Μουσείου...που βεβαίως είναι από τα πλέον σύγχρονα
 του κόσμου κι έχει υμνηθεί... αλλά εμείς έχουμε ενστάσεις .. Θα μπορούσε
να έχει άλλη μορφή, ανάλογα με την κλασσική αρχαιότητα... Ο καταφερτζής
διευθυντής του...Αρχαιολόγος Παντερμαλής... το έκανε απλώς
σύγχρονη σούπερ μάρκετ... Παρ΄όλα αυτά η επίσκεψή σας θα σας
μείνει αλησμόνητη! Να έχετε δε υπόψη σας πως κατά καιρούς το Μουσείο αφήνει την είσοδο άνευ εισιτηρίου.. Παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις του ή πάρτε τους ένα τηλέφωνο να σας πουν το πότε θα είναι η είσοδος ελεύθερη!
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου