Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012


ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ... ΜΕΡΑ ΜΕΡΚΕΛΙΣΜΟΥ



ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Izmir the frontier city of Turkey.
(Σμύρνη η πόλη στα σύνορα της Τουρκίας)
AFISA2
Δείτε τη καλά. Αυτή είναι η επίσημη αφίσα της Τουρκίας για τη διαφήμιση των Ολυμπιακών Αγώνων των Βετεράνων Αθλητών που θα γίνουν στη Σμύρνη 15-24/8/2014.
Δηλαδή οι Τούρκοι ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι όλα τα πέραν της Σμύρνης ανήκουν στην Ελληνική Επικράτεια! Αυτή και μόνον την αφίσα πρέπει να εκμεταλλευτούμε ως απόδειξη ότι στο ΑΙΓΑΙΟ και στην ΕΛΛΑΔΑ η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΩΣΕΙΣ. Το λέι και η ίδια. Να το πούμε και στον Νταβούτογλου που έρχεται μεθαύριο!
Αναρτήθηκε από ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
ΠΟΑΣΥ: Ανοιχτή επιστολή προς την Άνγκελα Μέρκελ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) εν όψει της σημερινής επίσκεψης της Άνγκελα Μέρκελ στην χώρα μας απέστειλαν ανοιχτή επιστολή στην οποία αναφέρουν τα εξής:
«Κυρία Πρωθυπουργέ,
Διαβάστε περισσότερα »

AYΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ : Η ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΤΕΣ!ΧΙΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ : Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ‏ «Κατά τη διάρκεια παρατηρήσεων που έκανε για την 15η επέτειο της Διεθνούς Διάσκεψης για τον Πληθυσμό και την Ανάπτυξη, η αμερικανίδα υ...

Διαβάστε Περισσότερ
Προκλήσεις απο Τούρκους και Σκοπιανούς σε διεθνή φόρα.Θέτουν θέμα "μειονοτήτων" στην Ελλάδα!!!


ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΩ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ! -
Η φωτογραφία της ημέρας... γυμνός διαδηλώτης στο Σύνταγμα - Σίγουρα είναι η φωτογραφία της ημέρας όταν διαδηλωτής τα πέταξε όλα …
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΗΡΥΞΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!
Επικίνδυνος ιός υποκλοπής δεδομένων στο Twitter. - Κυκλοφορεί ιος τύπου phising που “Ψαρεύει” τους κωδικούς των χρηστών twitter (αλλά και facebook)
Μέρκελ: Η Γερμανία θα βοηθήσει στενά την Ελλάδα - Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου του κ. Σαμαρά και της Άνγκελα Μέρκελ στο Μαξίμου.


Το έπιασε το μήνυμα της Μέρκελ προς τους Έλληνες ο Χάρρυ Κλυνν! - Δείτε το σχήμα!! Διαβάστε περισσότερα / read more...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου