Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΡΕΥΝΑ:ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ;


Να το διαβάσετε ..κι αν δεν διαφωνείτε, μπορείτε να το μεταλαμπαδεύσετε.. Η Ελλάδα …βρίσκεται υπό πολλαπλή πολιορκία … Ας το καταλάβουμε!

2-ΕΡΕΥΝΑ: ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 
ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ;                                                    


ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ
ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ..ΤΩΡΑ!

ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

52556_afroditi_al_saleh_image10_122_703lo
Ναί απειλείται η Ελλάδα από τους συσωρευθέντες εδώ Μουσουλμάνους!
Για πολλούς λόγους η απάντηση είναι δραματικώς καταφατική:
Αυτή τη στιγμή οι Μουσουλμάνοι αποτελούν μεγάλη απειλή όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για άλλα σημεία του πλανήτη. Εξηγούμαστε:Οι ΄Ελληνες έχουν και γνώση και μεγάλη πείρα από Μουσουλμάνους.
Η σημερινή και χρόνια συμβίωσή τους με το Μουσουλμανικό στοιχείο της Θράκης είναι αγαστή κι εγκάρδια κι ακίνδυνη.Οι Μουσουλμάνοι είναι καλοί καγαθοί, σαν κι εμάς , ας πούμε.. Δεν διαφέρουμε.΄Ομως το πρόβλημα βρίσκεται αλλού: 

Α-Στο δικό τους ιστορικό παρελθόν.
Παρά τα όσα αγαθά ευαγγελίζεται το Κοράνι, η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Δεν πρέπει να λησμονείται πως ο Μωαμεθανισμός επιβλήθηκε σε ένα μεγάλο τμήμα της γης δια πυρός και σιδήρου, με το γιαταγάνι, το πλιάτσικο, τους βιασμούς,βανδαλισμούς,βαρβαρισμούς, γενικώς με μακελειό! Θυμηθείτε , πως το Αγιολόγιο της Ορθοδοξίας γέμει Αγίων που σφαγιάσθηκαν από μουσουλμάνους! Όπως φαίνεται το Κοράνι… παράγει ευγενείς και θεοσεβείς…πιστούς!




Β) ΙΣΛΑΜ θα πει υποταγή, βασικά στο θέλημα του Αλλάχ… αλλά κατά την ιστορική πορεία η υποταγή επεκτάθηκε, σαρώνοντας αυτή την ίδια φύση των λαών όπου κυριαρχεί το Ισλαμ. Μετέτρεψε τους άλλοτε ιστορικούς, περήφανους και δημιουργικούς και επιφανείς λαούς (Αίγυπτο, Συρία,Ιορδανία, Περσία) σε ισοπεδομένους υποτακτικούς! Διάφοροι δε κατεργαραίοι φελάχοι, σεήχηδες,μουφτήδες κι άλλοι κατάφεραν να καθυποτάξουν στη δική τους βούληση-εν ονόματι φυσικά του Κορανίου- ολόκληρους λαούς με ένδοξο παρελθόν και να τους καταστήσουν θλιβερά άβουλα υποτακτικά. Δείτε τον χάρτη όπου θάλλει –επικρατεί η θρησκεία του Ισλαμ. Δεν θα βρείτε ούτε μία χώρα ελεύθερη και δημοκρατική. ΄Ολες στενάζουν υπό δικτατορικό καθεστώς ,. Τελευταίος δυνάστης των άτυχων πιστών του Ισλάμ ήταν ο λελές Καντάφι.. Ο ψευτονταής!Κράτησε όμως σε υποταγή τον λαό του επί 43 χρόνια!

Γ)Γυρίζοντας κάπου 60 χρόνια πίσω ..θα θυμηθούμε την Αίγυπτο που είχε βασιλιά τον έκλυτο Φαρούκ, που ο συνταγματλαρχης Ναγκίπ ανέτρεψε (1952) για να.. σώσει τους Αιγυπτίους.. Μετά ήρθε ο Νάσερ –που ανέτρεψε τον Ναγκίμπ-για να φθάσουμε μέχρι τον Μουμπάρακ… όλοι τους κατάπτυστοι δικτατορισκοί.. που είχαν σταθερά μπουζουριασμένο το μεγάλο λαό τους, σε μόνιμη υποτέλεια
Και μετά πάμε στην Περσία-σημερινό ΙΡΑΝ όπου μετά την ανατροπή του Σάχη επιβλήθηκε η δικτατορία του αρχιμουφτή σκηνίτη Χομεϊνί.. εκ Παρισίων… που συνεχίζεται ενδόξως έως σήμερα με ένα σπουδαίο λαό να σκύβει κεφάλι προς τις μαλακίες του θλιβερού ιερατείου του.Μάλιστα δε όπως ξέρετε ..το σημερινό ΙΡΑΝ ετοιμάζει …πυρηνικά όπλα… προφανώς για την παντοκρατορία του Ισλαμισμού… ΄Ομως…Κι αυτό είναι το κουμπί…
Δ) Πίσω από όλα αυτά υπάρχουν και τα τσακάλια της Δύσης ,με αρχιπρωταγωνιστή τις βρώμικες και αιματοβαμμένες ΗΠΑ και τα συνεταιράκια της, που βλέποντας το “υποτακτικόν “-στη χρόνια φύση πλέον του Μουσουλμάνου- και τη σαθρότητα των φελάχων ηγετών του Αραβικού κυρίως κόσμου,τους δουλεύουν δεόντως, εκμεταλλευόμενοι τα πετρέλαιά τους υποκινώντας τους λαούς αυτούς… εκεί που τα συμφέροντά τους προστάζουν.

Το ότι κάποιος έβγαλε μια ταινία προσβλητική για τον Μωάμεθ…ή άλλος έκαψε το Κοράνι του, (Σιγά τα λάχανα) είναι μια πρόβα, όχι τζενεράλε, αλλά για να δουν τα αντανακλαστικά και το μέγεθος τους στις Αραβικές χώρες. Ποντάρουν στις θρησκευτικές ευαισθησίες των Μουσουλμάνων… οι οποίες όπως φαίνεται ακόμη αντέχουν.Μέχρι και στην Αθήνα, όχι μόνο διαδήλωσαν αλλά και προσέβαλαν τον πρωθυπουργό της χώρας μας , ως ρατσιστή, και από πάνω προέβησαν σε ευθείες απειλές πως θα τα κάνουν λίμπα στην Ελλάδα!!!… ( Και θα τα κάνουν διότι οι λαθρομετανάστες υπόστηρίζονται από το κουκουλοφόρο ΣΥΡΙΖΑ).
Αντίθετα προς τη Χριστιανική Δύση που λόγω ευδαιμονίας έπαψε πια-ευτυχώς- να είναι φανατισμένη με τα θρησκευτικά…Αλλά οι σπείρες της Παγκοσμιοποίησης έχουν τη δυνατότητα να πατήσουν ένα κουμπάκι και να ανάψουν στον Χριστιανισμό νέες… σταυροφορίες κατά των απίστων Μουσουλμάνων… κι αυτοί με τη σειρά τους κατά των άπιστων Χριστιανών… Και πάντοτε φυσικά εν ονόματι του Ευαγγελίου και του Κορανίου! Εκεί καταντήσαμε.. εν ονόματι της φαιδράς παγκοσμιοποίησης!..Δηλαδή της Μάσας για μερικούς νοσηρούς και προβληματικούς παραλήδες!… που παράγουν σκατό και εις σκατό θα τελευτήσουν! Αλλά το λησμονούν!
΄Ηδη σήμερα, αυτή τη στιγμή γίνονται απεργίες. Περιμένετε… Δεν είδατε ακόμη τίποτε… Περιμένετε μέχρι να επανεκλεγεί ο Ομπάμα, που μερικά μαλάκια εγχώρια, τον υποστηρίζουν κιόλα…Διότι, νέγρος αυτός ..θα μαυρίσει κάθετα την Ελλάδα!!!

Ε) Μόλις εκλεγεί, ο Νέγρος, το πρώτο μέτρο που λάβει ο Αλητάμπουρας θα είναι να επιβάλει την αναγνώριση της ψευτομακεδονίας με επίσημο όνομα :ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.. Δεν θα το σχολιάσουμε. Θεία τύχη  στο τιμόνι της Ελλάδας βρίσκεται αυτός ( ο ΣΑΜΑΡΑΣ) που τα βρόντηξε-έρριξε τον Μητσοτάκη, για το όνομα της πρώην συνοικίας της Γιουγκοσλαβίας FYROM!( Συμπτωματικά οι περισσότεροι κάτοικοι του μορφώματος αυτού είναι… μουσουλμάνοι). Τι θα κάνει ΤΩΡΑ-τον Νοέμβρη με τον Πλανητάρχη Ομπάμα; Θα ξεβρακωθεί απλά, κατά τον ίδιο τρόπο που ξεβρακώνετε προς την Τρόϊκα; ΄Η θα του πει ..αντρίκια: ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΠΟΥ ΡΕ! “Μία είναι η Μακεδονία κι άει στο διάολο!

Και να μη ξεχνάμε τη Θράκη μας. Εκεί το τουρκικό προξενείο βυσσοδομεί επί μισόν και πλέον αιώνα. Είχαμε αποκαλύψει με άρθρα μας το 1964 από την ΗΜΕΡΑ του Τζώρτζη Αθανασιάδη το βρώμικο ρόλο του. Πολλά τεκταίνονται εκεί σήμερα με τη χρήση του μουσουλμανικού στοιχείου.Λέμε χρήση…κι όχι βούλησή του. Η μουσουλμανική Τουρκία, εκμεταλλεύεται την κοινή τους θρησκεία για πολιτικούς λόγους. Κι αυτό είναι το επικίνδυνο. Ο απλός μουσουλμάνος είναι κι αυτός θύμα των πολιτικών σκοπιμοτήτων και μετά αφού τον μαστουρώσουν κανονικά αρπάζει το γιαταγάνι και … όποιον πάρει ο χάρος (Θυμηθείτε τη Σμύρνη –1922-… θυμηθείτε τα γεγονότα της Κωνσταντινούπολης το 1955) .Άρα ας μην επαναπαυόμαστε ειδικά τώρα!

Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ..
Χαρακτηριστικά είναι αυτά που επισημαίνει ο μαχητικός Μητροπολίτης Αλεξανδουπόλεως κ. ΄Ανθιμος :
“Το πρόβλημα της Θράκης το δημιουργεί το προξενείο της Κομοτηνής, Μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλύπτω» του Κ. Χαρδαβέλλα, είπε ότι οι μουσουλμάνοι ζουν κάτω από καταπίεση και βία. «Υποχρεώνονται να δηλώνουν ότι είναι Τούρκοι», είπε. alex-anth
«Είναι συμπατριώτες μας, τους γνωρίζουμε και τους αγαπάμε», σημείωσε ο μητροπολίτης Άνθιμος και χαρακτήρισε έγκλημα τη Σαρία.
«Πρέπει να καταργηθεί» τόνισε.
Υπογράμμισε ότι έχουν γίνει εγκλήματα από τους πολιτικούς στη Θράκη και αποκάλυψε ότι «το 89% των γυναικών στη ψυχιατρική κλινική είναι μουσουλμάνες. Από το ξύλο και την καταπίεση»!

Υπενθυμίζουμε κι εμείς... ΤΟΥΣ ΛΗΣΜΟΝΗΜΈΝΟΥΣ από το κράτος Πομάκους, ΄Ελληνες ..προ ιδρύσεως της φτιαχτής θρησκείας του Ισλάμ, που με το γιαταγάνι τους εξησλαμίσθησαν,  και το τουρκικό προξενείο συνεχίζει να τους εκφοβίζει και σήμερα, την ώρα που οι ίδιοι επιμένουν ελληνικά.
Ναί υπάρχουν και φιλέλληνες στο ρημάδι Υπουργείο εξωτερικών μας.. που δεν διαλύει εδώ και τώρα το τουρκικό προξενείο στη Θράκη, αφού Τούρκοι δεν υπάρχουν παρά μόνο μουσουλμάνοι, που θέλουν να είναι έλληνες, κι όχι πρακτορες της Τουρκίας! ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΡΕ του Προξενείο της Κομοτηνής , άντρο ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ της Άγκυρας... Και το φωνάζουμε αυτό από το 1964!


Εν τάξει φίλοι μας, ευγενείς αναγνώστες, ας φρενάρουμε για σήμερα εδώ… Η μουσουλμανική απειλή είναι γεγονός… αναμενόμενο.Οι πιστοί του Μωάμεθ… αυτή τη στιγμή είναι το πιο ευάλωτο σημείο στις παρτίδες Αμερικάνων κι άλλων τυχοδιωκτών.Είναι οι δυστυχείς της περίπτωσης..που εύκολα με τον υποδαυλισμό των μονοκόματων θρησκευτικών τους πεποιθήσεων,μπορούν να ανάψουν φωτιές (εν προκειμένω η χαζοταινία ) εκεί όπου τα σκοτεινά συμφέροντα κυρίως των Αμερικανών Τοκογλύφων Τραπεζιτών –Νατοϊκών , έχουν σχεδιαστεί.

Η έρευνα συνεχίζεται και αύριο, στην επόμενη ανάρτηση θα σας έχουμε ολόκληρη τη συνέντευξη του εμφανιζόμενου ως εκπροσώπου στην Ελλάδα Ναϊμ Εγαντούρ , που έλαβε η ωραία Σαλονικιά, Συριακής καταγωγής που βλέπετε στην φωτο με την πιστόλα!

--------------------------------------------ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου