Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012



ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΗΣ ΓΚΡΙΖΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

6ον-ΕΡΕΥΝΑ: ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ;

Οι περισσότεροι προερχόμενοι από φασιστικά καθεστώτα κουβαλήθηκαν στην Ελλάδσα της Ελευθερίας και Δημοκρατίας για να μας παραδώσουν και μαθήματα. Θυμώνεις ή δεν θυμώνεις για το θράσος;
Εδώ ταιριάζει η αφισσούλα του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ που λέει αυτά:

Μωσαϊκό πανσπερμίας έχει καταντήσει η Αθήνα με την εισβολή των λαθρομεταναστών, –Μουσουλμάνων κυρίως- άλλο αν κάποιοι απ΄αυτούς νομιμοποιήθηκαν. Όλοι αυτοί τελούν υπό την απανθρώπως φιλάνθρωπο προστασία των γκρίζων ημεδαπών της αριστεράς, ήτοι του αρχινταβατζή τους, ΣΥΡΙΖΑ και του ιδεολογικού ..πτώματος ΚΚΕ και των παραφυάδων τους ,αναρίθμητων αριστερίστικων οργανώσεων..

Διαβάστε τη λίστα ποιοί μιλάνε για αντιρατσισμό, και ποιοί ωθούν υποκείμενα σαν τον Ναϊμ Ελγαντούρ.. να αποκαλούν, οι αλήτες, λάθροι, τον Έλληνα πρωθυπουργό ρατσιστή…Ναι, ας λέει αυτό το παχύδερμο Ναϊμ, πως ζει στο “Ελλάντα” 35 χρόνια… αλλά τα ελληνικά του είναι για τα πανηγύρια…Ο μπάσταρδος μας δουλεύει κιόλας!
Δείτε τη λίστα ποιοί μετέχουν σε αντιρατσιστικές εκδηλώσεις και θα φρίξετε από τα δίποδα που κοπρίζουν στην Ελλάδα .Δεν φταίνε αυτοί άλλα οι εγχώριοι εκμεταλλευτές τους.. με πρώτο διδάξανατα το αθλίου μνήμης ΠΑΣΟΚ, που στην αρχή, τους λαθρομετανάστες τους βάφτισε οικονομικούς μετανάστες και μετά ( αναγνώρισε μετ΄ευχαριστιών τη συμβολή τους στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας) για να ακολουθήσει η μαλάκω Ν.Δ.. δια στόματος Παυλόπουλο, που εξέπεμψε το αθλίως μοναδικό: “ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που επιλέξατε την Ελλάδα, που είστε εδώ!!”
Ε, με κάτι τέτοια ,οι κούληδες, οι δυναστευόμενοι χρονίως από δικτατορίες (ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ … είναι γιομάτο από δικτατορίες με ελαφράν μίαν και μοναδική …εξαίρεση την Τουρκία που είναι απλώς, ημιφασίζουσα…) σηκώνουν ,μπόϊ και ζητάνε και ρέστα!
Φαίνεται, για να τα πούμε καθαρά… είναι θρησκεία απολυταρχική, και βαθέως φασιστική! Μην διαμαρτυρηθεί κανείς πληζ. Δείτε απλά τον χάρτη… του μουσουλμανισμού κι αν βρείτε μια χώρα –έστω- δημοκρατική… εγώ θα ξυρίσω το μούσι μου…Τυχαίο λέτε; Κι έρχονται όμως εδώ οι πολλαπλώς ατυχήσαντες λαθρομετανάστες για να μας… διδάξουν τι; Αντιρατσισμό! Δημοκρατία την οποία ποτέ δεν βίωσαν; Και ελευθερία που ποτέ δεν απήλαυσαν στις πατρίδες τους…; Γι αυτό άλλωστε και μας κουβαλήθηκαν εδώ… Για να μας κάνουν και τον μαχαλόμαγκα! Αν δεν είναι νοητικά μουρλοί, τότε γιατί ασχημονούν κατά της Ελλάδας.

Δείτε τη λίστα, από μια μόνη αριστερόφερνη εκδήλωσή… αντιρατσιστική και θα κατάλάβαιτε. Και δεν είναι μόνο αυτά τα συλλογικά τσιμπράγκαλα που ταλανίζουν και προκαλούν τον μέσο ΄Ελληνα..υπάρχουν κι άλλα πολλά.
Ένωση Αφρικανών Γυναικών,
Αντιρατσιστική Επιτροπή ελλήνων και μεταναστών κατοίκων Νέου Κόσμου, Επιμορφωτικός Σύλλογος Κούρδων Συρίας «NAVENDA»,( Ναι το Δουργούτι, έχει μαζώξει αρκετούς Σύριους, κυρίως αντικαθεστωτικούς, πολλοί είναι πρ’άκτορες και κάνουν διακίνηση λαθρείων τσιγάρων κ.α αγαθών… )
Γιατροί του Κόσμου, ( Α, μπα τα πιστουνάκια μου κι αυτά μέσα είναι… Δεν το άντεξαν… αριστεριστές δεν είναι, τι περιμένετε_)
Κέντρο Αγωνιστικής και Πολιτιστικής Αλληλεγγύης των λαών Τουρκίας και Κουρδιστάν (ΚΑΠΑ),
Παρατηρητήριο ενάντια στο ρατσισμό και την ξενοφοβία, (Σαν πολλούς ,μπανιστηρτζήδες –παρατηρητές δεν μας ξεφύτρωσαν; Ο Γελαστούλης κλείνει το μάτι
Κοινότητα Σιέρα Λεόνε,
Τα «Πίσω Θρανία»,
Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαγκλαντές «DOEL»,
«ΣΤΕΚΕΙ!»-Κοινωνικός και Πολιτιστικός χώρος Ελευσίνας,
BANGLA ACADEMY,
Ομάδα «Σκόρος»,
Σύλλογος Μαροκινής Κοινότητας Ελλάδας,
Περιοδικό ASSANTE,
Σύλλογος Σουδανών Προσφύγων,
Κίνηση κατοίκων 6ου Διαμερίσματος Αθήνας,
Σύλλογος Μαροκινών Σαχάρας,
Το «Άλλο Σχολείο» της Καισαριανής
Υπερπόντια Πακιστανική Συμμαχία,
Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων στις Ταχυμεταφορές,
Επιτροπή Μαδαγασκάρης,
ACTION CONGO,
Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά,
Νιγηριανή Κοινότητα Αθήνας
ΚΑΣΑΠΙ-Ένωση Φιλιππινέζων Ελλάδας,
Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου,
Σύλλογος Εργαζομένων Μπαγκλαντές,
Ένωση Παλαιστινίων Εργαζομένων,
Mosaic–ΚΕΘΕΑ,
Σύλλογος Γυναικών Καμερούν
Κοινότητα Γουινέας,
Αφγανική Κοινότητα,
Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν,
Βολιβιανοί Αθήνας,
ΓΕΦΥΡΑ,
Μαθητές-τριες και Φοιτητές-τριες Ενάντια στο Σύστημα ( Δύστυχα φοιτηταριά, στρατολογηθέντα από τα Γκρίζα κόμματα (ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ, για να κάνουν χαβαλέ σε συναθροίσεις που σχεδιάζουν τα άθλια κομματικά αριστερίστικα σωματεία … που με τις τακτικές τους,-ενίοτε και κουκουλοφόρες έχουν κάνει χαλκομανία την Ελλάδα…Ποτέ δεν διερωτήθηκαν γιατί ψώφισε ο Κομμουνισμός και ο σοσιαλισμός , ποτέ δεν κατάλαβαν γιατί απέτυχαν παταγωδώς, τότε που είχαν ευκαιρίες…

Η ..αριστερίστικη αφίσα.. Τα μπάσταρδα μιλάνε για ρατσισμό. Στυλιάρι που θέλουν… οι απάτριδες.. κωλοουμανιστές! Το γιαταγάνι από τον μουσουλμάνο προστατευόμενό τους δεν θα το γλυτώσουν!
ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ…
΄Οχι δεν κάνουμε λάθος. Είναι κομματικοί σχηματισμοί με σαλατοποιημένες αντιλήψεις και οπαδούς γκρίζους και δρουν επί δεκαετίες στο περιθώριο εφαρμόζοντας τακτικές και υπουλες διειδύσεις σε κυβερνητικά πόστα.ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ τελεί υπό κατοχήν της …προοδευτικής αριστεράς κι όχι μόνον… ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΣ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ!
Είναι δε χαριτωμένος έως γελοία παραπλανητικός ο ισχυρισμός τους πως “για τα όσα δεινά αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα δεν φέρουν καμιά ευθύνη…αφού δεν άσκησαν ποτέ κυβερνητική εξουσία”. Ουδέν ψευδέστερον! Παρα-ασκούν εξουσία υποδορίως κι αποτελεσματικώς, σε βαθμό παραμόρφωσης της ελληνικής κοινωνίας. Δεν έχετε παρά ρίξετε μια ματιά στον χάρτη του Δημοσίου, όπου το κουμάντο κάνουν τα …προοδευτικά υποκείμενα της αριστεράς εν γένει, όλα προσληφθέντα επί Πασοκρατορίας Δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στους δρόμους και τα ντουβάρια, όπου οι βανδαλισμοί της αριστερής προπαγάνδας με αφίσες και επιτοίχιες επιγραφές, ασκούν καθημερινά πλήση εγκεφάλου στο διερχόμενο πόπολο κυρίως δε, δίνουν την αίσθηση πως υπάρχει ρεύμα, κάτι τρέχει στα γύφτικα…
Αυτά τα ίδια προοδευτικά υποκείμενα αγκάλιασαν για δικούς τους εύλογους ιδιώνυμους λόγους τους λαθρομετανάστες και αυτοί πρωτομίλησαν οι πανάθλιοι για ρατσισμό… των Ελλήνων!!!… Θέλανε να μας τους περάσουν ευγενικά ως οικονομικούς μετανάστες… Αλλά χάρις σε μας (στις ιστοσελίδες μας) η αθλιότης τους δεν πέρασε και επιβάλαμε αυτό που από την πρώτη στιγμή φωνάζουμε . ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-διότι μπήκαν λάθρα στην Ελλάδα- και δεν είναι απλοί μετανάστες ή οικονομικοί μετανάστες. Επεβλήθη λοιπόν το λαθρομετανάστης που πήγαν να παραχαράξουν και κάποιοι κωλοθεωρητικοί της αριστεράς, με διάφορες κοτσανολογίες, μέχρις ότου γελοιοποιήθηκαν…κι αυτοί!
Θυμηθείτε την εξέγερση του Αγ. Παντελεήμονα και τον πρόστυχο ρόλο των Τσίπρα, Αλαβάνου, κι άλλων τυχοδιωκτών της πολιτικής… Οι κάτοικοι με τον δυναμισμό τους πέτυχαν να απαλύνουν την εικόνα του μουσουλμανικού γκέτο της γειτονιάς τους. Οι γκρλιζοι του ΣΥΡΙΖΑ και των τσανακίων αποπειράθηκαν να κολλήσουν στους κατοίκους τη ρετσινιά του φασίστα (τα γέννημα και θρέμα φασισταριά της αριστεράς.. λένε τους άλλους φασίστες… Σήμερα κωλοπολιτικοί αυτοί ούτε σαν σκιά μπορεί να περάσουν από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Θα τους μπουζουρζιάσουν. Διότι χάρις στις άφρονες πολιτικές τους παραπήραν αέρα οι λάθροι με αποτέλεσμα να μαγαρίζουν την άλλοτε όμορφη γειτονιά της Αθήνας … Ούτε καν ο δήμαρχος Αθηναίων μπορεί να περάσει… άλλο αριστερό γκρίζο μπουμπούκι κι αυτός…
Με αυτά και πολλά άλλα πολιτικώς βλακώδη, αναπτερώθηκε το “ηθικό” των λαθρομεταναστών..σε βαθμό να ζητάνε σήμερα και ρέστα από τον ελληνικό να τον βρίζουν και να τον απειλούν ευθέως…
Συμπερασματικά. ΟΙ μεγάλοι εγκληματίες (εκτός των οκνηρών Κυβερνήσεων) είναι Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ, κι αυτό να το εμπεδώσετε! Σας αρέσει ή δεν σας αρέσει. Τα στοιχεία που παραθέτουμε στην έρευνα αυτή είναι καταιγιστικά κι αποκαλυπτικά!
Εμείς δεν έχουμε καμιά σημαία,παρά μόνο τη δημοσιογραφική. Δεν ανήκουμε σε κανένα μαντρί, όπως τα γίδια οι οπαδοί των κομματικών σχηματισμών…εν γένει!
Η λίστα των ξενόφερτων συλλόγων που βάζουμε πιο πάνω .. είναι τα παιδιά που περιθάλπουν οι “προοδευτικοί” της αριστεράς με αρχιδιάκο το ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου