Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ


Ο ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ..ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ! ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ! ΒΑΣΙΚΑ ειναι ΑΣΥΓΚΙΝΗΤΟΙ…. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ …ΜΑΓΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ  πονεμένου ΔΟΥΡΓΟΥΤΙΟΥ-Δεν έχει πλάκα;


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Υπάρχει θέμα σοβαρό στο Νέο Κόσμο.ΟΙ κάτοικοι της περιοχής δεν συγκινούνται με τίποτε σε βαθμό αναισθησίας, πρωτοφανούς για τα ελληνικά δεδομένα , παρατηρούν σε ανακοίνωσή τους οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. Επεχείρησαν με δύο σημαντικές πρωτοβουλίες που εν μια νυκτί έγιναν διάσημες, να δώσουν μια ανάσα ύπαρξης στο αθηναϊκό μωσαϊκό του …ανύπαρκτου, ουσία, Νέου Κόσμου! Έπαθαν, όπως υπογραμμίζουν την πλάκα της ζωής τους!


“Κατά σειράν οι πρωτοβουλίες του κινήματος “ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ” : ήσαν και είναι:
1)Το πρώτον στη σειρά είναι το ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, πρωτοβουλία ανακούφισης των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.. Από τους κατοίκους του Νέου Κόσμου δεν ανταποκρίθηκαν παρά μόνο 4-5 οικογένειες + 2 από την Καλλιθέα!! Αλλά συμπαραστέκονται σταθερά στην προσπάθεια οι επιχειρήσεις εστίασης (κυρίως τα σουβλατζίδικα της περιοχής) Και είναι προς τιμήν τους!Και τους ευχαριστούμε απείρως!ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!, λένε.
Οι λοιποί κάτοικοι, κυρίως οι “ευαίσθητες” νοικοκυρές δεν θέλησαν ή δεν μπορούν, από το περίσσευμα του καθημερινού γεύματός τους να εξασφαλίσουν ένα πιάτο αγάπης. Εν τάξει, δεν κακίζονται, αλλά μας προβληματίζει , η περίπτωση του Ν.Κόσμου, είναι κεφάλαιο προς μελέτη, μια και το φαινόμενό του δεν το απαντάμε σε άλλη περιοχή της χώρας!!
Η όλη λειτουργία του να δώσεις ένα πιάτο περισεύματος φαγητού είναι απλή. Τηλεφωνείτε στο 6943464957… Δηλώνεις πως έχεις ένα πιάτο φαγητό. Έρχεται κάποιος από το κίνημα , ( ντιλίβερυ της αγάπης, ANGELS OF INTERNET, κυρίως γέροντες συνταξιούχοι) το παραλαμβάνει και μετά το διαθέτει στον άνθρωπο που έχει ανάγκη.Κι αν αυτό το σύστημα δεν αρέσει… μπορείτε εσείς οι ίδιοι να το πάτε στον έχοντα ανάγκη. Όμως:Προσοχή: Δεν έχουμε κατινίστικες περιέργειες για να μάθουμε πως τον λένε, και πως κατέληξε στο στάδιο αυτό! Οι σιτιζόμενοι με το πιάτο της αγάπης, όπως κι όλοι οι άλλοι, έχουν αξιοπρέπεια η οποία με τίποτε δεν πρέπει να λαβωθεί!
Προσοχή ξέρουμε τι λέμε:Παράδειγμα: Υπάρχουν τρία σουβλατζήδικα-στο νέο Κόσμο ένας στην αρχή της ΦΡΑΝΤΖΗ, ισχυρίζεται πως δα είναι και πρόεδρος των σουβλατζήδων Αττικής) ο άλλος πιο πέρα “τα Φιλαράκια, κι ο τρίτος χασάπης εξ Ηπείρου, επί της Ηλιου, άπαντες με διαστροφικές αντιλήψεις.. Μας ζήτησαν μέχρι και δακτυλικά αποτυπώματα για το κίνημα των εθελοντών, προκειμένου να ΜΗΝ δώσουν ένα σουβλάκι ..αγάπης! Χτυπιόμαστε, αλλά την ευκλεή περίπτωσή τους θα την αναδείξουμε, από το χώρο αυτό, μια και η ιστοσελίδα αυτή είναι και ο ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΑΣ κι έχουμε το ελεύθερο… όχι φυσικά στο να θίγουμε πρόσωπα, αλλά τις άθλιες συμπεριφορές τους….

2) Το δεύτερο και ηχηρότερο είναι το λεγόμενο Κίνημα της Πατάτας, που ξεκινήσαμε από το Ν.Κόσμο και σάρωσε όλη την Ελλάδα. Αλλά ποτέ όμως δεν κάναμε εκδήλωση στο Νέο Κόσμο, Η αδιαφορία των κατοίκων ήταν συντριπτική.

Για μας τους εθελοντές ,ο ορίζοντας του ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, είναι ξεκάθαρος…σε βαθμό ούτε πατάτα να του δώσουμε… Κάναμε εκδηλώσεις παντού ..Στέλναμε, ωστόσο, τον κόσμο στην Αργυρούπολη… στην Παλλήνη, στο Χολαργό κ.λ.π …αλλά όχι στο Νέο Κόσμο!

ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΈΓΧΡΩΜΟΙ ΜΙΜΗΤΕΣ ΜΑΣ…
Η περιοχή θα συνεχίσει να πορεύεται στην καταθλιπτική ομίχλη της.ΕΔΩ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ , φαίνεται πως ΟΛΑ είναι νεκρά. Κι ελπίδα να μην υπάρχει! Το υπογραμμίζουμε με ιδιαίτερη σοβαρότητα, αν και τίποτε σοβαρόν δεν πρόκειται να προκύψει.. Για να κατανοηθεί η ένδεια. της περιοχής σας λέμε και τούτο!..ξεφύτρωσαν στην περιοχή μετά από μας ένα σωρό …εθελοντές αλληλεγγύης για ποικίλες δραστηριότητες… όμως όλες με το επίχρισμα της κομματικής προέλευσης ή του ΚΚΕ ή του ΣΥΡΙΖΑ!….προκειμένου να δρέψουν δάφνες… Αλλά οι “αναίσθητοι” του Ν. Κόσμου…δεν καταλαβαίνουν κι έτσι τα πανηγύρια τους περιορίζονται… σε καφενέδες!
Ξαναφέρνουμε στην επιφάνεια το ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ και παρακαλούμε τους κατοίκους να δείξουν περισσότερη ευσυγκινησία…Μπορούν όσοι θέλουν να δίνουν στη χάσει και τη φέξη ένα πιάτο φαγί-φρέσκο,αχνιστό- κι όχι όπως κάποια… κυρία από το ΚΑΠΗ , που προσπάθησε , αφελώς, να μας περάσει ..φαγητά για σκύλους!
Θα δούμε πως θα λειτουργήσει η Νέα έκκλησή μας … Και μετά θα επανεκινήσουμε το ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ… ευχόμαστε αυτή τη φορά… οι κάτοικοι του Νέου Κόσμου ..να καταλάβουν… Αυτά ..και θα επανέλθουμε σύντομα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου