Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΝΕΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ -2013



ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ  ΓΙΑ ΤΑ ...

ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 

ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!


ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗΣ ..ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ  ..μετά την εύσχημη σιωπή τους-που εξήγησαν τον ΓΙΑΤΙ,-  για μερικούς μήνες . (Μετά το κίνημα της..πατάτας δεν θέλησαν να συνεχίσουν την προσπάθεια Είπαν απλά ΣΤΟΠ...). ΟΙ λεπτομέρειες της σιωπής τους έχουν εξηγηθεί πλειστάκις , που μπορείτε , αν ψάξετε, θα διαβάσετε στις ιστοσελίδες μας.
ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ , που λειτουργούν, χωρίς να έχουν πίσω από το κεφάλι τους , λαμογιές  κ.λ.π., μόλις άρχισαν να λειτουργούν ..οι πατάτες.. διαπιστώθηκε... ότι οι αγρότες  της πατάτας.. ήταν οι περισσότεροι ...λαμόγια  και άτομα της  αρπαχτής!  
Τους ανοίξαν οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ..δρόμους... και οι χωριάτες-εξυπνάκηδες... έκαναν τέτοιες κουτσουκέλες ... ώστε να φέρνουν και  πατάτες ...ψυγείου... ..Οι Εθελοντές , αγνοί κι άσχετοι, όπως εσείς, όλοι μας ... σε τέτοια τερτίπια, μόλις το αντελήφθηκαν... τους ...απέταξαν .. ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ!... Αγρότες , δηλαδή..πάμπλουτους... και Κομουνιστο-αριστερούς.. διαφόρων ..εκδοχών, όπως ...οι Τοπικές συνελεύσεις κι άλλα τσιμπράγκαλα... που με τις φαντασιοπληξίες τους..στήνουν  σε γειτονιές κι  ιντερνετ... τη.. "φήμη" ,  των θλιβερών  ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ... τα οποία κομματίδια.., μετά την ΕΚΚΡΗΞΗ των εθελοντών αλληλεγγύης... φωτίστηκαν κι άρχισαν να ..μας αναπαράγουν...με το πηθικίστικο μυαλό που κουβαλάνε!  
Και να μη ξεχνάμε ότι οι...δήθεν αγρότες μας ...είναι ματσομένοι... ..δεν είναι για κλάματα... και υπόδουλοι των...τάχα μεσαζόντων... Μπορεί οι .. μεσάζοντες .. να τους ρίχνουν κάπως, κάπου.....Αλλά υπάρχει μεγάλη απόσταση από του να κλαίει... η αγροτιά μας! Κάθετο αυτό: Η αγροτιά μας... ΕΥΗΜΕΡΕΊ!.. Κι απλά μας εκδουλεύει.. χρονίως!

Και τους αγροτομάγκες... τους πληρώνει ..ο ελληνικός λαός...για τα δήθεν κρεμμυδάκια που παράγει!

ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ .. λοιπον...ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ  αυτή τη στιγμή! ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΙ ΚΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟΙ! Μην βιάζεστε όμως.... Οι επαναστάσεις θέλουν χρόνο ... ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗΣ.. με την επέμβασή τους στα ελληνικά δρώμενα την σήμερον,  με το ΣΥΝΘΗΜΑ : ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ...  Έφεραν τα πάνω κάτω στην Ελλάδα ..Κυρίως διέδωσαν το πνεύμα της αλληλεγγύης ..που πρέπει να διέπει όλους μας σε τούτη την ώρα της "φτιαχτής κρίσης" από ξένα κέντρα και ντόπιους πράκτορές τους. . Η ιστοσελίδα αυτή είναι κομβική.μια και οι Εθελοντές, ..έκριναν να είμαστε οι μοναδικοί .. χορηγοί δημοσιότητάς  τους .
Όμως, αυτή τη στιγμή ...κάνουμε τομές... που θα τρίβετε τα μάτια σας...
Αν σας ενδιαφέρει να αγοράζετε ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!Τότε...στείλτε μας  e-mail στο: ... pressliberty@gmaili.com.. τι ακριβώς προϊόντα  θέλετε, σε ποιές ποσότητες ..κ.λ.π και να μη ξεχάσετε το τηλέφωνό σας...Να παρακ0λουθείτε αυτή την ιστοσελίδα... απ΄όπου θα ρέουν όλες οι ..πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν..
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΑΡΗ... ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΑΡΙ  ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! 

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ , που λειτουργούν, χωρίς να έχουν πίσω από το κεφάλι τους , λαμογιές  κ.λ.π., μόλις άρχισαν να λειτουργούν ..οι πατάτες.. διαπιστώθηκε... ότι οι αγρότες  της πατάτας.. ήταν οι περισσότεροι ...λαμόγια  και άτομα της  αρπαχτής!  
Τους ανοίξαν οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ..δρόμους... και οι χωριάτες-εξυπνάκηδες... έκαναν τέτοιες κουτσουκέλες ... ώστε να φέρνουν και  πατάτες ...ψυγείου... ..Οι Εθελοντές , αγνοί κι άσχετοι, όπως εσείς, όλοι μας ... σε τέτοια τερτίπια, μόλις το αντελήφθηκαν... τους ...απέταξαν .. ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ!...

Και να μη ξεχνάμε ότι οι...δήθεν αγρότες μας ...είναι ματσομένοι... ..δεν είναι για κλάματα... και υπόδουλοι των...τάχα μεσαζόντων... Μπορεί οι .. μεσάζοντες .. να τους ρίχνουν κάπως, κάπου.....Αλλά υπάρχει μεγάλη απόσταση από του να κλαίει... η αγροτιά μας! Κάθετο αυτό: Η αγροτιά μας... ΕΥΗΜΕΡΕΙ!.. Κι απλά μας εκδουλεύει.. χρονίως! Ο λαός τους επιχορηγεί σταθερά.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΑΡΗ... ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΑΡΙ  ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! και με μεγάλη γκάμα προϊόντων..ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ - Απ ευθείας από επιλεγμένους παραγωγούς.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου