Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ, όπου κατ΄
εξαίρεση προσωποποιεί τις σκέψεις
του προς ένα αριστερό μόρφωμα
 θράσους που  πλατσουρίζει στο Νεο Κόσμο,
αλλά και σε κάθε γειτονιά. . 

OΛΗΣ  ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
ΓΙΑΦΚΕΣ παντου απο τις 
ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ!
ΟΙ ΓΙΑΦΚΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ...ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΧΑΪΔΩΣ!

Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (τάχα μου) ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ... Μια πορδή , μια γιάφκα  αριστερών πτωμάτων...
που πασχίζουν να παίξουν ρόλο στην περιοχή και ..αυθαδιάζουν μάλιστα ...τα ανύπαρκτα!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Γνωρίζετε ότι εδώ στο Νέο Κόσμο υπάρχει ΓΙΑΦΚΑ Αριστερών που ..συσκέπτεται, αλλά δεν σκέπτεται και λουφάζει σε καφενέ ..κάπου εκεί στη Λαγουμιτζή & Χελντράϊχ..; Δεν έχουν γραφεία... ούτε καν τσαρδάκια!.. 
Αλλά αυθαδιάζοντες...ζητούνε από τους άλλους.. Τόσο..προκλητικοί!

Το ονοματάκι τους ..και να μην το ξεχνάτε: ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ Ν.ΚΟΣΜΟΥ ( Το μόρφμα αφορά όλη την Ελλάδα... Ψάξτε στο googl please)

Ε, λοιπόν έχουμε να κάνουμε με πεμπτοφαλαγγίτες, υποστηριζόμενους κι από το θλιβερό και κατσαπλιάδικο site (που έχει ταμπουρωθεί-ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ,με νοοτροπία καταλήψεων... στο Πολυτεχνείο, σιτιζόμενο από μαλάκες και πανάθλιους καθηγητάδες του Ε.Μ.Π...Καλέ εκείνο  το  γκρίζο και άκρως γιαφκάδικο..ανθελληνικό  Indymedia...

Αυτή η ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ τάχα μου κατοίκων του Ν. Κόσμου...(αλλά αφορά όλες τις γειτονιές της χώρας, όπου η αριστερη αυτή  πορδή... αιωρείται) μπαίνει στη ζωή μας... με κλανιές...  πέρδόμενη σταθερά με την πτωμαϊνη της αριστερής ιδεοληψίας της... σε Πανελλήνια κλίμακα.. Διότι, αν ψάξετε, τέτοιες ΓΙΑΦΚΕΣ "νεκρομανών" ιδεολοχαλβάδων .. υπάρχουν σε κάθε γειτονιά της χώρας!


Γι αυτό μιλάμε για γιάφκες! Είναι μπασταρδάκια, που ύπουλα πουλάνε ...ψευδώνυμα "κοινωνικές υπηρεσίες", "βοήθεια" προς το πόπολο, με τις παραστάσεις-καραγκιόζ μπερνέ- που δίνουν...  με ένα και μόνο στόχο...: ΝΑ ΨΑΡΕΨΟΥΝ άλλους άσκεπτους... για να γίνουν ΟΛΟΙ τους  μια  θλιβερή, χλωμή, διαμαρτυρόμενη, γκρίζα παρέα!Τέτοια καθίκια είναι! 

Μια παρεούλα ήσαν πάντα  ΜΕ  ξενόφερτες ιδεοληψίες! ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ... ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.. ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ-ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ... ΠΟΥ ΜΑΣ... ΛΑΣΝΣΑΡΗΣΕ ΣΤΟ ELLADA ΤΟ ΜΈΓΑ ..ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ,(τον έκλεψε!) ΕΠIΣΗΣ ΨΩΦΙΣΜΕΝΟ! ..ΠAΣOK! με τους κοινούς βλάκες του..ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ, ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ, ΤΖΟΥΜΑΚΑ, ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΚΟΥΛΟΥΡΗ, κι άλλους απίστευτα  αμαθείς κι κλασσικά, πιστοποιημένα  άννοες!

Τι σχέση έχουν οι παρδαλές -και ήδη νεκρές- ιδεοληψίες τους με την Ελλάδα; Δεν απαντούν στο ερώτημα..ποτέ!  Πως να απαντήσουν με τα ...νοητικά εφόδια που κουβαλάνε;

Η αριστερά, οι Κουκουέδες, οι διάολοι ,οι αφισοκολλητές, οι βάνδαλοι  τοιχομπογιατζήδες,  οι τρίβολοι,... έτσι θολά πάντα ψάρευαν!Τι κατάφεραν; Μα δεν το βλέπετε; Είναι εις τα εξ ών συνετέθησαν..70 τόσα χρόνια! Σκορποχώρι σκέτο: Δεκάδες τα μορφώματα τους ..με κεντρικό πυρήνα το μεγάλο εκκλησιαστικό καλαμπούρι...: Μαρξισμό-Λενινισμό ... και το ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΧΑΙΔΩΣ. 

Διαλυμένοι σε χίλια κομμάτια..Άναρθροι, μονοκόμματοι, κι άνευ πολιτικής σκέψης... δηλαδή της τέχνης του ...εφικτού... Αυτοί οι παρδαλοί... Τι να προσφέρουν στο ελληνικό γίγνεσθαι;... Στα τελευταία  50 χρόνια έχετε δει μια ουσιαστική αριστερο-κουμουνιστική παρέμβαση ευεργετική για το ΕΘΝΟΣ;
Αν τη βρείτε ... θα χαρούμε να τη δημοσιοποιήσουμε! Κι όμως ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑ ΣΑΜΑΤΑ με το πενιχρό νιόνιό... τους... επιδιώκοντας το μείον , τη μειοψηφία τους, να την εμφανίζουν, ως ΣΥΝ  στο λαό!.Λαουτζίκο... Κι ό,τι προκύψει....

Ψάξτε στο διαδίκτυο . Πρόκειται περί θλιβερών ανθρωπίνων περιπτώσεων -καμιά δεκαριά νοματαίοι σε κάθε γειτονιά...- υποκείμενα άνευ προσωπικότητας , άνευ οντότητας που έχουν όμως  προσκολληθεί στην έωλη ..Αριστερά και το παίζουν HIS MASTER VOICE..., υποτακτικά, γονυπετείς! ( Αλήθεια ξέρει κάποιος στον πλανήτη αυτό να μας εξηγήσει τι δα σημαίνει ΑΡΙΣΤΕΡΑ;)

 Το μουνί της Χάϊδως σημαίνει! και η οποία ΑΡΙΣΤΕΡΑ, εκμεταλλεύεται ακριβώς αυτούς που ατυχώς λόγω φύσης δεν έχουν να επιδείξουν τίποτε προσωπικά δικό τους!..Δεν έχουν δική τους προσωπικότητα και κατάθεση στην Ελλαδική ζωή!  Σέρνονται σαν τα βόδια εκεί που  οι ινστρούχτορες τους,( άλλα βόδια αυτά)  προστάζουν... 

Αυτό βιώνουμε επί ένα χρόνο τώρα.. εδώ στο Δουργούτιον! Και κοκκορεύονται τα υποτακτικιά αυτά της αριστεράς. Θα τους τρίψουμε τη μούρη... των πεθαμένων αυτών, αν όχι και βρυκολάκων! 
Αλήθεια ρε τσόγλανοι της ΠΛΑΣΤΙΚΙΑΣ  Ανοιχτής συνέλευσης του Ν. Κόσμου, τι γνώμη έχετε για τους Εθελοντές Αλληλεγγύης; Μακάρι να έχετε!
Είπαμε , ότι θα σας κάνουμε ρεντίκολο και για το λόγο ότι αποπειραθήκατε , όπως το έχει συνήθειο η φαιδρά ιδεοληψίας σας... να μπουκάρετε .. και στην ιστοσελίδα αυτή... ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΕΊΛΑΜΕ ,αυτοστιγμής στο διάολο!
Περιμένετε , τα υπόλοιπα διαολεμένα μας... 
Και να μην ξεχνάτε πως ΕΜΕΙΣ  είμαστε παντάπασι ελεύθεροι  κι όχι σκλαβάκια, κωλοσφουγκάριοι, όπως εσείς ιδεοληψιών  ...ψωφισμένων από πολλού! 

ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου