Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012


ΜΙΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΙ την σημερινή Ελλαδα!


Το γράμμα μιας πιτσιρίκας που συγκλονίζει!

Το γράμμα μιας πιτσιρίκας που

συγκλονίζει!

_______________________________
Συγκλονιστικό, ευαίσθητο , πάνω απ΄όλα αληθινό που αξίζει να διαβαστεί απ΄όλους.. Για να κατανοήσουμε τις διαστάσεις της τραγωδίας που επέσε ξαφνικά επί των Ελλήνων λόγω των αφρόνων της πολιτικής.
Δεν ξέρουμε , αν έβαλε το χεράκι της η δασκάλα, ή είναι δικό της "πόνημα" η επιστολή, μα είναι ευστόχως παραστατική κι αληθινή. Αν και ως γνωστόν πολλά παιδιά σήμερα, μπορούν κι εκφράζονται υπέροχα γράφοντας...το αντιγράφουμε από το http://www.mothersblog.gr.. Γράφει  λοιπόν το μπλογκ αυτό:
______________________________________________________

 Υπάρχουν κάποιες ιστορίες που πραγματικά δεν περιγράφονται με λόγια και που σε κάνουν να μη μπορείς να συγκρατήσεις τα δάκρια σου. Το γράμμα που ακολουθεί στάλθηκε από μια δασκάλα στα social media και γράφτηκε από ένα μικρό παιδί, που πριν λίγο καιρό έχασε τον πατέρα του με τραγικό τρόπο.

«...Η δασκάλα μας σήμερα, μας ρώτησε πως περάσαμε το καλοκαίρι και όλα τα παιδιά είχαν να της πουν πολύ ωραία πράγματα από τα μέρη που πήγανε διακοπές φέτος, έκτος από κάνα δυο, που οι γονείς τους δεν είχανε λεφτά και δεν πήγανε διακοπές αλλά κάθισαν εδώ και παγαίνανε για μπάνιο με τα πούλμαν του Χαλουλου, με τα οποία πηγαίνει και η γιαγιά μου, όχι για να κάνει μπάνιο αλλά για να κάνει λέει αμμόλουτρα,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου