Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Ο ΓΕΡΟ ΣΟΦΟΣ ..ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΕΙ...


Άρθρο του
ΓΕΡΟΥ-ΣΟΦΟΥ, που ξαναεμφανίζεται μετά 8 μήνες! ΄Οχι δεν είχε συνάχι..ούτε ποδάργα ..στομαχικές ανακατοσούρες για τα εμετικά που βιώνει η Ελλάς εσχάτως…

ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!
ΤΩΡΑ ..ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ…ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!.. Έπειτα πως να μην έχεις εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη;

( Ο Χατζηνικολάου, οφείλει να πει στο δικαστή …“πως έχει γκόμενα τη γυναίκα του αρχηγού του ΣΔΟΕ” για να κλείσει άπαξ δια παντός η μαλακισμένη κι αναιδής δικαστική έρευνα!)
Όσοι έχουν κάποια σχέση με τους πολιτικούς θα έχουν διαπιστώσει πως στο βάθος όλοι τους είναι μικροί σατραπίσκοι,δεσποτίσκοι κι απέραντα φασιστοειδή. Στην πρώτη λακούβα που θα τους λάχει, δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό. Τελευταίο κρούσμα φασιστικής νοοτροπίας είναι ο Μεϊμαράκης, ό και πρόεδρος της αρρωστημένης Βουλής των Ελλήνων.Οχλήθηκε από ένα δημοσίευμα του Χατζηνικολάου , στο οποίο φέρεται το όνομα του σε λίστα του ΣΔΟΕ. Τίποτε άλλο δεν έγραψε ο δημοσιογράφος. Κατεταράχθη όμως ο λεγάμενος τόσον, ώστε χυδαιολογών, συμπεριεφέρθη ώς κοινός νταβατζής της Τρούμπας.. ΄Ετσι είναι οι περισσότεροι των εξουσιαστών μας, το παίζουν μόνιμα νταβατζήδες του ελληνικού λαού.Τον πηδάνε σταθερά και μετά ζητάνε και ρέστα!





Ειδικά δε οι δημοσιογράφοι, τρώνε στο πέτσι τους τις φασιστικές τους αναταράξεις. Σωρηδόν οι επεμβάσεις τους στα αφεντικά των δημοσιογράφων εκζητούντες τα κωθώνια την απόλυση εκείνων που θεωρούν ενοχλητικούς για το φαιδρό άστρο τους. Άπειρα τα παραδείγματα.
Το τελευταίο και εμετικότερο είναι το σημερινό :΄Οπως όλοι πια ξέρουμε πρωταγωνιστής του νέου σκανδάλου είναι κάποιος Καρούζος , κουμπάρος του προέδρου της Βουλής, ο οποίος αν και φορτωμένος με 8 έτη καταδίκη, κυκλοφορούσε ελεύθερος. Μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο, η δικαιοσύνη αποφάσισε να εκδώσει … ένταλμα σύλληψης του! Τόσο καιρό τι έκανε; Μπαγλαμά έπαιζε; Το πουλάκι φυσικά το έσκασε .
Ταυτόχρονα δε η εν υπνώσει τελούσα εισαγγελία χρονίως (κυνηγάει μόνο τους Αθίγγανους και δημοσιογράφους…) διέταξε ανάκριση, άκουσον-άκουσον σε βάρος του δημοσιογράφου… για να μάθει ,λέει, προκλητικώς, πως…. έφτασε στα χέρια του το …έγγραφο, με τα ονόματα των εμπλεκομένων σε ύποπτες οικονομικές υποθέσεις,Μέγα …κρατικό μυστικό.. και χωρίς να ντρέπεται ο δικαστής!
Εδώ έχουμε να κάνουμε με καραγκιόζ μπερντέ θήατερ… Τόσον καιρό, η δικαστική εξουσία (όπου εξουσία, ενεδρεύει φασισταριό και διαπλοκή …υπ όψιν) που ήταν; Αντί να κυνηγάει τους δράστες των εγκλημάτων, κυνηγάει τον δημοσιογράφο που απεκάλυψε το έγκλημα!
Σκατά θα μάθει ο δικαστής για την προέλευση του εγγράφου που έφτασε στα χέρια του δημοσιογράφου. Το πολύ-πολύ ο Χατζηνικολάου ,που έχει αίσθηση του χιούμορ, να του πει… “ --Κοιτάξτε είναι λεπτό, κυρ-δικαστή, το θέμα… Μεταξύ μας… έχω γκόμενα τη γυναίκα του αρχηγού του ΣΔΟΕ”
Συμπέρασμα Το αν η Ελλάς έχει φθάσει στον πάτο και σωτηρία δεν υπάρχει.. οφείλεται σ΄αυτά τα φασιστοδειδή εξουσιαστικά διαπλεκόμενα τσογλάνια., που είναι βουτηγμένα στα σκατά μέχρι το λαιμό.. Γι αυτό εξάλλου επί τρία χρόνια, τώρα … δεν πιάστηκε κανένας πλην του αδύναμου κρίκου…(άλλος ψευτονταής και τσουτσουνοπαίκτης αυτός), Τσοχατζόπουλου..Συμπτωματικά κι αυτός Υπουργός Άμυνας όπως και το φασιστόμουτρο Μεϊμαράκης ..
Και προσοχή μην παρεξηγηθώ… Το φασιστόμουτρο δεν έχει να κάνει με τη δεξία.. είναι στοιχείο της ιδιοσυστασίας του πολιτικού που αποκτά εξουσία…
Βλέπετε, όσοι υπουργεύουν, μέχρι χθες τουλάχιστον,στο αμαρτωλό αυτό και μιζαδόρικο Υπουργείο, βγαίνουν… χρυσωμένοι.. από εποχής αειμνήστου Αβέρωφ… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου