Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ART IS HARD


Γιορτή στον Παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό 


Πελοποννήσου

.

Σημαντικό event για τους Αθηναίους

Art is Hard ….

Mετά από 7 διοργανώσεις στη Θεσσαλονίκη, το ART IS HARD πιστό στην τρέλα που το διακατέχει, θα πάρει την κατηφόρα και θα κατρακυλήσει στην πρωτεύουσα…
Ψάχνει ,στις παρυφές του αστικού περιβάλλοντος, για την αισθητική ταυτότητα της πόλης και στήνει γιορτή στον Παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό Πελοποννήσου.

Κτισμένος στα τέλη του 19ου αιώνα, από Γάλλους μηχανικούς, δείγμα νεοκλασικισμού, με διακριτά art nouveau στοιχεία, ο Σταθμός στέκει σήμερα βουβός στην άκρη της πόλης με τις βαριές σιδερένιες πόρτες της κεντρικής εισόδου ερμητικά κλειστές.
Για ένα διήμερο, 28-29 Σεπτεμβρίου, το Αrt is Hard εισβάλλει στο Σταθμό, βάζει δυνατά τη μουσική, δίνει χώρο σε 65 νέους εικαστικούς και 14 μουσικούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό και σας καλεί να ζωντανέψουμε ξανά μαζί ,την παλιά αίθουσα επιβατών.
Θυμηθείτε να φέρετε μαζί σας τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης. Σε συνεργασία με τον Κ.Υ.Α.Δ.Α. του Δήμου Αθηναίων το art is hard θα τα συλλέξει και θα τα διαθέσει σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη.
ToARTISHARD διοργανώνεται με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.artishard.gr ή και στην Νεοκοσμήτισα Θεοπίστη www.http://theopisti.gr/
Aλλά ,βρε κορίτσι μας, κάνε κάτι κι εσύ...μονάχα τα μαντάτα του Δήμου θα μας στέλνεις..Έχει στεγνώσει τόσο ο Νέος κόσμος από γεγονότα;.. Για κοίταξε το...πληζ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου