Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

ΘΕΡΙΝΕΣ ΑΝΕΜΕΛΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ


ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΝΕΜΕΛΙΑ....

Με το φακό της hellas News Agency.-NEOS KOSMOS-ATHENS
Xθεσινά φωτογραφικά ενσταντανε στο Νέο Κόσμο!


  1. Πέρα βρέχει για τις ομορφούλες του ΤΡΑΜ της Γραμμής Βούλα-Νέος Κόσμος. Αφού κάνανε το μπανάκι τους σε κάποια παραλιακή πλάζ... μπούκαραν με τις χαρούμενες φωνούλες τους στο τράμ και του καλού καιρού, την έστρωσαν κατάχαμα, μια και το τραμ ήταν φίσκα από κόσμο.
Εκεί δε που έδωσαν ρέστα ήταν ότι σε λίγο άνοιξαν το τάβλι, -φαίνεται στα αριστερά της εικόνας- κι άρχισαν να ρίχνουν τα ζάρια... Πέρα βρέχει , δεν έδιναν την παραμικρή σημασία αν υπήρχαν κι άλλοι στο συγκοινωνιακό μέσο... Συνέχισαν να χαχανίζουν του καλού καιρού, οι 14/χρονες νοστιμούλες, μέσα στην καταχνιά της πολιτικής κρίσης που μας επέβαλαν οι άφρονες της πολιτικής μας.

-«Εφόσον καλά μου κορίτσια θα συνεχίσετε να είστε έτσι ανέμελες και δροσερές, προσδοκώ ότι η κρίση δεν θα γονατίσει τους ΄Ελληνες... Ρίξτε μωρέ ντόρτια κι εξάρες κι άστε τη Μέρκελ να βουρλίζετε...» παρατήρησε ένας γέρων συνεπιβάτης του ΤΡΑΜ..
Α, να και κάτι που δεν το ξέραμε. Η στάση του τραμ στο Νέο κόσμο αποτελεί κομβικό σημείο μετακίνησης για πολλούς Αθηναίους, ακόμη κι από Περιστέρι κι Αιγάλεω.. περνάνε από δώ για να μεταβούν στις ακτές Αλίμου, Φαλήρου.. έως Βούλα για να κάνουν το μπανάκι τους!
Και για όσους δεν το ξέρουν: Μία ώρα διαρκεί η διαδρομή από Ν.Κόσμο έως Ασκληπιείο Βούλας με το γραφικό και ζωοδότρο ΤΡΑΜ!

  1. Άλλη μια ευφάνταστη παιδική ανεμελιά...Τα δαιμονάκια αυτά προφανώς παίζουν το δημοφιλές κρυφτούλι... αλλά να τα παναθεματισμένα πως κατάφεραν να μπουκάρουν μέσα σε κάδους συγκέντρωσης χαρτικών, Κύριος οίδε! Καλά τώρα με τους πιτσιρικάδες δεν μπορεί κανείς να τα βγάλει πέρα...

Μη λέτε πως τα ενσταντανέ δεν είναι χαριτωμένα... όπως και τα παιδιά μας άλλωστε!
Πάλι στο φωτοστόρυ μας μπαίνει άλλος ένας γέρων.
- Τι είπατε, αν υπάρχει Θεός; Δεν ξέρω, αλλά όταν κοιτάω το βλέμμα ενός παιδιού ...βεβαιώνομαι πως μάλλον πρέπει να υπάρχει! Παρατήρησε...
Κι αυτό ωραίο!,έτσι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου